The updated Matchmaking system [HUN] A frissített meccskereső rendszer

76ce1dc04f181b7eb5b015b4635b.jpg

 

Figyelem, zsoldosok!  Az 1.5.0f Star Conflict frissítéssel egy új típusú, a játék alapos ismeretét megcélzó meccskereső rendszer vált elérhetővé. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a jelenlegi általános flottaátalakítás alapján alkossunk kiegyensúlyozott csatákat, ahol most már minden hajónak egyedi  jellemzői és felszerelései vannak rangtól függetlenül. A játékban számos új taktikai döntés van, lehetőség a manőverezésre és lehetséges válasz az ellenség választásaira.

 

A rendszer maga fogja szervezni a csatákat olyan ellenfelekkel, amik megfelelnek a te játékszintednek. A szinted növeléséhez teljesítsd hatékonyan a feladatokat a harcmezőn, dolgozz csapatban és, természetesen, győzz.

 

A harcoknak most három játéktípusa van:

  • Könnyű: a csaták kezdő pilótákat foglalnak magukba

  • Normál: a csaták átlagos képességi szintű pilótákat foglalnak magukba

  • Nehéz: a csaták magas képességi szintű pilótákat foglalnak magukba

 

Ha a hajód nem a legmagasabb szintű a csatában, további bónuszok kerülnek alkalmazásra, javítva a túlélést és a hajó sebzését. A bónusz erőssége attól függ, hogy milyen közel van a hajód rangja a lehetséges maximális ranghoz a harcban. Ez megengedi az alacsonyabb rangú hajóknak, hogy kompenzálják a gyengeségeiket a technikai jellemzők terén

 

[Beszélgetés](< base_url >/index.php?/topic/36101-the-updated-matchmaking-system-discussion/)