Owl Initiative recruiting mostly Hungarian players /// Az Owl Initiative magyar játékosokat toboroz

Hey everyone,

 

As you can see from the title, the Owl Initiative corporation recruiting players. We are mostly looking for hungarian pilots, but if anyone would like to join, just write to me, we are not a nation based corp. The requirement is not high, it contains the following:

 

  • At least T2 ships

  • TeamSpeak

  • Moderate behavior

  • Team work

  • Knowledge of english and/or german language

 

As you can see our requirements are really friendly. If you would like to join, please don’t hesitate to warn me or our CEO.

 

My in game name is: Malarkey91

CEO’s name is: g4borg

 

 

 

 

Hajdihó fas*zopók, avagy Hali mindenki! :DDD

 

Eljött hát a nap amikor végre kifejezetten magyar játékosokat (is) keresünk egy corporationbe. Előre szólok hogy nem mindenki magyar és nem is lesz az hogy mindenki az, mert külföldieket is szívesen látunk, szóval szeretnénk fenntartani a nemzetközi jellegét a corporationnek. Viszont mivel tudom hogy egyre több a magyar játékos, és egyre többen keresnek magyar corpot, gondoltam írok ide a fórumra is, hátha valaki pont így szerez tudomást rólunk. Nincs sok elvárásunk ahogyan azt az angol szövegből is ki tudtátok venni. Legyenek minimum T2es hajóid, legyen TeamSpeaked, tudj csapatban dolgozni, és ne légy paraszt. :smiley: (Legalább is a csapattársaiddal ne) :smiley: Ja és persze az angol és/vagy német nyelv minimális ismerete szóbeli szinten. Ha akármi kérdésetek van vagy csatlakozni akartok, írjatok ide, írjatok nekem, vagy g4borg-nak, megtaláltok fórumon, ill. in-game is.

 

Csók puszi! :wink:

 

In-game nevem: Malarkey91

CEO in-game neve: g4borg

 

P.S.: Remélem majd Gábor nem haragszik hogy indítottam egy ilyen thread-et. :smiley:

 

 

 

 

nem haragszik.

Akkor jó.  :lol:

Egy magyar játékos sincs aki szívesen csatlakozna?  :what:

persze hogy vannak :slight_smile:

csak nem mindenki néz a forumba.

Mondjuk ez jogos. :slight_smile:

Hali!

Énis úgy irok ide,hogy ingame írták,hogy fórumon nézelődjön az ember corp után. fentiekből szerintem még csak a T2-es hajó hiányzik (ma kezdtem játszani), de én jelentkeznék, amint megvan. :smiley:

Még mindíg várjuk a magyar pilóták jelentkezését! Írjatok itt vagy keressetek meg minket a játékban!

There is already an existing thread for recruitment and information ([http://forum.star-conflict.com/index.php?/topic/20293-owl-owl-initiative/](< base_url >/index.php?/topic/20293-owl-owl-initiative/)). Please use the other thread. /closed