Star Conflict 1.4.0 Evolution[HUN] Evolúció

 

Star Conflict 1.4.0 Evolúció
Sok szerencsét kívánunk a pilótáknak a 2017 Új Év közeledtével és bemutatjuk a nagy téli Star Conflict frissítést - Evolúció! Itt az ideje, hogy felhasználjuk az Idegen technológiát az emberiség javára!

Kriptogram:  AAIM50-120600
Küldő : ‘Ellydium Theta’ állomás megbízott vezetője Dr. Conrad Dimeni
Címzett : all@star-conflict.com
Tárgy:  Evolúció projekt

Minden pilótának a perermszektorokban! A háború az Idegenek ellen, akik orvul megtámadták az emberiséget, folytatódik. A szándékaik ismeretlenek, céljaik nem világosak. A kapcsolatfelvétel velük lehetetlen. A háború már több millió ember életét követelte. A belső nagyvárosi világok gyakorlatilag megsemmisültek. Egész rendszerek pusztultak el. 

Ezekben a nehéz időkben az ‘Ellydium’ társaság tudósai és mérnökei az Idegen technológiát tanulmányozták és felfedezéseket értek el, amik az egész emberiségnek esélyt adnak a túlélésre.

Ma készen állink, hogy bemutassuk a peremszektorok pilótáinak a találmányainkat. Ezek az Evolúció projekt első hajóu, amik a pilóták rendelkezésére állnak az ‘Ellydium Theta’ állomáson — az emberiség első előőrse az Idegen világon!

_ ‘Ellydium Theta’ állomás vezetője Dr. Conrad Dimeni _

‘Ellydium Theta’ állomás

Az Invázió kezdete óta az ‘Ellydium’ az Idegen technológia tanulmányozására összpontosította a tevékenységét. Az ezen alapuló felfedezések és technológiák nem csak a társaság hírnevét növelték, hanem jelentősen kitágították a lehetőségeit is. 
Az Idegen világokra nyíló portálokkal a szervezet aktívan toborozza a zsoldosokat, hogy információkat szerezzenek az idegen világokról és titkairól. Amint megnyílt a lehetőség, hogy megvessék a lábukat közel a hatalmas Leviathan megjelenési helyéhez, az ‘Ellydium’ vezetői azonnal kihasználták. Vezető specialistákat küldtek a területre és egy megfigyelő és védelmi előőrsöt létesítettek. Egy hónappal később világossá vált, hogy az új objektum állandóan felkelti az Idegeneket figyelmét és végül elpusztult.
Egy új tervet vetettek be, hogy megoldják a problémát és Dr. Conrad Diment vette át a végrehajtását. Fejlesztések kezdődtek a Leviathan felszíne alatt és több kamra épült a belsejében. A projekt több, mint egy fél éve tart és a kockázatos művelet eredményeként elkészült az egyedi ‘Ellydium Theta’ állomás a Leviathanon. 

Dr. Conrad Dimenit nevezték ki az állomás vezetőjének. Korábban a Birodalmi Biztonsági Szolgálat legátusa, Natasha Cortes lett kinevezve az ‘Ellydium Theta’ Biztonsági Szolgálat vezetőjének.

Mától kezdve az ‘Ellydium Theta’ állomás a peremszektorok össze pilótájának elérhetővé vált. Minden pilóta automatikusan átkerült az új állomásra, hogy megismerhessék az ‘Ellydium’ társaság összes újdonságát.

Hajók
ed9cbe7ca9c3471bfb3193d47981.jpg
A hajók felső sorában az egyik a társaság fő fejlesztései lettek. A zsoldosoknak először meg kell építeni a hajó pilótafülkéjét és ezután építhetnek egy kristály burkot köréje az ‘Ellydium’ szakértőinek felügyelete alatt. A hajó növekedésének befejezéséhez a zsoldosoknak egy speciális nyersanyagra van szüksége — xenokristályokra.

