Top Guns: T'Har'Ok projector[HUN] Csúcs ágyúk: T'Har'Ok projector

Folytatjuk a harci hajóink főbb ágyútípusainak bemutatását. Sok szempontból épp az ágyúk nagy választéka miatt tudtunk sikeresen ellenállni az idegen inváziónak. Ma a T’Har’Ok projectorról beszélünk

 

3fc2787003965824db82e9e01146.png

 

 

Kezdetben a ‘T’Har’Ok’ egy háztartási holoképeket vetítő lézer projektor volt. A világpiacon történő megjelenése után az Ellydium fegyver fejlesztési szakértői leltek rá. Nagy figyelmet szenteltek a találmány energia-hatékony szerkezetének és a kétféle működési módjának: az egyképesnek és folyamatos sugárzásnak. A szabadalom megvásárlása után a társaság laboratóriumában plazmaágyúként újraszerkesztették. A ‘projector’ műszaki elnevezés annyira beépült a fejlesztésbe, hogy úgy döntöttek, hogy a prototípus tiszteletése megtartják a nevet.

 

Azonban annak ellenére, hogy a bejelentése után a 'T’Har’Ok magas minősítést kapott egy fegyverkiállításon, a társaság számos fenyegetést kapott a projector megalkotójától. A közösségi hálózatokon agresszíven elítélte az Ellydium működését és azt állította, hogy nem adta beleegyezését a termék katonai felhasználásához. Miután a cég azt válaszolta, hogy a szabadalom megvásárlásakor minden jogi kérdésben megállapodtak, a találmány szerzője beperelte őket. A folyamatot aktívan követi a világ közössége, akik két pártra oszlanak. A szerző támogatói elítélik a kezdetben békés találmány katonai felhasználását. És az Ellydium támogatói biztosak abban, hogy feltaláló nem az az idealista, akinek mutatja magát és csak egyszerűen több pénzt akar a 'THar’Ok projector üzleti sikereit látva.

 

Az EZsK emlékeztet titeket, hogy a Star Conflict ágyúinak HD vázlata mindig megnézhető és letölthető a Weboldalunk Artworks fejezetében.