Top Guns: RF Blaster[HUN] Csúcs ágyúk: RF Blaster

 

Tovább folytatjuk a harci hajóin hagyományos ágyútípusainak bemutatását. Sok szempontból az ágyúk nagy választéka miatt tudtunk sikeresen ellenállni az Idegen inváziónak. Ma az RG Blasterre összpontosítunk.

75c2c7c1068a0b086d2013af4438.jpg

Az RF Blaster legkönnyebb kis kaliberű plazma ágyú, ami is löketeket lő. Az egy lövéses robbanási sebzés alacsony lehet, de ezt kompenzálja a tűzelés sebessége.

 

Az RF Blaster azon pilótáknak tökéletes, akik lövedékesővel szeretik elárasztani az ellenségeiket.

Az ágyút a Vanguard megbízásából fejlesztették néhány évszázaddal ezelőtt, mint az masszív interceptor támadások eszközét. Egy gyalogsági ágyú volt az alapja., A ‘Typhoon Electronics Weapons’ gyártotta a prototípust, mint egy hosszú távú társasági szerződés legjobb eredményét mutatták be. Az ágyúnak később több változata született, beleértve a gyalogsági és páncélozott jármű változatokat, a ‘Typhoon Electronics Weapons’ újgenerációs technológiája alapján. Mostanra galaxis szerte tucatnyi társaság gyártja. Habár a Szövetségnek és az Zsoldosközpontnak a legnagyogg és kizárolagos hajóágyú szállítója még mindig a ‘Typhoon Electronics Weapons’.

 

Az EZsK emlékeztet, hogy a Star Conflict ágyúinak HD vázlatait mindig megtaláljátok és letölthetitek az Artworks fejezetben a weboldalunkon.