The Lady’s Visit[HUN] A Lady látogatása

Peremszektorok

Vega rendszer

Fort Muerto

 

6088ff40213996c99d1cfc235133.jpg

 

 

Rosso báró, kora 79 biológiai év, nős. Vannak gyermekei a feleségétől és számos ágyasa. Gazdag. Fő bevételi forrása illegális tevékenység a peremszektorokban. Rablás, zsarolás, gyilkosságok, drog kereskedelem, rabszolgák, prostitúció. Kegyetlen. Rendkívül veszélyes.

 

Rosso báró az asztalánál ült (igazán határozottan) a hatalmas irpdájában a Muerto állomáson és nézte azt, aki valójában birtokolt körülötte mindent. És az életét is. Miss Summert nézte.

 

Persze ez nem az Igazi Summer volt, csak a holoképe. A pletykák szerint még senki nem látta Summert személyesen. A hatalmas panoráma ablaknál állt. Az összes frakció mindenféle hajója vitorlázott lassan a vastag páncélozott üveg mögött. Talán egy műsor ment éppen, vagy lehet, hogy számítógép szimuláció volt.

 

Elkezdték építeni a rombolót. De nem fog segíteni nekik…

 

Summer hangja szelid volt, halk, érzéki. Summer alakja gyönyörű volt. A szemei feneketlenek. És a megjelenése. ‘Átkozottul csinos’ — a báró átköpött a válla fölött gondolatban. De csak gondolatban. A magas rangú Visszatérő főpapok nem szerették az érzelmek külső megnyilvánulását. Különösen, ha ezek az érzések az övéik voltak. ‘Summer, lecserélte a testét. Örökké fiatal, de egy ezeréves női agy. Veszélyes. Halálos. De micsoda alak!’ — A báró tovább nézte a hajlatokat a hátán. A nő az ablaknál nem fordult feléje.

 

Egy órával ezelőtt érkezett az állomásra számos követővel és fegyveressel. Valószínűleg a csatahajója valahol a közelben volt. Azt mondták, olyan fekete, mint Summer lelke. Ha valaha volt lelke. Az emberei gyorsan átvették az állomás irányítását, lecsrélték a báró személyzetét minden kulcspozicióban. ezután elkezdték végignézni az adatbázisokat és az állomás titkos zugait. Az Ő képét kirakták az irodában. És ő, Rosso báró a Cartel egyik legbefolyásosabb vezetője félt tőle.

 

Az a lány, Frost szinte mindenben előttünk jár. Elsönek találta meg a Sarkcsillagot. az ő emberei léptek be először a Leviatánba. Szinte minden műveletünket megzavarta, bár adtunk Frostnak és a zsoldosaineg egy alapos verést. Szereztünk egy csomó új technológiát. De minden, amin egy fél éve dolgoztam a nyári vereség után, újra megsemmisült. Úgy néz ki, ez egy áruló.

 

A hangja nyugodt volt. Soha nem kiabált. ez tette a szavait még gyomorszorítóbbá.

 

A titkosszolgálatunk úgy véli, hogy a kiszivárgás a te szervezetedből származik, báró. Ez valaki a Cartelből. Sajnos a vizsgálat nem hozott eredményt. Végigkutattuk Muertot felülről lefelé. Megvizsgáltunk minden embert. Semmi érdekes. De az áruló valahol nagyon a közelben van.

 

Summer megfordult és a bárót nézte. Mereven visszanézett. De ez nem volt könnyű.

 

Elmegyünk. Valahol máshol várnak engem. De a beszélgetésünk nem fejeződött be.

 

A képernyő kikapcsolt és a kép eltűnt. A báró felsóhajtott. Ő megvizsgált mindent az állomáson. Mindent, kivéve egy helyet. A ő agyát. A báró lehúnyta a szemeit.

 

Rejtjeles üzenet NN00-542134

Küldő: Gébics

Címzett: Ms. Frost, Klauss Rt.

Küldve: Péntek, Január 15.

Tárgy:: A Lady látogatásaVisit

 

Tájékoztatom, hogy személy, aki iránt érdeklődik, ma látogatást tett szerény hajlékomban. Haragszik. Minden terve meghiúsult. A látogatás, mint mindig, virtuális volt. A Lady jelenlegi tartózkodási helye és a tervei ismeretlenek.

 

[Társalgás erről angolul](< base_url >/index.php?/topic/29395-the-lady%E2%80%99s-visit-discussion/)