Winter Survey 2017: Results [HUN] Téli felmérés 2017: Eredmények

bdb1fa9ca63a18d7cece3f4c341d.jpg

 

 

Pilóták! Legutóbb meghívtunk benneteket, hogy vegyetek részt egy **[kis Újévi közvélemény kutatásban](< base_url >/index.php?/topic/35741-star-conflict-the-winter-survey/)****. **Az ünnepek véget értek, ideje a kiértékelésnek.

 

Több, mint 3,500 zsoldos vett részt a felmérésben! Azoknak a többsége, akik kitöltötték a kérdőívet 24 és 35 éves korúak voltak (31%). Másik 26% még mindíg túl fiatal a halálhoz — koruk 18 - 24 évig terjed. 22% a legfiatalabbakból 18 éves kor alatti. És csupán 17%-a a válaszadóknak idősebb 35 évesnél — a perem területek veteránjai még emlékeznek Bartle-re.

 

A zsoldosok többsége férfi (84%). Nagyon kevés lány van az űrben — csak 2%. És 14% biomorph már a rendszereink elfoglalásával fenyeget!

 

Sokan a kérdőív kitöltői közül (79%) Oroszországból és a FÁK-ből (CIS=Commonwealth of Independent States=FÁK=Független Államok Közössége) valók. Más pilóták Észak-Amerikából (10%), Európából (6%) és Dél-Amerikából (4%) valók. 1%-a a válaszadóknak jelölte meg Ázsiát lakóhelyéül. Érdekes, hogy 2 oroszul beszélő pilóta jelenleg Dél-Amerikában van.

 

Sok játékos (32%) YouTube videókból szerzett tudomást a játékról. Majdnem ugyanennyi (31%) weboldalak hírdetéseiben látta először a Star Conflict-ot. 22%, ahol a többség angolul beszélő pilóta, a Steam boltban talált rá a játékra. Barátok a játékosok 11%-át rángatták ki az űrbe. A maradék 4% közösségi oldalakon ajánlásokban hallott a játékról.

 

Ez csak természetes, hogy a legtöbb zsoldos (34%) több, mint másfél éve tisztítják meg a perem szektorok területeit. 20%-a a játékosoknak van velünk a CBT (Closed Beta Test=Zárt Béta Teszt)  óta. 18% játszik több, mint egy éve, és 12% több, mint egy hónapja. A játékosok 15%-a csak most kezdi az utazást.

 

Rajongunk a számítógépes játékokért. Pontosan ugyanúgy, mint ti! 45%-a a válaszadóknak naponta játszik játékokat. Másik 26% — 5-6 napot hetente. Majdnem fele a válaszolóknak (41%) játszott az Új Évi ünnepekkor. És 35% töltötte a Szilvaszter estéjét az űrcsaták hevében.

 

Gondosan elolvastunk több ezer nekünk küldött üzenetet és meg szeretnénk veletek osztani néhány rendkívül eredetit. Helyesírás és írásjegyek a szerzők írásait tükrözik.

 

Mit várnak a pilóták az új évtől és miről álmodnak amikor az űrben repülnek?

 

 

“Awesome views of stars and celestial bodies, ships blowing up and combat everywhere”

Csillagok és égitestek fantasztikus látványát, felrobbanó hajókat és mindenfelé harcot


 

“Biomorph-Girls  ![:)](<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/001j.png “:)”)”

Biomorph lányokat


 

“I expect to level up and get new things and progress and become a pro”

Arra számítok, hogy magasabb szintre lépek és új dolgokat szerzek és fejlődök és profivá válok


 

“Electric Sheep”

Elektromos birkát 


 

“Fun!!!Excitement!!!”

Mókát! Izgalmat! 


 

“WHEN THE EARTH RESIDENTS WILL FIND THEIR MINDS, UNITE AND CONQUER SPACE!))))”

Amikor a földlakók észhez térnek, összefognak és meghódítják az űrt!