UMC announces a ‘Tech race’![HUN] Az EZsK 'Tech versenyt jelent be!

 

42489f8c9e31ffa7b7d33d611fa9.jpg 

Figyelem pilóták! Az új ‘Ellydium’ 'Thar’ga fighter kabinját már gyárhatják a pilóták. És egy kicsivel később minden zsoldosnak lehetősége lesz egy teljes hajót növeszteni. Ez annak érdekében történik, hogy minden pilótának lehetősége legyen megszerezni az űj hajókat. Vegyetek részt a Központ minden küldetésében az Újévi ünnepek alatt, játsszatok tornákban és ligában. Legyetek az elsők között, akik összeszerelik az új hajó kabinját!

Mindenki, aki részt vesz a ‘Tech versenyben’ egy speciális játékpénzt kap — xenochipet.

  • Xenochip szerezhető Miss Frost és Selena Galo küldetéseinek teljesítésével
  • Xenochip szerezhető tornákon való részvétellel
  • A xenochip Január 17 után el lesz távolítva a játékból

 
A megszerzett xenochip beváltható egy speciális ‘Xeno konténer’ csomagra, ahol xenokristályokat és ritka Idegen ötvözet nyersanyagokat találhattok.

Ebben a csomagban a pilóták megkaphatját a Klauss Inc. társaság egyik speciális fegyverét is.

8405d22ef3e0648d4d3037b8b490.jpg 

Miss Frost, A Klauss Inc. társaság egyik képviselője, bejelentette rombolók elleni harc speciális fegyvereinek azonnali elérhetőségét. A módosított fegyverek dupla sebzést okoznak a rombolóknak és 15%-al erősebbek, mint a hagyományos társaik. Az ünnepek alatt ezek a fegyverek téli formában elérhetők lesznek a zsoldosoknak. Az ünnepek után Január 17-én ezeket az ágyúkat visszavonják a pilótáktól.

Az ágyúk a speciális ‘Xenokonténer’ csomagokban lesznek elérhetők, ahol kaphattok még xenokristályokat és ritka nyersanyagokat, amik Idegen kompozit ötvözetből készültek. A konténer xenochipért vehető meg — egy különleges játék pénznem. Xenochipet azok kapnak, akik részt vesznek a 'Tech versenyen’.

Összesen 3 fajta új ágyú van kilenc technológiai szintent.

Újévi Phase Suppressor
Long-range ágyú átlagos tűzgyorsasággal. Dupla sebzést okoz a rombolóknak. A találat továbbá csökkenti a célpont pajzs és páncél regernerálódását. Csak az Újévi ünnepek alatt érhető el.

Újévi Flux phaser
EM ágyú. Egy célzó sugarat lő ki. Amíg az elsütő nyomva van, egy plazma töltés repül át a sugáron. Amikor az elsütőt elengedik, a töltés felrobban. Dupla sebzést okoz a rombolóknak. Csak az Újévi ünnepek alatt érhető el.

Újévi Mass Accelerator
Normál kinetikus ágyú. A folyamatos tüzeléstől felgyorsulnak a lövedékek. Dupla sebzést okoz a rombolóknak. Csak az Újévi ünnepek alatt érhető el.