Star Conflict v.1.1.9[HUN]

Star Conflict v.1.1.9 ‘Körözzük: Miss Summer’
 
bf67647ad6c7810817ddac6ce42f.png
 
Cryptogram  BBIМ22-567956
From:  N.Cortes
To:  centr_mercenaries@star_conflict
CC:  Birodalmi Titkosszolgálat. Sűrgős
Sent:  Thursday, August 27
Subject:  Re: Re: Titkos Hajó Kergetés
 
Figyelem!
A “Miss Summerként” ismert személy hozzáférés elemzése kimutatott egy betörést a biztonsági rendszereinkbe. Minden belépési kód módosult. Miss Summer minden feladata törölve!
 
A zsoldosok, hivatásos tisztviselők és az Űrflotta alkalmazottaik között végzett belső vizsgálat eredményeként azonosítottunk egy terrorista csoportot. Közvetett adatok alapján a Szövetség és a Jericho magas rangú tagjai is részei ennek a terrorista csoportnak. Egy bizonyos “Miss Summer” volt a csoport élén. A csoport képes volt feltörni a biztonsági szolgálatok titkosítását és kiadott hivatalos munkákat és szerződéseket, a sikeres teljesítés esetén ígéretet tett a legutolsó hajóhoz, a ‘Nyxhez’ való hozzáférésre… A csoport már teljesen be lett kerítve, de egyes tagoknak sikerült megszökni. Miss Summer szintén elmenekült. Ebben a pillanatban holléte ismeretlen.
 
Natasha Cortes. Birodalmi Biztonsági Szolgálat Legátus.
 
Cryptogram  BBIМ22-567957
From:  Mercenary Centre
To:  all_pilots@star_conflict
Sent:  Thursday, August 27
Subject:  Re: Re: Re: Titkos Hajó Kergetés
 
Figyelem! Minden zsoldos, aki végrehajtja a szélhámos Miss Summer feladatait! Egy kis tétel az új hajóból, a ‘Nyxből’ már elő lett készítve a zsoldosoknak. Úgy döntöttek, hogy azoknak, akik tudatlanul elvégezték Summer feladatait megadjuk a hozzáférést a hajóhoz. A hajót tesztelték az UMC tech specialisták és teljesen készen áll a használatra. Felszólítjuk a zsoldosokat, hogy segítsenek nekünk a szökevények elfogásában. Izmos díj jár a Summer követőinek elfogásáért vagy megsemmisítéséért.
 
A közeljövőben a szektor közigazgatási és katonai szervezetei nagyon el lesznek foglalva a rendszerek nagy javításának az előkészítésével, ami eltart egy pár hétig. Ezalatt az idő alatt az egyetlen remény a Summer terroristái elleni küzdelemben ti vagytok.
 
Zsoldos Központ Igazgatóság. Határ szektorok
 
További információk:

 

A hajó modellje:  Nyx

 

Nyx by Star Conflict on Sketchfab

Nyx interceptor
‘Nyx’ — egy harmadik tech szintű interceptor. Ez volt a célja a kalózok által irányított Summernek. A kalózok szintén részt vettek a hajó előállításában — bevonva a legjobb mérnökeiket és ‘tervezőiket’.
Hajó fajtája - Covert Ops Interceptor
Nagyobb jövedelmet hoz, nincs szüksége javításra, +2 raktér szlot
20% szabad synergyt halmoz fel
Bója elfogási sebessége 20%-al meg lett növelve
Kritikus találat esélye 36%-al meg lett növelve
Covert Ops modulok újratöltés ideje 20%-al csökkentve lett
Speciális modulja: Plasma Web
 
A Zsoldos Központ vadászatot hirdet az úgynevezett Miss Summer követőire. A követők keresésére és megsemmisítésére szánt idő korlátozott. A keresési idő vége a Zsoldos Központ híreiben lesz bejelentve. Minden pilótának lesz esélye találkozni a követőkkel PvP csatákban, PvE küldetésben és még a Nyílt Űrben is! Frissítettük minden hajó szoftverét. Minden szökevény automatikusan meg lesz jelölve a képernyőn egy speciális jellel. Ahogy megtanultuk a feljegyzett nyilvántartásokból, ez a jel gyakori a Summer féle terrorista csoportban. Ha olyan hajót láttok, ami ezzel a jellel van megjelölve — azonnal meg kell semmisíteni őket!
 