Ellydium gunship ‘Thar’ga’ kabin
af8c9bb2c6c8f9358ac4ac400358.jpg

A legújabb ‘Ellydium’ társasági hajókat nem igazán gyártják az ‘Ellydium Theta’ állomás hajógyáraiban, hanem valójában az előre megépített kabin köré nőnek. 
A kabin a legfontosabb része a hajónak. Ez biztosítja a pilóta biztonságát és a kényelmes irányítást, valamint biztosítja az új hajók félelmetes lehetőségeinek az elérését. 
A kabin legyártásához a következő összetevőkre van szükségetek, amiket megtalálhattok a megtámadott szektorokban vagy megvásárolhattok a csomagokban:
    Idegen kompozit panel
    Idegen fighter szerkezet
    Monokristályok
    Fémlemez
    Grafitlemez

Az EZsK egy ‘Tech versenyt’ jelent be!
42489f8c9e31ffa7b7d33d611fa9.jpg

A kabin gyártására mostantól minden pilótának lehetősége van. És egy kicsivel később minden zsoldosnak lehetősége lesz növeszteni egy teljes hajót. Ez annak érdekében történik, hogy minden pilótának lehetősége legyen megszerezni az új hajókat. Vegyetek részt a Központ küldetéseiben az Újévi ünnepek alatt, játsszatok a tornákon és a ligában. Legyetek az elsők között, akik összeszerelik az új hajók kabinját!

Mindenki aki részt vesz a ‘Tech versenyben’ egy speciális játék pénzt kap — Xenochipeket. 
    A xenochipek megszerezhetőkMiss Frost és Selena Galo küldetéseinek teljesítésével
    A xenochips megszerezhetők a tornákon való részvétellel
    A xenochips el lesznek távolítva a játékból Január 17 után

A megszerzett xenochipeket be lehet váltani egy különleges ‘Xeno konténerre’ amiben xenokristályokat és ritka Idegen ötvözeteket találhattok. Ebben a csomagban a pilóták megkaphatnak egy speciális fegyvert is a Klauss Inc. társaságtól. 

Xenokristályok
d8b826cc5da515c0469ac4d34f17.jpg
Egy különösen értékes összetevő szükséges a hajók építéséhez és módosításához, az ‘Ellydium’ társaság által gyártott ágyúkhoz és modulokhoz.
A xenokristályokat a xenochipekkel lehet megvenni a konténer csomagokban a ‘Tech verseny’ alatt. A xenokristályokat korábban ‘Élő kristály’ konténerként ismerték. A pilóták hagyományosan nem szeretik a hosszú neveket és az egymás közötti kommunikációban lerövidítették a nevét xenokrístályra. Így lett ez a név hivatalos.  

‘Ellydium’ gunship ‘Thar’ga’
4822d81f1daeb857c34438a691be.jpg
A ‘Thar’ga’ hajó egyike lett az ‘Ellydium’ nagy áttöréseinek. A kísérletek azt mutatták, hogy a kristály növekedés irányítható, ennek eredménye több, mint száz különböző hajó változatos igényekkel. Egy ilyen veszélye és erős technológia a feljett ‘Ellydiun’ projektekkel teszi a a 'Thar’ga-t a háború egyik legerősebb fegyverévé és a társaság szörnyű árat fizetett az ‘Ellydium Theta’ állomás RG7 blokkjában történt tragédiával.

A hajó megépítéséhez a pilótáknak először meg le kell gyártani a hajó kabinját és xenokristályt szerezni. A gyártás után az ‘Ellydium’ hajók kifejleszthető 5-15 rangra. Ezeknek a hajóknak a fejlesztéséhez szükségetek van egy speciális nyersanyagra, a ‘xenokristályokra’.

‘Ellydium’ hajó fejlődési fa
2381cbcccc023f73111ef55b6b52.jpg

Az 'Ellydium tudósai által Idegen technológiával készült hajók a ‘xenokristályok’ hatása által fejlődnek. 
    A hajó rang változik
    A hajó külső megjelenése változik
    Az elérhető modulok, ágyúk éss a speciális kápességek változnak

A hajó minden változását maguk a pilóták végzik, amikor a megfelelő csomópontokat választják a hajó fában. 

