Star Conflict Partnership[HUN] Star Conflict partnerség

 

Szeretnénk megragadni a lehetőséget, hogy meghívjunk videó bloggereket streamelőket és sajtó tagokat, hogy dolgozzanak velünk és támogatást kínálunk a játék bónuszaiban és a mi hivatalos platformjainkon történő reklámozásban a gyakoriságtól és a Star Conflicttal kapcsolatos tartalmaitok népszerűségétől függően:

  • YouTube és Twitch csatornák legalább 1,500 követővel – kapcsolat video@targem.ru.
  • Játékkal kapcsolatos megjelenések vagy egyéb publikációk – kapcsolat press@targem.ru.

ce8fcce4f9d1c7a67571e42339993b35.png

Mielőtt kapcsolatba léptek velünk, kérjük vegyétek figyelembe: Annak érdekében, hogy egy időben tudjuk kezelni a kéréseteket, azt az e-mailt használjátok a kapcsolatfelvételre, ami nyilvánosan csatlakozik a YouTube, Twitch és egyéb csatornátotokhoz. Például, ha van egy YouTube csatornátok, az e-mail címeteknek látszani kell mindenkinek a csatorna"About" fejezetébenl.

Elvárások a csatornáktól és az elérhető jutalmak

YouTube és Twitch csatornák több, mint 1,500 követővel:

  • A csatorna szerző kívánságára biztosítunk egy Star Conflict “Galaxy Explorer” csomagot.
  • Ha három vagy több videót tesztek közzé a Star Conflictról a csatornátokon, akkor megkapjátok a “Dead man’s chest” csomagot.

 

YouTube csatornáknak több, mint 10,000 követővel és Twitch csatornáknak több, mint 5,000 követővel:

  • A csatorna szerzőjének kívánságára egy promóciós account, ami tartalmazza az összes hajót, ami elérhető a játékban hozzáféréssel az összes játékmódhoz.
  • Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a játékpiacon az infláció és a spekuláció elkerülése érdekében a promóciós accountoknál az alkatrészek kereskedelme és a tervrajzok cseréje le van tiltva.
  • Egy Star Conflictról szóló videó csatornátokon történő megjelenése után újabb csomagokat igényelhettek a személyes accountotokhoz.

 

A Star Conflicttal való együttműködési szándékotokkal elfogadjátok a ‘Production and Publication License Agreement’-et valamint az ‘End User License Agreement’-et. A fenti megállapodások bármilyen múltban, jelenben vagy jövőben történő megsértése megadja a Targem Games-nek a jogot, hogy elutasítsa és/vagy megszüntesse az együttműködést a tartalom előállítójával.

A tartalom előállítója vállalja, hogy a rendelkezésre álló játék anyagokat videó anyagok létrehozására használja (pl. áttekintések) a Star Conflictról.