Trading Board Guide[HUN] Kereskedelmi tábla segédlet

 

Bevezetés

A Star Conflict új frissítésével egy adalékot vezetünk be a kereskedelmi rendszerben. Mostantól nem kell üldögélni a kereskedelmi chaten és teljes figyelmeteket a peremszektorbeli csatákra fordíthatjátok. Ehhez azt ajánljuk a pilótáknak, hogy használják a hirdetőtáblát az játékbeli nyersanyagok eladására.

 

352305f4f6d78f2acbd0ff64584c.jpg

 

Hogy lehet elhelyezni egy hirdetést

Ténylegesen az összes termék, amivel kereskedhetnek a játékosok, megtalálható a kereskedelmi ablakban. Azért, hogy ne kelljen keresgélni a tárgyak teljes választékában, ne felejtsétek el használni a tárgy szűrőt, ami az ablak jobb oldalán van elhelyezve. Odatehettek a jelzést, hogy ‘Birtokolva’, ez elrejt minden tárgyat, ami nincs a tulajdonotokban.

 

4808f0007bb4828f598111fd4f58.jpg

 

Mostantól minden játékos, aki el akar adni egy extra tervrajzot vagy nyersanyagoz kiteheti a hirdetőtáblára. Ehhez van 5 helynyi eladási ajánlat, ami megjelenik a kereskedelmi ablakban. Az ajánlat elhelyezéséhez ki kell választani a terméket a listából és ráklikkelni az ‘Elhelyez’ gombra. Ezután látni fogjátok az ablakot a hirdetés kitételére. Megmutatja a nyersanyagot, amit kínáltok és van egy mező, ahol megadhatjátok a termék árát.

 

e986d0d6c3eead865364aa98410a.jpg

 

Ezután láttok minden terméket, amit kiállítotok egy speciális ablakban. 5 lehet belőlük. Minden hirdetés élettartama 2 óra vagy míg be nem fejezitek a játékot.

 

Hogy nézhetitek meg az eladási hirdetéseket

Amikor megnyitjátok a kereskedelmi ablakot, látjátok az összes tárgyat a játékosok közötti eladás/vételben. Hogy megtaláljátok azt, amit venni akartok, csak válasszátok ki a szükséges terméket és klikkeljetek a ‘Hirdetések’ gombra. Láthatjátok az eladók listáját és az áraikat. Mindössze annyit kell tennetek, hogy kiválasztjátok a tetsző árat és írtok a személyes üzenetet annak a játékosnak, aki eladja a tárgyat. Ha pillanatnyilag a ‘Hirdetések’ gomb inaktív és a szám ‘1’, akkor senki nem ad el semmit.

 

7e6945add07295157b52c819a9d9.jpg