‘Ellyidum’ hajó fejlesztési csomópontok
Az új hajó fában minden fejlesztési csomópontot több osztályra lehet felosztani:

2b456789d2dc2cafb0bc594f4e36.jpg
‘Speciális modul’ csomópont osztály. Lehetővé teszi a hajó felszerelését változatos speciális modulokkal a hajó rangjától és céljától függően. A hajónak összesen 5 speciális modulja van.

57eb98a1decffe4f2365f28668a7.jpg
A ‘Tervrajz kutatás’ csomópont osztály a modulok, módosítók és ágyúk miatt van. Az ‘Ellydium’ társaság speciális moduljai, módosítói és ágyúi gyártásához szükséges. A csomópontok a kutatás után nem lesznek láthatók a hajó fában.

093c7f017995b3b04e543679b1d8.jpg
‘Alap hajó jellemzők’ csomópont osztály. Fejleszti az irányítást. Megnöveli a maximális energia tartalékot és a megszerzés sebességét. Megnöveli a hajó maximális sebességét. Megnöveli a maximális páncél ellenállást. Megnöveli a maximális pajzs méretet. Javítja az ágyú jellemzőit. 

12b0dd6d60d724fb4c1ca64b1f0f.jpg
‘Kiegészítő hajó tartók’ csomópont osztály. További tartókat ad a páncélhoz, kondenzátorhoz, aktív modulokhoz, pajzs módosítókhoz, motorhoz és a CPU-hoz.

5f40a7e5e7ea0135b52b7c514e24.jpg
‘További bónuszok’ csomópont osztály. További bónuszokat ad a védelemhez és a támadáshoz. Egyszerre csak egy modult tudtok aktiválni.

A pilóának először kutatni kell kívánt csomópontot és ezután aktiválni ezt vagy a kutatott csomópontok egy csoportját. Csak az ‘Alkalmaz’ gomb megnyomása után lesznek a kiválasztott változások aktiválva a hajótokon.
Minden csomópontot lehet deaktiválni is, így változtatni a hajó konfigurációját és képességeit, hogy illeszkedjen a kihívásokhoz, amivel a pilóta szembenéz.
A hajón lévő tartók száma korlátozott! Figyelmesen nézzétek át a lehetséges csomópontokat és csak azt aktiváljátok, amire szükség van. 

Az Ellydium ‘Thar’ga’ fighter speciális moduljai

A pilóták megválaszthatják, hogy melyik speciális modult használják a ‘Thar'ga’-val. A hajó megjelenése változik a választott speciális modullal. A speciális modul kutatásához teljesíteni kell az 'Ellydium' speciális feladatait és megszerezni a ritka nyersanyagokat:     Idegen kompozit panel     Xenokristályok

Többet megtudhattok az ‘Ellydium’ speciális modul jellemzőiről Január 3. után a projekt hivatalos oldalán a hírekben. 

Ellydium fighter ‘Thar’ga’ equipment
A pilóták több egyedi ágyút, aktív modult és módosítót kapnak a 'Thar’ga felszerelésében. A hajóhoz legalább két új ágyú, négy aktív modul és 14 egyedi módosító lesz elérhető. Többet megtudhattok az összes ‘Ellydium’ ágyúról, modulról és hajó módosítóról Január 3. után a projekt hivatalos oldalán a hírekből.

Új hajók Dart és Gargoyle
5f3f92381ef949ba35fa9bdadc40.jpg 
Pilóták! Csak az Újévi ünnepek alatt December 20.-tól Január 17.-ig szerezhetitek meg az egyedi jellenzőjű hajókat — 10 rangú Jerikós Dart fightert és a 10 rangú Birodalmi Gargoyle fregattot. Ezeknek a hajóknak egyedi fegyverei, aktív és speciális vannak. Mindkét hajó egyedi megjelenéssel lesz leszállítva. 

Ezeknek a hajóknak az összeszereléséhez egyedi nyersanyagokat kell szerezni — hajó összetevőket, amelyeket csak a ‘Cyber-Mikulás’ csomagban találhattok! A csomag csak December 20 és Január 17 között elérhető. 

