Star Conflict 1.4.5: Engineer Evolved[HUN] Az engineer kifejlődött

 

Star Conflict 1.4.5: Engineer Evolved

 

Kriptogram  ASDIF54-172267
Küldő : Az ‘Ellydium Theta’ állomás megbízott vezetője, Dr. Conrad Dimeni
Címzett:  Szigorúan titkos! Az Ellydium igazgatótanácsának
Tárgy:  Visszatérők?

 

Kedves igazgatók és egyéb vezetők, akik nem csinálnak semmit, felhívom a figyelmüket, hogy valaki megint felkapja a vizet! Elvesztettem e türelmemet, a tapintatomat és nem tudok a kutatásra koncentrálni!

 

Először is a Blackwood hirtelen már irányt vett az Ariadnetől és hajókat kezdett el gyártani az ócska hajógyáraiban! És nem valami szállítóhajókat, hanem a legújabb generációs Szövetségi rombolókat! Szövetségi? Tényleg? Hol van a Szövetség és hol van a Blackwood? Honnan van egy egykori birodalmi társaságnak ilyen kapcsolata? A portál vihar csak a központi világoktól vágott el minket? Természetesen az eladásaink csökkentek! Mindenki rombolókat akar! Ígérjenek még egy pár játékot, amit annyira szeretnek a Cyberek, legyen erősebb rajtuk a nyomás!

 

A verseny elég rossz volt és most a kalózok kirepülnek a lyukjaikból! Telerakják a piacot az olcsó tárgyaikkal, amit ők "Ellydium prototípusoknak’ hívnak elég magas áron. Meg kell magyaráznom, hogy hat ez a termékeink elismertségére?
Arról már nem is beszélek, hogy a kartell minden tizedik percben fenyegető leveleket küld és minden tizenötödikben ‘kecsegtető ajánlatokat’. Az EZsK valószínűleg már úszik a védelmi szerződésekért kapott pénzben!

 

És mindennek tetejébe van egy csomó kémünk és árulónk! A titkos prototípusok eltűnnek, aztán dokumentálatlan funkciók jelennek meg a hajók tervezése során! Miért kényszerítették rám ezt a birodalmi Cortezt? Használhatatlan! Esküszöm, hamarosan egy xenokristályos csövet nyomok a fülébe és teljesen tudománytalan érdeklődéssel fogom figyelni, hogy egy hajó részévé válik! 

 

Általában nem szoktam hirtelen következtetéseket levonni, de a naivitás még kevésbé jellemző rám. Mindezek mögött biztosan egy harmadik erő áll. Tehát, könyörgöm kedves uraim, küldjenek valakit, aki jobban tudja kezelni a helyzetet. És szervezzenek néhány eseményt, ami újra megnöveli a termékeink népszerűségét.

 

Az ‘Ellydium Theta’ állomás vezetője, Dr. Conrad Dimeni

 

 

Kriptogram  AIDA27-172345
Küldő : Az ‘Ellydium Theta’ állomás megbízott vezetője, Dr. Conrad Dimeni
Címzett:  all@star-conflict.com
Tárgy:  Evolúció projekt

 

Minden pilótának a peremszektorokban! Nemrég tanúi voltunk munkatársaink és tudósaink nyílt és megalázó üldöztetésének. És mindez az emberiség új és egyedi technológiájának ellenére! Ismét határozottan tiltakozunk a megalapozatlan információs háború ellen. És ma készen állunk bemutatni a legújabb kutatásaink eredményét. Ez az Evolúció projekt új hajója, ami minden pilótának elérhető az ‘Ellydium Theta’ állomáson - az emberiség előretolt állásán az Idegen világokban! 

 

Az ‘Ellydium Theta’ állomás vezetője, Dr. Conrad Dimeni

 

Ellydium engineering fregatt, Waz’Got. A fejlődés első lépése.
2b0cd30d66f3ab0797678185b7dd.jpg

 

A legújabb legkorszerűbb engineering fregatt, a Waz’Got a tudományos gondolkozás és az Ellydium Theta állomás dolgozóinak és tudósainak kollektív munkájának eredménye. A fregatt hihetetlen képességei megbízható támogatást nyújtanak a szövetségeseinek és esélyt adnak a győzelemre a csatában akár kiváló ellenséges erők ellen is.

 

A speciális és aktív modulokban használt technológia a fejlettebb tudományos elmélet eredménye, amit Dr. Matthew Gilmore és Conrad Dimeni irányításával dolgoztak ki. A hajó egyik egyedi képessége, hogy fel tudja használni az elpusztult hajók roncsait a saját ereje növelésére.

Jelenleg a hajó az 5-8 rangú változatokban érhető el. 

