Star Conflict 1.4.3 Update #1[HUN]

 

dac30e8e01387acc4ea7d6a919f6.jpg

Pilótá! A szervereinkre egy fontos frissítés került. A raktárban a nyersanyag korlátok megváltoztak, a modulok és ágyúk néhány paramétere át lett dolgozva és a játék kliensben sok hiba ki lett javítva.

Nyersanyagok

Az 1.4.3 frissítés előtt használt nyersanyagok felső határa megnőtt 10,000-re. Az 1.4.3 frissítéssel bevezetett Tai’Kin gyártásához szükséges nyersanyagoknak a következő határai vannak:

10 tárgy  - Controlling xenobots, Molecular xenoassemblers, Atomic xenoassemblers, Accumulating xenocrystals, Signal nanoreceivers, Tai’kin instruction nanoprojectors, Entangled shards, Crystal cascade, Crystal storage, Unstable crystal

50 tágy  - Tai’kin cabin hull, Tai’kin cabin interior, Tai’kin xenocontrol interface, Light armor plates, Life support system   

 

Ágyú

“Tai’al” Launcher
Sebzés megnőtt 10%-al

Tai’thaq
Sebzés megnőtt 15%-al

 

Modulok

Plasma web
Most a modul a következőképp működik:
Egy plazma hálót hoz létre, ami termál sebzést okoz egy bizonyos ideig. A sebzés mennyisége a hajóra felszerelt ágyú szintjétől függ. Ha a célpont sebessége egy bizonyos értéknél nagyobb amikor a modul aktiválódik, akkor a célpont további sebzést kap, míg a sebessége le nem csökken.

Inhibitor crystal
Sebzés megnőtt 20%-al

 

Egyebek

A PvE szerződések mostantól nem teljesíthetők Egyéni csatában

Hozzáadták felszállóhelybe tett hajók aktív moduljainak és ágyúinak leírásához az implant bónuszokat.