Testing the new ‘Ellydium’ ship Waz'Got[HUN] Az új 'Ellydium' Waz'Got hajó tesztelése.

 

d359d55171b4c495b6fd2245f500.jpg

 

 

 

 

Kriptogram: AIGF28-823715

Küldő: Az ‘Ellydium Theta’ állomás megbízott vezetője, Dr. Conrad Dimeni

Címzett: all@star-conflict.com

Tárgy: Evolúció projekt

 

Minden pilótának a peremszektorokban! A legújabb kutatási eredményeink után újra megnyitjuk a tesztelő osztályt. Az új hajó az evolúciós technológiák csúcspontja, az emberiség legfontosabb védelmi vonala az Idegenek világában!

 

Az ‘Ellydium Theta’ állomás vezetője, Dr. Conrad Dimeni

‘Ellydium’ Engineering fregatt, Waz’Got

 

 

 

A legújabb, legkorszerűbb engineering fregatt, a Waz’Got a tudományos gondolkodás és az Ellydium Theta állomás dolgozói és tudósai kollektív munkájának eredménye. A fregatt hihetetlen tulajdonságai megbízható támogatást nyújtanak a szövetségeseknek és esélyt adnak a csata megnyerésére még kiváló ellenséges erők ellen is…

 

A speciális és aktív modulokban fejlesztésében felhasznált technológia egy Dr. Matthew Gilmore és Dr. Conrad Dimeni segítségével kifejlesztett tudományos elmélet továbbfejlesztése. A hajó egyedi tulajdonsága, hogy fel tudja használni a megsemmisített hajók roncsait a saját erejének növelésére.

 

Jelenleg a hajó 5-8 rangú változatban érhető el.

 

Figyelem! Minden Waz’Got hajóval kapcsolatos valódi hibajelentés díjazva lesz! Tudjatok meg többet a hagyományos ['Hibavadász pályázatunktról’](< base_url >/index.php?/topic/34099-contest-%E2%80%9Cbug-hunters%E2%80%9D/)

 

Hajóroncsok

35a5af793625fa7d75a2f0fcd58d.jpg

 

 

 

Az új ‘Ellydium’ Waz’Got hajó egyedi tulajdonsága, hogy fel tudja dolgozni és felhasználni az ellenséges és szövetséges hajók maradványait. A hajóroncsokat a freagatt speciális és aktív moduljai és a speciális fegyverek használatával tudja felhasználni.

 

 •    A törmelékek maximális száma a fregatt fedélzetén 4
 •    Az első 2 törmeléket közvetlenül a fregatt kristályaival lehet létrehozni bizonyos körülményekkel
 •    A többi roncsot a csatában elpusztult hajók roncsai között lehet megtalálni
  • A törmelékeket a hajó megsemmisülése után korlátozott ideig lehet elérni

  • A törmelékek csak a Waz’Got fregatt parancsnoka számára láthatók és érhetők el.

Hajókabin

xQfivn8QaOzunwUq7sUGL3is31fmq7G0YQY-BhQ3

 

 

 

A kabin a hajó legfontosabb része. A hajó építéséhez a pilótáknak gyártani kell egy kabint és xenokristályokat kell szerezni. A gyártás után az ‘Ellydium’ hajót 5-8 rangig lehet fejleszteni. Xenokristályok szükségesek a hajó fejlesztéséhez.

 

Az Ellydium hajókon néhány fejlesztési csomópont megnöveli a hajó evolúciójának korlátját a megszerzés után. A hajó rangjának növeléséhez ki kell kutatnotok a megfelelő fejlesztési csomópontot.

A Waz’Got engineering fregatt speciális moduljai

A pilóták kiválaszthatják, hogy melyik speciális modullal használják a Waz’Got hajót. A hajó megjelenése megváltozik a kiválasztott speciális modullal. Pillanatnyilag a következő speciális modulokat lehet kutatni:

 

Scavenger Drones speciális modul

Mvarg5UuTt6Pmlr6GmMOcVLN8CYbR_uPBGqbxePM

 

 

Felszedi az elpusztult hajók roncsait, az engineer drónokat gyárt, amelyek támadják az ellenséget és javítják a hajót. Amikor aktiválják, az egyik drón a célponthoz rohan. A robbanással a rakéta sebzi az ellenségeket és a közeli szövetségesek páncélját javítja.

A Waz’Got engineering fregatt ágyúi

z9zqUkM5W3pKc_-hqYUq9eiavzFRVtQj7uqE-fab

 

 

 

WL13 projector

Típus: Sugár ágyú

Felszerelhető: Waz’Got

Helyreállítja a szövetségesek pajzsát és páncélját a találataival. Be tud fogni egy szövetségest

 

Th’ak’Len

Típus: Kinetikus ágyú

Felszerelhető: Waz’Got

Ennek az ágyúnak a lövedékei képesek a törmelékek összegyűjtésére. A törmeléket felszedi, ha a lövedék 50 méterem belül van a roncstól.