 

Elpusztult hajók roncsai
9376d60e2fde36a77665a6225c54.jpg

 

Az új ‘Ellydium’ Waz’Got hajó egyedi képessége, hogy fel tudja dolgozni és felhasználni az ellenséges és szövetséges hajó maradványait. 
A hajóroncsokat a speciális modul, aktív modulok és a fregatt speciális ágyúi aktiválásával lehet felhasználni.

 • Egy fregatt fedélzetén a törmelékek maximális száma 4
 • Az első 2 töredéket bizonyos körülmények között közvetlenül a fregatt kristályai tudják létrehozni
 • A többi roncsot a csatában elpusztult hajók maradványaiban lehet megtalálni
  • A töredékeket a hajó pusztulása után korlátozott ideig lehet megtalálni
  • A töredékeket csak a Waz’Got parancsnoka láthatja és érheti el. 

 

Hajókabin
713c7506ce51bf8a56ced320873e.jpg

 

A kabin a legfontosabb összetevője a hajónak. A hajó építéséhet a pilótáknak először a hajókabint kell megépíteni és xenokristályt szerezni. A gyártás után az ‘Ellydium’ hajó 5-8 rangig fejleszthető. A hajófejlesztéshez xenokristályra van szükség.

 

Különleges hajófejlesztési csomópontok
Most az Ellydium hajók fejlesztési csomópontjai növelhetik a hajó fejlődésének megengedett határát

 • A hajó rangjának növelésére ki kell kutatni az ilyen csomópontokat

 

Az Ellydium engineering fregatt, Waz’Got speciális moduljai
dba172860143e6f855d46011c0fc.jpg

 

A pilóták kiválaszthatják, hogy melyik speciális modullal használják a Waz’Got hajót. A hajó megjelenése megváltozik a kiválasztott speciális modullal. Pillanatnyilag a következő speciális modulokat lehet kutatni:

 

Scavenger drones
Felszedi az elpusztult hajók roncsait, az engineer drónokat gyárt, amelyek támadják az ellenséget és javítják a hajót. Amikor aktiválják, az egyik drón a célponthoz rohan. A robbanással a rakéta sebzi az ellenségeket és a közeli szövetségesek páncélját javítja.

A többi speciális modul a hajó evolúciójának következő szakaszaiban lesznek elérhetők.

 

A Waz’Got engineering fregatt ágyúi
d425fbfc788c49e84098ce4784de.jpg

c4238048e4b71cd06769af33b24d.jpg
WL13-EL emitter

Típus: Sugár ágyú

Felszerelhető: Waz’Got

Helyreállítja a szövetségesek pajzsát és páncélját a találataival. Be tud fogni egy szövetségest

 

1e366b38b7192a24dae21bf32843.jpg
Th’ak’Len

Típus: Kinetikus ágyú

Felszerelhető: Waz’Got

 

Ennek az ágyúnak a lövedékei képesek a törmelékek összegyűjtésére. A törmeléket felszedi, ha a lövedék 50 méterem belül van a roncstól.

Korlátozott ideig a csata utáni trófea keresésben kaphattok egy konténert különösen értékes nyersanyagokkal ennek a Waz’Got engineering fregatt számára készülő egyedi Thak’Len ágyúnak a gyártásához. Egy speciális konténer a Thak’Len részeivel csata utáni trófeakeresésben lesz elérhető 8 rangú hajóval repülve. A konténert 200 iridiummal tudjátok kinyitni.

 

A Waz’Got Ellydium engineering fregatt moduljai
14d3597b39ce0d3aaee257944754.jpg
 

Aktív modul: ‘Patron’ active defence

Típus: aktív modul

Csoport: Engineering modulok

Felszerelhető: Waz’Got

Aktiváláskor megnöveli egy szövetséges sebességét. Ha a tartóssága egy megadott érték alá esik, a szövetséges elteleportálódik a hajóhoz, és visszatölti a speciális modul 1 nyersanyagát a maximumig.

 

Aktív modul: Protective sphere

Típus: Aktív modul

Csoport: Engineering modulok

Felszerelhető: Waz’Got

Elindít egy gömböt, ami ha egy szövetségesnek ütközik, akkor egy ideiglenes pajzsot ad neki.

 

Waz’Got Ellydium engineering fregatt módosítói
af1b75f5fadda0d9f0a3bca1041c.jpg 

 

CPU módosító ‘Production optimization’

Típus: CPU módosító

Felszerelhető: Waz’Got

Felgyorsítja a speciális modul nyersanyagának gyártását. Valamint csökkenti az irányító hatásokat 20%-al.

