Star Conflict 1.4.04 ¼[HUN]

 

f587659ae6725be77fd67d5f83d3feb0.png 

Ezen a héten igazán lenyűgöző változásokat várhattok. Hosszú ideje dolgoztunk az ‘Ellyidium’ hajókon és néhány fontos pillanatot eltévesztettünk a játékban. Itt az ideje, hogy orvosoljuk a helyzetet.

 

Mára ismertté vált, hogy a Biomorphok a konfliktus minden oldalán megfertőzték a technológiai fejlesztéseket. Bármelyik fegyver veszélyes a pilótákra! A mérnőkök megpróbálják meggyógyítani az ágyút a titokzatos idegen pestisből, de ez időbe telik. Felállítottak egy elméletet, hogy a vírus feletti győzelem a ti kiválóságotoktól függ. Minden a ti markotokban van!

 

Heti tornák
Emlékezzünk az ősi földi mondásra ‘Egy hajó annyira jó, mint a neve’ — a torna szempontjaira összpontosítunk. Most a csapat neve közelebb lesz a minőségi összetételéhez.

Ünnepi matricák
0b96c3219726f5efb3f466997079.jpg 

 

Kizárólag erre az ünnepre speciális ünnepi matricákat készítettünk, azoknak, akiknek régebben megvan az űrjárgánya. Azt mondják ezek a matricák segítenek amikor karavánokat kísértek!

 

  • Vedd könnyedén!
  • Fedezlek
  • Rúgj meg
  • Zöldfülűnek lenni nem előny
  • Csináld lassan
  • Vigyázz a Biomorphokkal

Az ‘Űrjárgány csomag’ speciális konténer az ünnepi matricákkal, ami az összes matricát és értékes nyersanyagokat tartalmaz, megtalálható a ‘Csomagok’ fülön.
 
Díszítsétek a flottátokat az ünnep alatt! Együtt győzhetünk!

 

Biomorph hajók

012b08ebd04404eeb94f851da245.jpg 

 

Pilóták! A Biomorphok a konfliktus mindhárom oldalán megfertőzték a technológiai fejlesztéseket. A fegyverek mellett a legnagyobb változás a Katana és Styx hajókon történt. Azt javasoljuk a pilótáinknak, hogy legyenek különösen óvatosak, amikor ezeket a hajókat használják!

Átszerkesztések

 

 

Játék módok

 - Kapitányvadászat. Gyakran látjuk a panaszokat, hogy ez egy rosszul kiegyensúlyozott mód és kapitány gyakran különbözik a játékosoktól, néha rosszul választja ki a hajófajtát.

     Mostantól a kapitány gyakrabban lesz olyan játékos, aki Thar’ga hajón Thar’kth ágyút használ és kaphat legalább minimum 1000 sebzést.

     És a Long-range vagy Tackler hajók örökké kapitányok maradnak, ha ezt a hajófajtát választják.

 - Bójavadászat. Egész évben nem kaptunk visszajelzést vagy javaslatot arról, hogyan változtassuk meg ezt a játékmódot. Azt gondoltuk, ez furcsa, és kivettük a felülvizsgálatból.

 - Túlélés. Látjuk, hogy ezt a módot mennyire szeretik a játékosok. Azt feltételeztük, hogy ebben a frissítésben el ki kell venni, de olyan sok bejegyzés született róla  - több, mint bármi másról összesen - hogy úgy döntöttünk, örökre meghagyjuk és elkezdünk dolgozni hasonló működésen az összes módban. Az ütközési sebzés megnövelése volt az első lépés.

 - Egyeduralom. Néha egy romboló uralni tud több bóját a vacuum-resonant laserrel és gravitational lenses-el. Az új neve sokkal jobban megfelel a valós állapotnak és nem fogja többé félrevezetni a játékosokat. Mostantól a neve ‘Egyeduralom két bója felett egy rombolóval míg egy Thar’Ga el nem kapja őket’

  • Csapatharc. A csapatharcban mindig különböző szintű csapatokkal fogtok találkozni. Végül is ez egy csapatharc!

