Star Conflict 1.5.1 Journey [HUN] Star Conflict 1.5.1 Utazás

 

Üdvözöllek az ‘Ellydium Theta’ állomáson, pilóta. Selena Galo vagyok, az irányítód az Egyesült Zsoldos Központból. Már tudod, hogy az idegen invázió eredményeképpen a központi területek elpusztultak. Egész csillagrandszerek vesztek oda. Majdnem mindenütt a háború utáni káoszt és rombolást látni. Ráadásul, portál vihar zavarta meg számos kapu működését. A kommunikáció instabil. A rendszerek közti repülés veszélyes.

 

Egy pár nappal ezelőtt Ellydium tudósoknak sikerült a lehetetlen. Egy óriási része az űrnek benne a Leviatánnal, ahol elhelyezkedik az állomás, kilépett az idegen űrből a való világba - a Valóság Folyamába, ahogy ők nevezik. Az idegenek megpróbálták az utolsó pillanatban elpusztítani az állomást. Azonban Festus Morten különítménye épp időben érkezett és ssegített túlélnünk! Most Morten sérült csatahajóit javítjuk.

 

Sajnos nem mindenki élte túl. Itt megőriztük a stabilitást, törvényt és rendet. De nincs idő a pihenésre. Különleges feladataim vannak a számodra…

 

 

Új játékos fejlődési rendszer

c9f660bc9678c42f5feb7c8050da.jpg

 

Minden pilóta - kezdők és tapasztalt veteránok egyaránt, akik behatóan ismerik a játék összes elemét, folyamatosan fogják növelni a rangjukat. Az előrehaladás a rangokon egy történeti kampány formájában történik, különféle játékmódokat lefedve. Egy újabb szint elérése további lehetőségeket nyújt a pilótának - új játékmódokat, erősebb hajókat, fegyvereket, modulokat. A szintjének emelésével a pilóta új helyekhez is hozzáférést kap a Nyíl Űr módban.

 

A pilóta fejlődési szintje növekszik egy bizonyos mennyiségű tapasztalat elérésével. 25 szint érhető el. Tapasztalat az alábbi módokon szerezhető:

 

Fejleszd a flottád!

  • Fejlessz fel minden hajót a maximum szintre! Minen új hajószintért a pilóta 20 tapasztalati pontot kap  

  • Aktiválj annyi csomópontot az Ellydium hajófejlesztési fán, amennyit csak lehetséges. Minden megnyitott csomópontért a pilóta 20 tapasztalati pontot kap

 

Fejlessz aktív modulokat, fegyvereket, módosítókat!

  • Egy Mk1 modul megszerzéséért a pilóta 5 tapasztalati pontot kap

  • Mk2-re fejlesztésért a pilóta 10 tapasztalati pontot kap

  • Mk3-ra fejlesztésért a pilóta 15 tapasztalati pontot kap

  • Mk4-re fejlesztésért a pilóta 20 tapasztalati pontot kap

  • Mk5-re fejlesztésért a pilóta 25 tapasztalati pontot kap

Minden új modulért csak egyszer kaphatsz tapasztalatot.

 

Érj el eredményeket!

  • Szerezz tapasztalatot minden a játékban megnyitott teljesítményért. A tapasztalat mértéke a teljesítmények leírásában van feltüntetve.

 

A szintjének növelésével a pilóta új hajókhoz és technológiákhoz kap hozzáférést:

  • Az 1-es szinten a pilóta rang 1-től 10-ig bezárólag használhat hajókat

  • Az 5-ös szinten a pilóta egészen rang 15-ig használhat hajókat

  • A 10-es szinten a pilóta rang 17-ig bezárólag használhat hajókat

 

Galaxis térkép

601ea74d230078cd8dc966677603.jpg

 

Mostantól a pilóták az általános Galaxis Térkép felületén keresztül kerülnek a játékmódokba.

  • A globális térkép a ‘Csatába’ gombbal férhető hozzá

  • Az általános térkép az elérhető fő rendszereket mutatja.

  • Egy rendszer megközelítésekor a lehetséges helyszínek megnyílnak

  • A térkép most már minden aktív és új feladatot megmutat

  • A játékos gyorsan elrepülhet az elérhető helyszínekre a térképen keresztül

  • A hajók többé nem igényelnek üzemanyagot a helyszínek közti repüléshez

  • A helyszínek közti gyors mozgáshoz iridiumra van szükség

 

Kampány

4508c350344a7ecddd8a2fef08a1.png

 

Mostantól minden játékosnak speciális EZsK feladatokat kell teljesítenie az új szintek eléréséhez. A feladatokat egy közös történet köti össze. Ahogy a feladatokat teljesíti, a pilóta meglátogatja a Nyílt Űr mód helyszíneit.