 

Páncél módosító: ‘Regenerator shield’

Típus: Páncél módosító

Felszerelhető: Waz’Got

Amikor a pajzs töltése egy megfelelő érték felett van, a hajó páncélja javul.

 

Arlette Sokal feladatai
4f75ca145cc1cc508d92c21e7170.png

 

Az EZsK jelenti, hogy új feladatokat kapott a zsoldosok számára az Ellydium biztonsági főnökétől. Arlette Sokaltól.

Kor:  24
Szervezet:  Ellydium
Beosztás:  Biztonsági főnök
Életrajz:  Az egyetlen dolog, amit az Ellydium jelenlegi biztonsági főnökéről tudunk, hogy az Idegenek elleni háború előtt a Szövetségi Vanguard hadnagya volt. A háború idején Arlette Sokal eltűnt minden radarról, csak hogy néhány évvel később megjelenjen az Ellydium szolgálatában.

 

Egy tanú állítása szerint, aki megismerkedett Mrs. Sokallal a Vanguard szolgálatában, egy ilyen pályamódosítás nem illik a pszichológiai profiljába. Arlette Sokal a Szövetség elkötelezett hívének látszott és nagy ellenszenvvel figyelte a társaságok növekvő erejét. Az Ellydiummal való esetleges jövőbeli konfliktus fényében ez az információ, ha igaz, kulcsfontosságú lehet egy Ellydiumon belüli szövetséges megszerzéséhez.

 

Ugyanez a forrás azt mondta, hogy Arlette Sokal legutolsó ismert szolgálati helye Vanguard hadnagyként az egyik lezárt rendszer volt az NMS szektorban, ahol a Vanguardok számos társaság támogatásával részt vettek egy erősen sérült Leviathan vizsgálatában. Ez az információ érdekes, mert az Invázió előtti eseményekről szól, de ellenőrizni kell.

 

ad4ec5ccf77edb1dba75918f9d1a.jpg

 

Sokal minden pilótának lehetőséget kínál, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megszerezze az Ellydium Waz’Got engineering fregatt kabinjának megépítéséhez szükséges nyersanyagokat. Mindhárom feladat teljesítéséért díjat kaptok — egy konténert a Waz’Got kabin részeivel.
Xenochipeket is szerezhettek a különleges feladat teljesítésével. Figyeljetek minket!

 

Kereskedelem
05ab1ed701eef091a87e592bdc24.jpg

 

A kereskedelmi rendszer jelentős fejlesztésen esett át. Mostantól minden pilótának van egy hirdető táblája az eladni vagy venni kívánt játékbeli tárgyakról. A fejlesztett kereskedelmi ablakban a játékosok a következőket tehetik:

 • Elhelyeznek egy hirdetést az eladni kívánt tárgyról. Ehhez ki kell választanotok egy terméket a listából a kereskedelem ablakban és meg kell nyomni a ‘Közzététel’ gombot. Ez után a megnyílik a hirdetés elhelyezési ablak. Mutatja az eladni kívánt tárgyat és van egy mező, ahol megadhatjátok a tárgy árát.
 • Eladási hirdetések megnézése. Ehhez csak válasszátok ki a kívánt tárgyat a kereskedelem ablakban és kattintsatok a ‘Hirdetések’ gombra. Látni fogjátok a játékosok listáját és a kért áraikat.

 

Kezelőfelület

 

A hangár kezelőfelületét lényegében újratervezték. A fejlesztett változat egyszerűbb és intuitívabb valamint a modern és esztétikus megjelenés jobban illik a játék stílusához.

 

 •   a képernyő felső részét most az erőforrás panel, a menű gombok és a ‘Csata’ gomb foglalja el.
 •    A megjelenés változásának és az értesítési lista a képernyő jobb alsó sarkában van
 •    A képernyő jobb felső sarkában van a játékos portréja, a társasági ablak gombjai, üzenetek és barátlista, közvélemény kutató és szavazó ablakok
 •    A prémium licenc a ‘Raktár’ ablakban vásárolható meg

 

Spoiler

59ad583952e44df346f27d33e5c8.jpg

 

 

‘Feladatok’
A karakterek sorrendje megváltozott a Feladatok képernyőn. Most a karakterek a következőképpen jelennek meg (felülről lefele a hangárban és balról jobbra a feladatok ablakban):

 • A legelsőnek mutatott mindig az a karakter, aki a rendszeres események legfontosabb feladatát adja
 • Szerződéseket adó karakterek
 • Selena Galo megbízásai
 • Gage hajó feladatai
 • Nyílt Űri megbizatások
 • Rang szerző feladatok a játékban

 

Csata
Mostantól a rombolók felkészülési ideje a következő repülésre ugyanannyi, mint a többi osztály hajóié

 

Hajók
61e5a4922f6380d4abdb0ed0d2d7.jpg

 

Tovább folytatjuk a játékmódok, ágyúk és modulok kulcsparamétereinek a kiegyensúlyozását. Minden változás a csaták elemzése és statisztikák alapján történt.