Az ajánljuk, hogy a megtalált összetevőket tartsátok a raktárban. Nagy lesz a kereslet rájuk az ünnepek után!

Command fighter Dart

Származás:  Jerikó
Rang:  10

Az új Dart Jerikós command fightert egy egyedi kinetikus fegyverrel lehet felszerelni, a ‘Quantum Railgun’-al, nem csak hatalmas sebzést okoz az ellenségnek, hanem fel is gyorsítja a hajó aktív moduljainak az újratöltését is. A ‘Frontal shield’ speciális modul csak a Darton lesz elérhető, egy további védelmező mezővel fedezi a hajót a harcban, így gyakorlatikag sérthetetlenné teszi. Egy egyedi aktív modul megnöveli a kritikus találat esélyét, rettenetesen emelve a harci hatékonyságot, különösen, ha kombinálva van a ‘Valkyrie’-rel. És a hajó összeszerelési lehetőségei megengedik, hogy a hajót alkalmazzátok a csata, küldetés vagy nyílt űr feltételeihez.

Az egyedi Dart modulok összeszerelése érdekében speciális tervrajzokra és egyedi nyersanyagokra lesz szükségetek. A jövőben a játékosok kersekedhetnek a tervrajzokkal!

Speciális modul: Frontal shield
Egy egyedi speciális modul csak a Dartnak. A hajó első felét védi egy további pajzzsal néhány másodpercig. A pajzs minden sebzést elnyel, de ezalatt energiát fogyaszt. Ha az energia elfogy, a pajzs eltűnik.

Ágyú: Quantum railgun
Egy kinetikus ágyú csak a Dartnak. Minden lövedék, ami kritikus találatot okoz, felgyorsítja a command modul újratöltését.

Actív modul: Harmonic drive
Egyedi modul csak a Dartnak. A modul jelentősen megemeli a kritikus találat esélyét az ágyú tulajdonosánál és a szövetségeseinél.

Kondenzátor módosító: Reserve generator
Egyedi módosító csak a Dartnak. Ha az energia egy kritikus érték alá süllyedf a modul elkezd további energiát generálni. A modul néhány másodpercenként egyszer süthető el. Ha a hajónak több, mint egy ilyen modulja van, csak az egyik süthető el.

Gargoyle Long-range fregatt

Származás:  Birodalom
Rang:  10

A Gyrgoyle long-range Birodalmi fregatt további lehetőségeket ad a pilótáknak, hogy a hajót félelmetes ellenféllé tegyék akár a magasabb rangú hajók ellenfeleként és lehetővé teszi, hogy a hajót alkalmazzák a csata, küldetés vagy nyílt űr feltételeihez. Az egyedi speciális modul, a ‘Synergetic disintegrator’ további termál sebzést okoz a fregattoknak és rombolóknak és találatkor az ellenség tűzgyorsaságának. A ‘Boson Cannon’ több ellenséges hajónak okoz sebzést! A ‘Disintegrator modifier’ aktív modul jelentősen megnöveli az ágyú tűzgyorsaságát.

Az egyedi Gargoyle modulok összeszerelése érdekében speciális tervrajzokra és nyersanyagokra lesz szükségetek. A jövőben a játékosok kereskedhetnek a tervrajzokkal!

Speciális modul: Synergetic disintegrator
Egyedi speciális modul csak a Gargoylenak. Aktiválja a mesterlövés fegyvert, minden lövés további termál sebzést okoz a fregattoknak és rombolóknak. Továbbá minden folyamatos találat sebzése nő, feltéve hogy nincs hibázás és a találatok között csak néhány másodperc telik el. A sebzés függ a hajóra szerelt ágyú szintjétől.

Ágyú: Boson cannon
EM ágyú, csak a Gargoyle-nak… Eltalálva az ellenséget egy statikus töltéssel üti meg. Ha a célpont szövetségese a töltés hatótávjában van, mindkét hajó egyidejűleg sebződik.

Aktív modul: Disintegrator modifier
Egyedi modul csak a Gargoylenak. A célpont tűzgyorsasága csökken egy találat után. Továbbá a tulajdonos tűzgyorsasága nő.