A Waz’Got engineering fregatt moduljai

Aktív modulok

gNKSMOiPYYAuivhqDEwNI1fhAFJrJocKJZFKUb_a

 

 

 

‘Patron’ active defence

Típus: aktív modul

Csoport: Engineering modulok

Felszerelhető: Waz’Got

Aktiváláskor megnöveli egy szövetséges sebességét. Ha a tartóssága egy megadott érték alá esik, a szövetséges elteleportálódik a hajóhoz, és visszatölti a speciális modul 1 nyersanyagát.

 

Protective sphere

Típus: Aktív modul

Csoport: Engineering modulok

Felszerelhető: Waz’Got

Elindít egy gömböt, ami ha egy szövetségesnek ütközik, akkor egy ideiglenes pajzsot ad neki.

 

Módosítók

T0o1Vpuk6dYmq3zN7TVoJX8zEI00A3906z8h1z17

 

 

 

CPU módosító ‘Production optimization’

Típus: CPU módosító

Felszerelhető: Waz’Got

Felgyorsítja a speciális modul nyersanyagának gyártását. Valamint csökkenti az irányító hatásokat 20%-al.

 

Páncél módosító: ‘Regenerator shield’

Típus: Páncél módosító

Felszerelhető: Waz’Got

Amikor a pajzs töltése egy megfelelő érték felett van, a hajó páncélja javul.

Kereskedelmi rendszer

oumDmfo1mWC8iOokYfRzaLqq5XATMgcrn8epdjbJ

 

 

A kereskedelmi rendszer jelentős fejlesztésen esett át. Mostantól minden pilótának van egy hirdetőtáblája a vásárolandó és eladandó játékbeli tárgyakról. A javított kereskedelmi ablakban a játékosok a következőt tudják tenni:

 

 • Elhelyezni egy hirdetést egy tárgy eladásáról.  Ehhez ki kell választani egy terméket a kereskedelmi ablakban a listáról és megnyomni a 'Közzétesz" gombot. Ez után megnyílik a hirdetés elhelyezési ablak. Ez mutatja az eladandó tárgyat és itt van egy mező , ahol meg lehet adni a tárgy árát.
 • Eladási hirdetések megjelenítése. Ehhez csak válasszátok ki a tételt, amit a kereskedelmi ablakban akartok látni és nyomjátok meg a ‘Hirdetés’ gombot. Látni fogjátok a tételhez a játékosok és az áraik listáját.

Kezelőfelület

d81ee03586d9e13aad9dc5330ca2.jpg

 

 

 

A hangár felületét lényegében újratervezték. A fejlesztett változat egyszerűbb és intuitívebb és a megjelenése esztétikusabb és jobban illeszkedik a játék stílusához.

 

 •   a képernyő felső részét most az erőforrás panel, a menű gombok és a ‘Csata’ gomb foglalja el.
 •    A megjelenés változásának és az értesítési lista a képernyő jobb alsó sarkában van
 •    A képernyő jobb felső sarkában van a játékos portréja, a társasági ablak gomgjai, üzenetek és barátlista, közvélemény kutató és szavazó ablakok
 •    A prémium licenc a ‘Raktár’ ablakban vásárolható meg

 

Publikus teszt szerver

 

A tesztelést a [Star Conflict publikus teszt szerverén](< base_url >/index.php?/topic/27466-information-about-public-test-server/) lehet elvégezni. A publikus teszt szerver teljesen független az élő játék szerverektől, ahová a fejlesztéseket a tömeges tesztelés miatt töltik fel. A publikus teszt szerverhez csatlakozás mikéntje [ITT](< base_url >/index.php?/topic/27466-information-about-public-test-server/) található.

 

A szerveren a meccskereső a következőképpen működik:

 

 •    PvP queue 5-6 rangoknak
 •    PvP queue 7-8 rangoknak
 •    Ehy megosztott queue 5-9 rangoknak Co-op módban

 

Figyelem pilóták! A Star Conflict játékos közösség véleménye az új Waz’Got engineering fregattról nagyon fontos nekünk. Boldogan látjuk a hozzászólásaitokat itt: [Discussion of the ship’s testing.](< base_url >/index.php?/topic/34098-testing-the-new-%E2%80%98ellydium%E2%80%99-ship-wazgot-discussion/)

 

Tömeges tesztelés ütemezése

A publikus teszt szerver korlátozott ideig működik. A szerver csak a telepítésre tervezett frissítések tesztelésére szolgál.

 

Péntek: 15:00 UTC - 19:00 UTC

Szombat: 15:00 UTC - 19:00 UTC

Vasárnap: 15:00 UTC - 19:00 UTC

 

Figyelem! A publikus teszt szerver accountok bónuszt kapnak a tesztelés segítéséért. Ehhez szinkronizálni kell az accountotokat legkésőbb  15:00 UTC-ig. Egy konténer lesz található a szükséges nyersanyagokkal a raktár ablakban.

 

 

Tisztelettel,

Star Conflict csapat