 

Tai’Kin
10% alacsonyabbak a páncél bázisparaméterei
5% alacsonyabb a Tai’thaq ágyú paraméterei
10%-al  csökkent a sebzés és 2%-al csökkent a kritikus esélye a 'Tai’al ágyú sebzésének

 

Thar’Ga
10%-al csökkent a ‘Thar’kth’ tűzgyorsasága
Enyhén csökkent a fordulási sebesség, különösen a magasabb rangokon

 

Stingray
Újabb páncél módosító tartó lett hozzáadva
10%-al nőtt a hajó sebessége
5.8%-al nőtekt az alap páncél paraméterei
Az ‘Entropy Generator’ modulnak megnőtt a sebzése 75%-al a hagyományos hajókra és 25%-al a rombolókra

 

Ágyúk és modulok
10%-al megnőtt a sebzése a ‘Meson Cannon’-nak
7%-al megnőtt a sebzése az ‘Ion Emitter’-nek
10%-al megnőtt a sebzése a Dag’tnith-nak
10%-al megnőtt a sebzése a Gravi-emitter-nek
Jelentősen csökkent az ‘Eclipse’ gyógyítása
Felgyorsult az engineer kapu újratöltése 35 mp-vel
    
Szektor hódítás
Mostantól mehettek hódítani függetlenül a csatahajó helyétől.
Befolyás rendszer

 • Mostantól. ha a hely tulajdonosa a maximális díjat kapja a helyért, a kihívók befolyása nem csökken az idővel.

Kiértékelő ablak

 • A szerzett befolyás hozzáadva

Selena Galo által kínált különleges feladatok a pilótáknak SecCon módban:

 • 250 pont hatékonyság szerzés egy SecCon csatában
 • Kihívás díj - 25 Iridium db.
 • A feladat naponta egyszer hajtható végre.
 • A feladat korlátozott ideig elérhető.

 

Szerződések
A játékosok visszajelzései és a statisztikai adatok elemzése alapján úgy döntöttünk, hogy lehetővé tesszük , hogy a játékosok kényelmesebb feltételekkel hajtsák végre a feladatokat. Ennek részeként a Szerződés rendszert jelentősen felülvizsgáltuk. 

 • Mostantól a pilóták 3 feladatból választhatnak, különböző bonyolultsággal minden játékbeli frakcionál
 • Egy pilóta naponta egyszer csak egy feladatot választhat minden frakciónál.

A választás nehézsége függ

 • Rang, ami a szerződés teljesítéséhez kell (1-6, 7-11, és az account maximális rangja)
 • A megbízás feltételei
 • A díj nagysága

 

Társaságok
Megjelenő társasági logók
Újak

 • Advent Empire
 • Alien Liquidators
 • ApertureScienceLAB
 • Apple 1nc 
 • Ayakashi
 • BORG
 • CORT
 • DEEP SPACE X
 • Evil Space Nyashka
 • MARODER
 • NLO
 • New Atlantis
 • Ray of death
 • Rise Of Abyss
 • Romanian Legion
 • Russian imperium
 • SKY ETHEREAL
 • SPACE INQUISITION
 • Skill and Style
 • TEHb
 • The CONQUERORS
 • United Nations
 • White Crows
 • Velloop inc

Módosított logók

 • ASTRON
 • BATTLESTAR
 • Chaotic Legion
 • DNS
 • Dark Dead Space
 • Dead Space
 • Dragon of FIRE
 • FURIA
 • Revolt of the VIRUS
 • RussianBears
 • ST0RM
 • Star Storm
 • StarGate Revival
 • XXI Century    

Hibajavítások
A referenciaprogram díjszámításának hibája javítva
A lila hely eltűnésének hibája javítva a Ligában az első csata során

 

Update #1

 • Javított kliens stabilitás és a játékvilág működése.

A frissítés leírása a játék legfontosabb változásaira hivatkozik és nem tartalmazza az összes javítás listáját. A játékvilág fejlesztésének változásai folyamatosak és nem igényelnek frissítést.

 

Star Conflict 1.4.5 Hotfix #1

 • Megnövekedett játékvilág stabilitás;
 • Javítva a hiba, hogy a Szektor hódítás kiugrik az asztalra;

A játékvilág fejlesztésére irányuló változtatások folyamatosan történnek és nem igényelnek játékfrissítést.

 

e5T3nPY1zFI.jpg