Testing the new ‘Ellydium’ ship Waz'Got on 13 and 14 ranks[HUN] Az új Ellydium Waz'Got hajó tesztelése 13 és 14 rangon.

7e7410ec4b203a26df1553885ca6.jpg

 

 

Kriptogram АIGF28-867199

Küldő:  Az ‘Ellydium Theta’ állomás vezetője Dr.Conrad Dimeni

Címzett:  all@star-conflict.com

Tárgy:  Evolúció projekt

 

Minden pilótának a peremszektorokban! A legújabb kutatásainkat vizsgáló iroda folytatja a munkáját. Készüljetek fel a a Waz’Got engineereing fregatt fejlesztésének következő szakaszának tesztelésére, Az Evolúció technológia csúcsa!

 

Head of ‘Ellydium Theta’ station Dr. Conrad Dimeni

‘Ellydium’ engineering fregatt ‘Waz’Got’

 

A legújabb legkorszerűbb engineering fregatt, a Waz’Got a tudományos gondolkozás és az Ellydium Theta állomás dolgozóinak és tudósainak kollektív munkájának eredménye. A fregatt hihetetlen képességei megbízható támogatást nyújtanak a szövetségeseinek és esélyt adnak a győzelemre a csatában akár kiváló ellenséges erők ellen is.

 

A tesztelés alatt a hajó a legújabb módosításokkal lesz elérhető 5-12 rangon , a felszerelések jellemzőinek legújabb változásaival. A hajó további speciális modulokat, aktív modulokat, ágyúkat és módosítókat kap.

 

Figyelem!  Minden valós Waz’gottal kapcsolatos hibajelentés díjazva lesz! Tudjatok meg többet a hagyományos  **[‘Hibavadászat’](< base_url >/index.php?/topic/34624-contest-%E2%80%9Cbug-hunters%E2%80%9D/) **pályázatról.

A Waz’Got engineering fregatt speciális moduljai

A pilóták választhatnak, hogy melyik speciális modult használják a Waz’gothoz. A hajó megjelenése megváltozik a kiválasztott speciális modullal. Pillanatnyilag a következő speciális modulok kutathatók:

 

-KmXtCkhnvh-AErvXmWRLPJO95V_YA3CvtgWT8tZ

Autonomous drones

Egy kapszulát lő ki egy önálló drónnal. A drónból egy fix torony lesz, ami képes működni az űrben és a csatamezőn lévő tárgyak felszínéhez csatlakozva.

A Waz’Got engineering fregatt ágyúi

TLKOCicc5awxw5m0rfc3bR_orU8TKVKSsxp1vvYu

Waz’Fas ágyú

Típus: kinetikus ágyú

A célpont eltalálása után ideiglenesen visszaállítja az őt támadó szövetséges hajók páncélját és pajzsát, a célponton okozott sebzés arányában.

A Waz’Got engineering fregatt moduljai

WhkGQSQUWkAz_nJF3QdS1FDwbvk-B0vkhXDBIowp

Emergency repair station

Típus: Aktív modul

Csoport: Engineering modul

Felszerelhető: Waz’Got

Ha a szövetséges elveszti szinte az egész páncélját, részben visszatölti, továbbá megnöveli a szövetségesek sebzés ellenállását.

Publikus teszt szerver

A tesztelés a **[ Star Conflict Publikus teszt szerverén ](< base_url >/index.php?/topic/27466-information-about-public-test-server/) **történik.

A publikus teszt szerver teljesen független a élő játékszervertől, ahova a frissítéseket töltik fel a tömeges tesztelés céljából.

Az utasítások, hogy kell csatlakozni a publikus teszt szerverhez, [ itt vannak](< base_url >/index.php?/topic/27466-information-about-public-test-server/).

 

A meccskereső a szerveren a következőképpen működik:

 

  • Megosztott várakozó sor 12-14 rangon

 

Figyelem, pilóták! A Star Conflict játékos közösség véleménye a Waz’Got engineering fregatt új rangjainak a teszteléséről fontos nekünk. Boldogan díjazzuk a leghasznosabb hozzászólásokat a [Ship Testing Discussion](< base_url >/index.php?/topic/34712-testing-wazgot-on-13-and-14-ranks-discussion/) részben! Ne hagyjátok ki a lehetőséget, hogy befolyásoljátok a játék fejlesztését és szerezzetek 50 monokristályt!

Tömeges teszt ütemezése:

A publikus teszt szerver korlátozott ideig működik. A szerver csak a frissítések tesztelésére szolgál, amit telepíteni fognak.

 

Péntek: 15:00 UTC - 19:00 UTC 

Szombat: 15:00 UTC - 19:00 UTC 

Vasárnap: 15:00 UTC - 19:00 UTC 

 

Figyelem! A publikus teszt szerver accountok jutalmat kapnak, amiért segítik a tesztelést. Hogy megkapjátok, szinkronizáljátok a accountokat legkésőbb 15:00 UTC-ig.

A szükséges nyersanyagokkal egy konténer felvehető az áruházban.

 

Tisztelettel,

Star Conflict csapat