Tech Tree Missing

So to preface this issue, the game was working fine before patch 1.5.2 came out but know i cant see all ships on tech tree, all i can see is the ships i own. I cant look at modules for my ships, cant use the trade window cause its also broken, and i cant use the workshop. I also cant buy bundles.

It happens everytime i log in and it wont correct itself at any point of me playing.

 

20180426102559_1.jpg.6174d8df87448fa6353e1c84ef205563.jpg

20180426102604_1.jpg.bbb3cf1d5919a01a80b4ccc9b44d4d94.jpg

20180426102608_1.jpg.c203bb3806368c79eb1c94bd5d1823ff.jpg

20180426102610_1.jpg.6b12f05f2ca90d9b2465d25c31ce490d.jpg

20180426102613_1.jpg.c49e53aa805378bd8f7668f49bcf1fdc.jpg

20180426102619_1.jpg.09e5c223e701112e74a1890b94a51ab3.jpg

20180426102625_1.jpg.00917498118431d5bbf7dd517d8280c6.jpg

20180426102629_1.jpg.29c367cd626588faea672e0fd76edaa0.jpg

Seems like they are testing out a new limiter for ship progression. Report it as a bug and pray the devs remove it and never bring it back.

but thats the thing my friends works just fine

Just now, Deathtuba said:

but thats the thing my friends works just fine

Are they rank 15?

49 minutes ago, TheDarkRedFox said:

Are they rank 15?

no i do not own a rank 15 and my clearance level is 6

 

Thats not the case. If he see Spiral that is R10, Endeavour and all R10 ship should be visible.
Perform a file integrity check if Steam, not sure how  to do it in Gajin launcher.

 

10 minutes ago, Rob40468 said:

Thats not the case. If he see Spiral that is R10, Endeavour and all R10 ship should be visible.
Perform a file integrity check if Steam, not sure how  to do it in Gajin launcher.

 

i did that and that did not work ill try it again, ive also reinstalled it twice

6 minutes ago, Deathtuba said:

i did that and that did not work ill try it again, ive also reinstalled it twice

That might be silly, but can you try switching to another language?

4 minutes ago, Rob40468 said:

That might be silly, but can you try switching to another language?

how do i do that?

 

1 minute ago, Deathtuba said:

how do i do that?

 

In case of Steam, the same window where you check for integrity. Right click - properties in library

image.png.2105324ff3c9dc38877fa50af141250d.png

1 minute ago, Rob40468 said:

In case of Steam, the same window where you check for integrity. Right click - properties in library

image.png.2105324ff3c9dc38877fa50af141250d.png

That had no effect

can you switch you graphics detail to low?

Also logs needed.

 

26 minutes ago, niripas said:

can you switch you graphics detail to low?

Also logs needed.

 

So turning it to low did not work

[Logs.zip](< base_url >/applications/core/interface/file/attachment.php?id=16783)

0092061

11 minutes ago, Skula1975 said:

0092061

what?

48 minutes ago, Deathtuba said:

what?

existence of the bug was acknowledged and put into the bug-resolving queue ![:)](<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/001j.png “:)”)

ok ty

So after a hotfix is what i assume it was i now cant even launch the game. It says cant initialize renderer, Direct3D not available.

nevermind i can play now

 

is there an unofficial way to fix this cause this is very annoying