Meccskereső

 

Mivel a meccskereső azt mutatja, hogy a játékos gyakorlottságának meghatározása nehéz, mostantól a játékos gyakorlottságát a chaten feltett kérdésekkel tisztázzuk. Ez a korrekció pontosítani fogja a gyakorlott pilóták kiegyensúlyozásának finomhangolását. És ha ettől egy csata váratlanul nem lesz kiegyensúlyozott, az a játékos hibája és a meccskereső nem tehet erről.

Azonban a játékosok nyilvánvalóan alacsony gyakorlottságúak, míg a meccskereső meg nem kapja ezt az üzenetet.

 

 

Rangok

Hosszú ideje kértek minket, hogy a rangok felosztását a következőképpen csináljuk: 1-3, 4-6, 7-9, 10-12, 13-15. És mi úgy döntöttünk, hogy visszahozzuk ezt a rendszert. Azonban ez tisztességtelen előnyhöz juttatja az erős pilótákat, akik lila és narancs modulokat használnak a hajóikon a 3, 6, 9, 12, 15 rangokon az 1, 4, 7, 10, 13 ranguakkal szemben. Ezért az ilyen pilóták nem repülhetnek az ilyen rangú hajókkal és más hajókkal, csak akkor, ha fehér moduljaik vannak vagy egyáltalán nincsenek moduljaik.

 

Nyílt Űr

Egyelőre nincs változás, még mindig átdolgozás alatt van.

 

Hajók és modulok

  Tudjuk, hogy szeretitek az új ‘Ellydium’ hajót és emlékszünk, hogy mennyire imádtátok a rombolókat. Ezért úgy döntöttünk, hogy felgyorsítjuk a Vseh’Nag’Nu nevű ‘Ellydium’ romboló kibocsátásának folyamatát. Most csak az egyik moduljáról fogunk beszélni.

  • Vzu’uuh system. Ez a modul egy fekete lyukat hoz létre a terület közepén. Beszív minden tárgyat, beleértve az aszteroidákat és az összes állomást.

  Sebzés - akár 5000 pont.

  Hatótáv - 10 km.

  Actív idő - 5 perc.

Ha nem sikerül időben megszökni a lyukból, akkor beszívja a hajótokat és örökre elveszítitek.

  • ‘Death Ray’ system. Minden rombolóra fel van szerelve. Aktiválás után egy sugár 1 percig töltődik. Amikor a töltés befejeződik, a háttérben lévő bolygó felrobban.

  Sebzés - akár 100 millió pont.

  Hatótáv - a teljes háborús zóna

  Újratöltési idő - nincs

  Energia felhasználás - 3,000 másodpercenként

Sajnos az energiafogyasztás nem teszi lehetővé bárhol máshol a használatát, csak az ‘Ellydium’ rombolón, de azért felszerelhetitek.

 

Kiegyensúlyozás

  Mivel a játékosok elkezdtek panaszkodni a 'Thar’ga túlsúlya miatt, úgy döntöttünk, hogy minden hajó neve 'Thar’Ga lesz. A statisztikák szerint a 'Thar’Ga ki lesz egyensúlyozva.

 

Törlés

  Az új korszak kezdete előtt teljes törlést akartunk csinálni az összes accounton játékosok esélyeinek kiegyenlítése érdekében. De aztán feladtuk ezt az ötletet, mert láttuk, hogy ez rossz döntés.

Ezzel a frissítéssel minden account törölve lesz. Cserébe minden játékosnak visszaadjuk a hajóit, galaktikus standardját és egyéb nyersanyagait. Továbbá visszaadjuk a szinergiát, a számokat és még a hajójuk helyzetét a nyílt űrben. Ez minimalizálja a pilóták kényelmetlenségét.

 

Köszönetnyilvánítás

Köszönjük minden játékosnak! Reméljük, hogy szeretni fogjátok a régi játék új verzióját. Végül is ez a ti igényeitek alapján történt.

 

Tisztelettel,

Star Conflict csapat