‘Tracking Station’ panorama [HUN] ‘Tracking Station’ panoráma

340b82ef4a272a4c07e34e6791b0.jpg 

 

Az EZsK folytatja a beszélgetést a Star Conflict univerzumban napjainkban végbemenő történésekről. A külső szektorok története épp a szemünk előtt íródik…

 

 

Egykori birodalmi szektorok
Rendszer: Ontregos

 

Az idegenekkel való háború előtt az egyik birodalmi követő állomás itt helyezkedett el gyógyszerészeti üzemnek álcázva, mivel állítólag titkos létesítmény volt. A létesítmény küldetése ismeretlen, de talán az idegenek épp ezért pusztították el ezt a területet.

 

Mostanra csak romok maradtak. Tele vannak fosztogatókkal, vagy pszichoaktív anyagok reményében egy sosem létező bioüzemből, vagy az épen maradt titkos birodalmi berendezések utáni kutatás miatt. Azonban, az utóbbiról ők alig tudnak. De fosztogatók és zsoldosok az Ironside Birodalomból elvisznek megmaradt eszközöket a teljes szállító konvojok elleni harcok után.

 

Nemrég, a Guardian-17 vezetése gondolt az állomás újbóli helyreállítására. Egy csapat felderítő és tudós majdnem teljesen ép helyiségeket talált a romok közt, de további energia és óriási pénzügyi befektetés szükséges a helyreállítási folyamat megkezdéséhez.
 

 

Tisztelettel,
Star Conflict csapat