A vadászat Miss Summer követőire
 A pilóták részt vehetnek Miss Summer követőinek vadászatában PvP csatákban, valamint PvE-ben és Invázió módban: 
PvP-csaták. Elérhető 3-as rangtól 3. A feladat teljesítéséért a pilóták egy T3, T4, T5 tech szintű új fegyvert fognak kapni, a ‘Phase Suppressor’-t
PvE-csaták. Elérhető 5-ös rangtól. A feladat teljesítéséért a pilóták egy T3, T4, T5 tech szintű új fegyvert fognak kapni, a ‘Flux Phaser’-t
Invázió mód. Elérhető 6-os rangtól. A feladat teljesítéséért a pilóták egy T3, T4, T5 tech szintű új fegyvert fognak kapni, a ‘Mass Driver’-t
 
Fegyverek
Summer ügynökeinek megtalálásáért egy új egyedi fegyvertárat fogtok kapni díjként. Minden teljesített feladatért a pilóták az új ágyúk egyikét kapják. Mindent összevetve a kilenc technológiai szinten 3 új fajta fegyver van:
Phase Suppressor
A legfrissebb fegyver prototípus hosszú távú sebzést okoz és elnyomja a célpont regenerációs képességét
A célpont további 3 másodperces sebzést kap az első találat után
Az első találat utáni 3 másodpercben a célpont páncél és pajzs regenerálási hatékonysága csökken
A fegyver termál sebzést okoz
A fegyver csak interceptorra szerelhető fel
A fegyver 8-as rangtól van feloldva
Flux Phaser
Az EM fegyver fejlesztés legfrissebb modellje. Elektromágneses töltéseket lő lézer sugárral segítve.
A ravasz megnyomása egy lézer sugarat indít a célzás segítésére
A sugár nem okoz sebzést
A sugár addig van bekapcsolva, amíg nyomják a ravaszt
A töltés a lézer sugarat követi
A ravasz elengedése a töltés azonnali felrobbanásához vezet
A lövedék EM sebzést okoz
A fegyver csak Fighterekre szerelhető
A fegyver 7-es rangtól van feloldva
Mass Driver
Gyors tüzelésű kinetikus fegyver változó kilövési energiával. A fegyver a legújabb Alien tárgyak tanulmányozásából származó technológiát használ.
Minden lövedéknek nagyobb a sebessége, mint az utolsónak
A lövedékek kinetikus sebzést okoznak
A fegyver csak fregattokra szerelhető
A fegyver 7-es rangtól van feloldva
 
Új fegyver tervrajzok
Azt jósoljuk, hogy a pilótáknak további tűzerőre lesz szükségük a közeljövőben. Új fegyver tervrajzok állnak a pilóták rendelkezésére. Mostantól bármelyik T4 vagy T5 fegyvert feljavíthattok Mk. 5 szintre.
Az összes szükséges tervrajz megtalálható a játékban
T4 tervrajzokat meg lehet venni
T5 tervrajzokat meg lehet találni a PvE és az Invázió trófeái között
 
Invázió mód
Ezzel kapcsolatban általában feszült a helyzet, a Zsoldos Központ úgy döntött, hogy az Invázió Módhoz hozzáférést korlátozza a 6-os rang alatti pilótáknak. Azt tanácsoljuk, hogy a helyeket csak azok a jól képzett pilóták fedezzék fel, akik sikeresen teljesítették az oktatás és kiképzés minden szakaszát.
 
Hibajavítások
Játék chat szerver hiba javítva
Szöveg fejlesztések