Star Conflict 1.5.05 1/5 [HUN]

5dcaae395bd96950131149cafec3.jpg

 

 

Ezen a héten igazán lenyűgöző változásokra számíthattok. Szintén ma lett ismeretes, hogy a biomorphok a konfliktus minden oldalának technológiai fejlesztéseit megfertőzték. Most bármely fegyver veszélyes lehet a pilótákra! A fegyverek mellett a legnagyobb változás a Katana és a Styx hajókban történt. A pilótákat különös óvatosságra intjük, amikor ezeket használják!
 
Változások
Az EZSK folytatja a kiváló munkát a világűr megtisztításán.
 
Csatakereső
Az MM — az egy nagy öntanuló szervezet, amit folyamatosan korrigálni kell. Ne aggódj, ezek a változások messze nem az utolsók.

  • A rang 4-14 hajói rang 15-re lettek változtatva. Mostantól mindíg a rangodbeli hajókkal játszol, bármit is választasz.
  • Most, ha nincs elég játékos a csapatban, kijelentkezett regisztrált játékosok adhatók hozzá. Ha nem szállnak be a játékba 30 másodpercen belül a játék kezdete után, a hajóikat MI fogja irányítani. A név és a hajó ugyanaz marad. A csata végén ez a játékos automatikusan a csapatban a leghatékonyabb engineert fogja likeolni.

 
 
Interfész
A játékosok nem voltak boldogok a fehér ikonokkal a szürke háttérrel, ezért úgy döntöttünk, hogy megváltoztatjuk a színüket. Mostantól kékek lesznek kék háttéren kék háttérfénnyel.
 
 
Játékmódok
Bójafoglalás

  • Átdolgoztuk a ‘Bójafoglaló’ módot. Most már jobban illik a nevéhez. A bójákat el kell foglalni és oda kell vontatni a te oldaladra. Ezt csak manuálisan teheted meg. Gravitációs modulok nem működnek a bójákon.

 
Új mód

  • Gyakran kértek minket, hogy vezessünk be egy új játékmódot. Végre úgy döntöttünk, megtesszük. Hamarosan egy új megbízás kerül hozzáadásra, miszerint a Birodalmiaknak el kell lopni valami nagyot, csinosat és tehetetlent (egy szabvány Jerikó valamit). Minden a Birodalmiak ellen lesz. Még az aszteroidák is nyomást gyakorolnak rájuk a félelmetes tekinteteikkel. Jelenleg a végső teszt fázist végzik más kapcsolódó programokban. De a lényeg az, hogy ez a mód be fogja vezetni a diparadox szerződés új fogalmát. És ne kérdezd, hogy mi az, még nem jöttünk rá.

 
Túlélés

  • Tudjuk, hogy aggódtatok a ‘Túlélés’ mód hiánya miatt és vártátok a visszatérését. De sajnos még nem tehetünk boldoggá. Jelenleg teljes fagyasztáson megy át egy kriokamrában.

 
Nyílt űr
Szabad űr

  • Hamarosan szabadon keresztül repülhetsz az űrön és bárhova elmehetsz a térképen. A zóna és a háttér automatikus generálású lesz a helyzeted alapján. Viszont ne számíts kegyelemre. Más zsoldosok képesek lesznek érzékelni a jeled, kijönni warpból és… üdvözölni. Nincs védelem az űrben, és agresszív kalózok sem. Egyébként, a csendes békés farmolás problémájának megszűntetése érdekében eltávolítottuk az erőforrásokat és az aszteroidákat is.

 

Agresszív űr

  • Az új frissítésben más frakciók (BOT) most már mindíg megtámadnak bármely méretű hajót a zónáikban. Légy óvatos, amikor veszélyes területen mész keresztül.

 
Egyszerű űr

  •  Sok játékos nagyon nehéz feladatokkal került szembe a játék során. Úgy döntöttünk segítünk nekik egy kicsit. Most, a kampány során, a hajóid feladatokat fognak aktiválni, olvasni és teljesíteni, kiválasztani és megsemmisíteni a kívánt célpontokat. Valamint, szintet fognak lépni és PvE-be menni. Röviden, a hajók mindent meg fognak csinálni neked. Igen, érj el új magaslatokba, szerezz öléseket, küzdd le a nehézségeket és örülj a nehezen szerzett győzelmeknek - saját magukat fogják csinálni. Csak a költségeiket kell fizetned.