 

A történet éppen az után kezdődik, hogy az Ellydium társaságnak sikerült kikényszeríteni az idegeneket abból a zónából, ahol az Ellydium-Theta állomás helyezkedik el.

Úgy tűnhet, hogy Ellydium a sikerei csúcsán van. De ez az a pillanat, amikor a társaság egy nagyszabású felkérést küld az EZsK-nak sürgős és jól fizető munkákra.

Az EZsK elfogadja a megrendelést és egy fejlett felderítő egységet küld az Ellydium Theta bázisra, míg az a fő erőket gyűjti össze. Ennek a felderítő egységnek a részeként te egy felső osztályú zsoldos pilóta vagy. Kezdődjjön a kaland!

 

Új feladat rendszer

Most már minden feladat egyetlen képernyőn, a Galaxis Térképen helyezkedik el.

  • A kényelem érdekében a feladatokat “lapok” csoportosítják

  • Minden feladat, ami a történethez és a fejlődéshez tartozik, a “Kampány” oldalon van. Ezek teljesítése szükséges az új szintek eléréséhez.

  • A “Megbízások” fül hasonló egy elektronikus hírdetőtáblához, ahol a Nyílt Űrhöz kapcsolódó feladatok vannak kifüggesztve. Itt vannak azok a feladatok, amik értékes rakomány elnyerését teszik lehetővé.

  • Az “Ismételhető feladatok” értékes reagensek megszerzését teszik lehetővé és akár Galaktikus Standardot is lehet keresni!

  • Végezetül, a “Erőforrások Hajókhoz” oldalon kiválaszthatóak a feladatok, amik a hajók gyártásához szükséges legritkább összetevők megszerzésében segítenek.

 

Új hős, June Lamarr

0a656defb9eb618b543253a26a36.jpg

 

Vezető kutató, Ellydium Társaság. Dr. Dimeni pártfogoltja.

Amikor a társaság áttörést ért el az idegen technológiákban, Lamarr részlege az egyike volt a számos közül, amit arra utasítottak, hogy az átalakult kristályok sugárzásának emberi pszichére és testre gyakorolt hatását vizsgálja. Azon szilárd meggyőződésének köszönhetően, hogy teszteletlen technológiáknak nem szabad rossz kezekbe kerülni, June képes volt teljesen megszűntetni a kiszivárgásokat a laboratóriumából. És mindezt egy olyan helyzetben, amikor a fekete piac képtelen összegeket fizet bárminemű információért és az Ellydium Belső Biztonsági Szolgálata egymás után derítette fel a megvásárolt alkalmazottakat. Dimeni felfedezte a tehetséges lányt, és, a további karrierje titkosított.

 

Technológia Atlasz

  • Információ minden hajóról, fegyverről, modulról most már egy speciális lapon tekinthető meg.

  • A lap elérhető a pilóta fejlődési mutatóján duplán kattintva.

  • A lap megmutat minden hajót, fegyvert és modult, amit a pilóta már megkapott a játékban.

  • Az inaktív fegyverekre és modulokra kattintva további információ látható arról, hogy hol és hogyan lehet megtalálni ezeket a fegyvereket vagy modulokat.

 

Erőforrások

Ebben a frissítésben a teljesített feladatokért járó jutalmak és kinyerhető erőforrások rendszere megváltozott.

  • Ásványok megtalálhatók a Nyílt Űrben és megkaphatók, mint jutalom a teljesített feladatokért.

  • Monokristály szerezhető a játékban lévő ismételhető feladatokból.

  • A heti rakomány konténerei mostantól PvE missziók teljesítéséért kaphatók. Amíg a feladat aktív, 3 alkalommal kapható meg a meghatározott konténer.

  • Hozzájutni rombolók erőforrásaihoz és más magas szintű nyersanyagokhoz speciális feladatok teljesítésének jutalmaként lehetséges.

 

A csaták utáni zsákmánykeresésben most megtalálható:

  • Kredit

  • Hajók gyártásához szükséges részek, minden rangnál, a 4.-től kezdődően

  • Beryllium

  • Electrum

 

Információ arról, hogy hogyan lehet új modulokat szerezni, a technológia atlaszában található:

  • Néhány modul most elérhető megvételre

  • A modulok egy része az ellenség megsemmisítése után vehető fel nyílt űrben

 

Trófeák az elpusztított ellenségtől nyílt űrben

Amikor megsemmisítesz egy ellenséget a nyílt űrben, egy konténert vagy egy modult kaphatsz. Ez a zsákmány látható és csak az a pilóta veheti fel, aki ezt az ellenséget elpusztította.

