Top Guns: Pulse Laser[HUN] Csúcs ágyúk: Pulse Laser

a175a448e930e62a9842ff2947fe.jpg

Pulse Laser - egy kiváló választás a könnyű vadász vagy interceptor pilótának: erős, nem igényel célzási gyakorlatot, nagyon kényelmes a kezdőknek. De a veteránok is értékelik a Pulse Laser diszkrét báját.

A Birodalom mindig is büszke volt a nehéz ágyúira és az erős termál, gáz alapú lézereire. De szükséges lett a teljes interceptor felszerelés. Kicsi, kémiai lézer lett a megoldás. Arról is döntöttek, hogy a lézert impulzus alapúra csinálják. Ez a lézer nagy energia csúcsot ad nagyon kicsi mérettel.

A mintákat a Birodalom hajnalán mutatták be a régi technológiai módosításokkal szemben, óriási izgalmat keltve. Nagyra értékelték a pilóták és a generálisok egyaránt, a pulse laser tömeggyártását megkezdte az "Imperium enterprises társaság. Az Invázió előtt az új példányokat csak a Birodalmi Légió katonai erejének készítették.

Azonban a piac régóta tele van a számtalan lézer változattal. Tehát bármelyik zsoldos gond nélkül szerezhet hasonló eszközt.

Az EZsK emlékeztet, hogy a Star Conflict fegyvereinek HD vázlatai mindig megtekinthetők és letölthetők a weboldalunk Atworks fejezetében.