Top Guns: Beam Cannon[HUN] Csúcs ágyúk: Beam Cannon

 

Pilóták! Tovább folytatjuk a csatahajóink hagyományos ágyúinak bemutatását. Sok szempontból az ágyúink nagy választéka miatt sikerült az Idegen inváziónak ellenállnunk. Ma a Beam Cannonról fogunk beszélni.

a8aac61276f61e21559f324d7196.jpg

 

A Beam Cannon egy eszköz tömör neve, ami egy irányított fókuszált sugarat használ, szétégetve mindent, ami az útjába kerül. A tervezés középpontjában egy gáz lézer működik optikai kiegészítéssel. A Beam Cannon az egyik legrégebbi ágyú típus, de az idők során nem vesztett a hatékonyságából.

Ő az Assault Railgunnal a legrégebbi, ezeket az ágyúkat évezredekkel ezelőtt tervezték. Az egyik legnagyobb hátránya a nagy méret és a hatalmas erőforrás helyigénye. A Beam cannont fregattnál kisebb hajókra lehetetlen feltenni. De a pontos páncél égetés az az ellenséges hajók belső szerkezetének közvetlen sebzése lehetővé teszi, hogy a fregattok gyorsan elnyomják az ellenséges harcoló erőket.

A kora ellenére a Beam Cannon még mindig a Birodalmi katonai erők jelentős eleme. Ezért akik szeretik a precizitást és a pontosságot lendületes mozgással kombinálni az ellenséges csapatokban, azoknak a Beam Cannon a legjobb választás.

Az EZsK emlékeztet titeket, hogy a Star Conflict ágyúinak HD vázlata mindig megnézhető és letölthető a Web oldalunk Artworks fejezetében.