Ha a pilóta hajóját a zsákmánnyal a raktérben lelövik, a tartalma látható lesz és más pilóták számára felvehető.

 

Xenochipek

Az 1.5.1 frissítéssel a xenochipek el lettek távolítva a játékból. Az új modulok most más, a Technológiaatlaszban leírtak szerint szerezhetők meg és fejleszthetők fel. Az EZsK-tól új eseményekről várható egy bejelentés a közeljövőben. Kövesd a híreket!

 

Új hajók

A pilóták most már hozzáférhetnek a rang 16 és 17 hajóihoz. Mától kezdve, minden pilótának meg lesz a lehetősége összegyűjteni az elsőket a hajók közül, a rang 16-os Wolfhound és a Granite hajókat.

A játék megbízásainak teljesítésével erőforrásokat kaphatsz a Wolfhound és a Granite hajók megépítéséhez.

 

Szövetségi nehézfegyverzetű gunship: ‘Wolfhound’

Rang 16

 

 

A Wolfhound egy kiegyensúlyozott gép, aminek kiváló tulajdonságai vannak. Gyorsan nagy népszerűségre tett szert. Ezek a hajók gyakran merész támadásokban vesznek részt a New Eden és más objektumok ellen. Azt beszélik, hogy a Helion Inc. van a támadások mögött — egy közismert katonai magán társaság, ami a Szövetségből ered. Azonban erre még nem találtak bizonyítékot.

 

Speciális modul: 'Archangel’

Számos rakéta sorozatot bocsát ki rövid idő alatt. Ezzel egyidőben növeli a tűzgyorsaságot és az energia újratöltést, a csúcs sebességet, oldalazási sebességet és a fordulást.

 

‘Ignis’ blaster

A lövedék lángra tudja lobbantani az ellenséget. A tűz közelében lévő ellenség szintén sérülést szenved.

 

Aktív modul: ‘Vulnerability Analyzer’

Aktiváláskor növeli a főfegyver tűzgyorsaságát és sebzését sérült páncélú hajóknak.

 

Páncél módosító: ‘Wounded Beast Protocol’

Amikor a páncél ereje egy bizonyos szint alá esik, a sebesség, irányíthatóság, energia visszanyerés és tűzgyorsaság növekszik.

 

Birodalmi parancsnoki vadász: ‘Granite’

Rang 16

A Granite a megemlékezés gránitköveinek tiszteletére kapta a nevét, amibe azok nevét vésték, akik az uralkodóért adták az életüket. Azokhoz a kövekhez hasonlóan, ezek a hajók is az elesettek emlékét hordozzák. Az utazásuk kezdetén ezek világos és egyszerű támogató gépek voltak. De minden harc és minden halál módosított a tervezésen. A Martian Laboratories mérnökei új terveket készítettek a pilóták jelentései és harci tapasztalatai alapján.

 

Speciális modul: ‘Diffusion Shield’

Egy pajzzsal veszi körbe a hajót.

A hajó egy áthatolhatatlan pajzs veszi körül. A pajzs elnyel minden sebzést, de 1 energiát fogyaszt minden sebzéspontért. Ha kifogy az energia, a pajzs eltűnik.  

 

d665d898a60fa18f0ad1c394d500.jpg

 

Fegyver: ‘Energy discharger’

Minden lövés energiába kerül. Amikor a célpont találatot kap, az aktivált speciális modul hatása kitolódik minden pontos lövéssel.

 

Aktív modul: ‘Anti-Sabotage 2.1’

Blokkol bármely hatást, ami hajó irányításának megzavarására irányul és a modul működése közben fejtik ki. De a modul megmaradt aktív ideje csökken.

 

CPU módosító: ‘Satisfaction algorithm’

Ha egy baráti vagy ellenséges hajó elpusztul a közelben, a szövetségesek tűzgyorsasága ideiglenesen növekszik.

 

Új helyszínek

‘Excavation area #6’ Zóna

Rendszer: Morag

 

Pilóták mindíg is írtak és mondtak történeteket az elődökről. Bármelyik főbb állomáson lehet egy olyan iszákost találni, aki kész Bartle-re esküdni, hogy a saját szemeivel látta a hajóikat és, természetesen, tudja a nagy kincs rejtekhelyét.