 
 
Gyártás
Játékosok szerint a gyártás egy hosszú és unalmas tevékenység, ami csak csalódást okoz. A folyamat egyszerűsítése mellett döntöötünk. Mostantól meg lehet venni az egész hajót az összes modullal konténerekben, de az esély, hogy megszerezd a nyílt űrben sokkal kisebb, mint egy szövetségit találni egy birodalmi területen egy Jerikó fegyver dizájnal.
 
 
Szerepek
A játék nagy átdolgozása miatt a rombolók befejezése mellett döntöttünk. A szerepük megváltozik ‘Elnyomóról’  ‘Gratulálóra’. Aktívan gratulálni fognak a rombolón csatlakozó ellenségnek. És tüzijátékot is bemutatnak nekik foton és robbanó modulokkal.
 
 
Fegyverek
Új fegyverek

  • Az irányított fegyvereket a közösség nagyon erősnek és hatékonynak ítélte. Úgy döntöttünk, hogy mindenki kedvében járunk, és minden fegyver és modul csak előre fog lőni, beleértve a rombolókat és a csatahajókat.

 
Régi fegyverek

  • Mivel a játéknak egy csomó új fegyvere van, úgy döntöttünk, hogy a régiek mostantól olyan kifejezéseket használnak majd, hogy ‘Régen sosem volt ilyenünk’ és ‘A melónkat jönnek ellopni’.

 
 
 
Modulok
Sok játékos fel volt háborodva, hogy több modult lehetett szerelni prémium hajókra, mint a normál hajókra. Ezért, lehetővé tettük új modulok felszerelését minden ‘Ellydium’ hajóra az osztályra való tekintet és bármi korlátozás nélkül. Mostantól a prémium és a szokásos hajók közti probléma nem lesz akkora.
 
Új modul: ‘Fényes jövő’
              Ár: 10000 GS.
              Leírás: Átküldi a játékos hajóját egy sokkal fényesebb jövőbe. Sajnos ez nem működik szerves és inteligens dolgokkal, azok itt maradnak.
              Újratöltési idő: ismeretlen. Nem kaptunk el egyetlen teszt alanyt sem az idővonalban.
 
Új aktív modul ‘Cigány’
              Ár: néhány érme.
              Nem igényel energiát
              Leírás: átveszi az irányítást az ellenség hajója felett és ellopja azt.
 
Új modul ‘Csessze meg…’
             Ár: gyártott (200 electrum, 5000 osmium kristály és csak egy grafit lemez).
             Leírás: mialatt a csatában vagy, automatikusan dühös értékeléseket ír, főleg a magas grafit lemez költségéről.
 
 
Vegyes
Amikor megpróbálod letörölni a játékot, két új másolatot installál - felcseréli a Windowst. Néhány problémát és hibát tapasztalhatsz Linuxal és Mac OS-el. Légyszi, ebben az esetben jelentsd a hibát a fórum megfelelő szekciójában.
 
 
Hibajavítások

Javítva:

Alacsony esély ‘Robbantós’ mód találására. Kiderült, hogy valaki még mindíg megtalálta.
Az irányított fegyverek alacsony sebzése.
CovOps dominancia PvP-ben. Most már megfelelően dominálnak PvE-ben és Nyílt űrben is.
Rombolók dominanciája. Néhány hónapja vezettük be, csak elfelejtettük jelenteni.
Elfelejtettük kijavítani a hibát, ami miatt elfelejtettük jelenteni, hogy a hiba javítva lett. Ki lesz javítva a következő frissítésekben, ha el nem felejtődik.
 
Gratulációk
Gratulálunk minden játékosunknak! Reméljük tetszeni fog a régi játék új változata. Végül is a ti kívánságaitok alapján készült.
 
 
 
Tisztelettel,
Star Conflict csapat
 
 
 
 
Verseny
Gratulálunk az univerzum meghódítóinak Április Bolondja napjának alkalmából és bejelentjük a ‘Hiszed vagy sem’ versenyt. Találd ki mi az igaz és mi nem a fentiekből, és derítsd ki mi vár ránk a jövőben.