Top Guns: Kinetic Supercharger[HUN] Csúcs ágyúk: Kinetic Supercharger

 

Pilóták! Folytatjuk a harci hajóink hagyományos fegyvereinek a bemutatását. Sok szempontból a a fegyverek nagy választéka miatt tudtunk sikeresen ellenállni az Inváziónak. Ma a Kinetic Supercharger-ről fogunk beszélni.

97a89974037a49ee06b0202b1eeb.jpg

A Kinetic Supercharger speciális kinetikus ágyú, ami csak az ECM interceptoroknak érhető el. Egy hirtelen gáznyomással hozza létre a lövedéket. A célpontnak ütközéskor a lövedék egy törmelékfelhőt hoz létre, ami kinetikus sebzést okoz az ellenségeknek.

 

A Kinetic Supercharger nagyon hatékony a járművek vagy tárgyak ellen, amelyek is nem mozognak és nem tudnak kitérni a tömelékfelhőből.

Az ágyú egy kicsi gauss ágyú, ami folyékony oxigén áramlatot sugároz, ami a por formájú lőszert továbbítja az adagolóba. Az eredményül kapott fém tartalmú metán tüske bekerül az első gyorsító körbe, ahol a jeges héj tovább alakítja fémhidrogénnel és felgyorsítja. Amikor eltalálja a célpontot, az oxigén jég felmelegszik és hevesen reagál a löszer anyaggal és a fémhidrogénnel, ami átalakul a fémes alakjából. Ez egy csomó energiát szabadít fel, robbanáshoz vezet és az agresszív reagensek felhőjéhez és a lövedék sértetlen részeinek szilánkjaihoz, amelyek aktívan elpusztítják a felhőben megmaradt hajópáncélt.

A történészek úgy vélik, hogy a kinetic superchargert a Mendes család tagjai hozták létre. A legendák szerint a szerkeretet egy labor asszisztens vicc volt. Úgy gondolták, hogy megviccelik az egyik tesztpilótát és az ágyúját lecserélték a teszt tárggyal. A pilóta csak akkor vette észre a cserét, amikor tüzet nyitott a gyakorló célra. És hogy ne veszítse el a becsületét a családfő szeme előtt, aki figyelte a tesztet, úgy folytatta tovább, mintha mi sem történt volna. Csak amikor visszaért a bázisra, tudta meg, hogy a családfő elhagyta az állomást az ágyú tervrajzaival és a tudósok meg a pilóta elő lettek léptetve a jó munkáért.

Az EZsK emlékeztet arra, hogy a Star Conflict ágyúinak HD vázlatai mindig megnézhetők és letölthetők a weboldalunk Artworks fejezetében.