Ezért volt az, hogy amikor a kevésbé ismert pilóták egyike Ellydiumba jött egy történettel egy prekurzor hajóról, amit látott, senki nem hitt neki. A kapitány bizonygatta, hogy az egész legénysége meghalt és ő volt az egyetlen, aki tudta hogyan lehet a kincshez jutni. Amikor az őrök elfogták és átkutatták, és egy korábban ismeretlen civilizácó leleteit találták a dolgai között, Ellydium csak akkor vette komolyan a szavait.

Az egyetlen dolog, amit akkor nem említett meg a kapitány az, hogy hogyan halt meg a csapata. Mint később kiderült… megölték egymást.

Egy kutató létesítmény, egy egész város épült a rejtélyes roncs helszínének közelében a МОА-2011-BLG-322A gázóriás egyik bolygóján. Több, mint háromezer ember foglalkozott kutatással - az ősi hajót szó szerint szétszedték. Van aki azt hiszi, hogy ez egy prekurzor hajó, mások úgy gondolják, hogy ez egy másik korábban ismeretlen faj járműve.

A vezetés még azután sem hagyta abba a munkát, hogy a Ragyogás aktív átjáróit látták a hold közelében. Csak EZsK zsoldosokat nyertek meg a környék védelmére.

 

‘PB #42’ Zóna

Rendszer: Vior

 

 

Évtizedekig nem sokatra tartották a PB-42 bolygót . Minden mérés azt mutatta, hogy nem voltak ásványok rajta, és a távoli elhelyezkedése teljesen használhatatlanná tette a stratégiai tervekhez. Pontosan ez tette lehetővé az ‘Ellydium’ társaság számára a fejlesztési jogok kivásárlását a Szövetségtől. Hivatalosan az Ellydium a Jel méréseibe kezdett a bolygón, azért hogy megértsék a Crystallidok kommunikációját. De hamarosan, a kutatóbázisuk megalapítása után, a bolygó a legerősebb szeizmikus rezgéssel kezdett rázkódni. Iridium kezdett kiszivárogni a kialakult óriási törésekből és hasadékokból. Még a hozzávetőleges vizsgálatok is azt mutatták, hogy ez a lelőhely lett a legnagyobb a történelemben.

A tudományos világban most már senki sem vitatja, hogy a bolygó az iridium forrása - egyike a legendás Bionoknak.

Nemsokkal az “Ébredés” után, megszűnt a kapcsolat az ellydium tudományos bázisával. A mentőakciók egyike sem járt sikerrel. Hogy mi történt az alkalmazottakkal, rejtély marad.

A bolygó körüli űr mostanra különösen veszélyessé vált. Nemcsak, hogy az iridium forrás mindenféle kalózt idevonzott, megszámlálhatatlan furcsa biomorph jelent meg velük bolygó körüli pályán. Csak a legkétségbeesettebb zsoldosok tudnak áttörni a Felébredt Bione felszínéhez.

 

Hely: ‘Ellydium Theta Állomás’

Rendszer: Line

 

 

Ellydium az invázó kezdete óta az idegene technológia tanulmányozására összpontosított a tevékenységét. Az idegen világokba nyitott átjárókkal a szervezet aktívan kezdte toborozni a zsoldosokat, hogy információt gyűjtsenek az idegen világokról és a titkaikról. Amint lehetőség nyílt rá, hogy megvesség a lábukat a szörnyű idegen Leviatánok közelében, az ‘Ellydium’ vezetők azonnal ki is használták azt.

 

Most már ez egy hely, amit az idegenektől megszereztek. Az Ellydium társaság fő támaszpontja. Egy független bázis, ami fogad bármely hajót, és ami népszerű a kereskedők és az utazók között.

 

Előzetes ellenfél kereső

Lehetőség van egy előzetes ellenfél keresésre PvP harchoz

  • Az ellenfél a csatában mutatott hatékonyság alapján van kiválasztva

  • A megfelelő gomb hozzáadásra került a kezelőfelülethez

  • Ha ellenfelet talált, hamar csatába kerülsz vele

  • Az ellenfél neve nem kerül nyilvánosságra

 

Fegyverek

Mostantól a játékban minden fegyver feljavítható Mk.V-ös szintre

  • Az Mk.V-ös fejlesztésekhez szükséges tervrajzok speciális csomagokban találhatók meg a játék boltban.

  • A tervrajzok megvehetők más játékosoktól vagy eladhatók azoknak a piacon.

  • Proximity Mortar

  • Elérhető a Műhelyben

 

Modulok

Antifriction sphere

  • Most már csak 1 darabot szerelhetsz fel.

 

Vegyes

  • Új zenei téma lett hozzáadva: ‘OST Star Conflict - Journey Theme’

  • Fejlesztett megjelenés számos objektumnál a térképeken és a hangárakban

  • A környezet számos eleme fejlesztve lett

  • Javult az Ellydium hajók összeszerelési felülete

  • Mostantól az általános és a kereskedelmi chat korlátozásai függetlenül alkalmazzuk

  • Javult számos szöveg és leírás

  • Módosult a legénység kezelő felülete

  • Hozzá lett adve egy értesítés a prémium licenc vásárlásához

  • Javult a Waz’Got Combat Station célpontválasztási logikája

  • Javultak a rombolók lézereinek effektjei

  • Javult az MI ellenfelek viselkedése

  • Megváltozott a küldő drónok elhelyezkedése a térképeken

  • Javult a ‘Light Coil Mortar’ hangja

  • Javult a szabad célzás működése az ‘Object NY18’ hajónál

  • Most már a közvetlen visszatérés a hangárba a nyílt űrből nem használ duplikátort

 

Új arcképek

4a628336952dee2e7b8be707ae52.jpg

Minden pilótának mostantól hozzáférése van új arcképekhez. A ‘Pilota profilban’ cserélheted le az arcképet.

 

Hibajavítások

  • Javítva lett a hiba a kredit kézbesítésével posta drónnal

  • Javítva lett a hiba az elpusztítot rakéta berendezések viselkedésében bizonyos PvE küldetéseknél

  • Javítva lett számos térkép hiba

  • Javítva lett a ‘Halo’ eszköz hibája

  • Javítva lett néhány modul működési hibája a hajó hologram megsemmisülése során

  • Javítva lett az ‘Inhibitor crystal’ modul hibája

  • Javítva lett a hiba a licencszerződés megjelenítésében

  • Javítva lett a hiba, ahol a Pyro emitter nem okozott sebzést néhány objektumak

  • Javítva lett a Birodalmi csatahajó modelljének hibája

  • Javítva lett a ‘heavy repair drone’ objektumok belsejében történő telepítésének hibája

  • Javítva lett a hiba a nyílt űrből való biztonságos kilépéskor a Spiral/MIG-105 hajóval

  • Javítva lett a bomba ledobásának hibája Detonációban a MIG-105-től a Spiralhoz történő átmenetkor

  • Javítva lett az Scavenger Drones-al történt önsebzés hibája

  • Javítva lett a hiányzó őrposztok hibája a ‘Destroyer’ Különleges Műveletben

  • Javítva lett a ‘Photon emitter’ egy hibája

  • Javítva lett a ‘Tempest’ launcher egy hibája

  • Javítva lett számos szöveg és leírási hiba

  • Javítva lett a hiba, ahol a Waz’Got battle station a térkép objektumain belülre lett helyezve

  • Korrigálva lett a csoport ablak viselkedése a társasági képernyőre váltáskor

  • Ki lett javítva a ‘Defence Contract’ PvE küldetés

  • Javítva lett a hiba a pilóta statisztikákban a csata eredmény ablakban

  • Javítva lett a hatékonyság hibája a csatahajók elleni csatákban

  • Javítva lett néhány hiba a Nyílt űrbeni repülésnél

  • Javítva lett a Sk’Rah Launcher hang effektjei

  • Javítva lett néhány fegyver hibája nagy sebességnél történő tüzeléskor

  • Javítva lett az állomásdokkok kinézetének hibája

  • Javítva lett a pilóta profilban jelzett sebzés hibája

  • Javítva lett a hiba a Recoil-compensated ágyúnál visszalövéskor

  • Javítva lett a ‘Radial disintegrator’ hibája rövid távokon

  • Javítva lett a ‘Radial disintegrator’ hibája néhány MI irányítása alatt álló hajónál

  • Javítva lett néhány modul hiányzó modelljének hibája

  • Javítva lett a hiba, ahol egy gyorsító választása nyílt űrben bűnöző státuszhoz vezetett

  • Javítva lett az ‘Inhibitor Beam’ vizuális hatásának hibája.

  • Javítva lett a matricák hibája a Tormentor osztályú hajókon

  • Javítva lett a Thar’Ga hajó info linkjének hibája

  • Javítva lett a hiba, ahol spontán átváltott néhány hajó irányítási módja, amikor a térkép nyitva volt