CPU módosító: Dual-channel repeater
Egyedi módosító csak a Gargoylenak. A tűzgyorsaság megő a célpont elpusztítása után.

‘Klauss Inc.’ társaság fegyverei
8405d22ef3e0648d4d3037b8b490.jpg

Miss Frost, A Klauss Inc. társaság egyik képviselője, bejelentette rombolók elleni harc speciális fegyvereinek azonnali elérhetőségét. A módosított fegyverek dupla sebzést okoznak a rombolóknak és 15%-al erősebbek, mint a hagyományos társaik. Az ünnepek alatt ezek a fegyverek téli formában elérhetők lesznek a zsoldosoknak. Az ünnepek után Január 17-én ezeket az ágyúkat visszavonják a pilótáktól.

Az ágyúk a speciális ‘Xenokonténer’ csomagokban lesznek elérhetők, ahol kaphattok még xenokristályokat és ritka nyersanyagokat, amik Idegen kompozit ötvözetből készültek. A konténer xenochipért vehető meg — egy különleges játék pénznem. Xenochipet azok kapnak, akik részt vesznek a 'Tech versenyen’.

Összesen 3 fajta új ágyú van kilenc technológiai szintent.

Újévi Phase Suppressor
Long-range ágyú átlagos tűzgyorsasággal. Dupla sebzést okoz a rombolóknak. A találat továbbá csökkenti a célpont pajzs és páncél regernerálódását. Csak az Újévi ünnepek alatt érhető el.

Újévi Flux phaser
EM ágyú. Egy célzó sugarat lő ki. Amíg az elsütő nyomva van, egy plazma töltés repül át a sugáron. Amikor az elsütőt elengedik, a töltés felrobban. Dupla sebzést okoz a rombolóknak. Csak az Újévi ünnepek alatt érhető el.

Újévi Mass Accelerator
Normál kinetikus ágyú. A folyamatos tüzeléstől felgyorsulnak a lövedékek. Dupla sebzést okoz a rombolóknak. Csak az Újévi ünnepek alatt érhető el.

Hajók
ebd52ce98c55fe4bc64f7551908c.jpg
A peremszektorokban számos csata és a fedélzeti számítógépekből származó statisztikák alapján az a döntés született, hogy a következő hajók néhány fontos jellemzője növekszik:

Szövetségi interceptor Superkite
Covert ops prémium hajó az ellenséges hajók meglepetés szerű támadására
    Hozzáadva egy további CPU módosító tartó
    Megnövelt fordulási sebesség 25%-al
    Megnövelt ágyú sebzés10%-al

Jerikó fighter Dragonfly
Prémium Jericho command fighter. Csoportmunkára tervezték.
    A bónusz energia fogyasztás csökkenés le lett cserélve egy bónusszal, ami a hajófajta moduljainak a távját növeli
    A pajzs sebzés ellenállása megnő 15%-al

Szövetségi fighter Joker
Prémium gunship elsöprő támadás az ellenségs hajók ellen
    Hajó sebessége megnőtt 15%-al és a fordulási sebesség megnőtt 20%-al
    Ágyú sebzés megnőtt 10%-al
    Az egyedi kritikus találat esély bónusz 6%-ról megnőtt 20%-ra

Jerikó interceptor Nyx
Prémium covert ops Jerikó interceptor, bóják gyors elfoglalására tervezve
    Pajzs ellenállás megnőtt 10 ponttal.

Jerikó interceptor Cutter
Covert ops Jericho interceptor speciális műveletekre
    Energia visszanyerési ráta megnőtt 30%-al
    Kritikus találat esély 50%-al

Szövetségi fregatt Reaper
Prémium Szövetségi guard hajó extra csapat védelemre
    Ütközési sebzés háromszorosára nőtt

Birodalmi fighter Loki
Prémium Birodalmi command fighter
    Command module ereje megnőtt 25%-al (lvl. 4)
    Ágyú sebzés megnőtt 10%-al

Jerikó fighter Razor
Prémium Jerikó hajó fejlettebb ágyút kap, energiát és fordulási sebességet
    Megnövelt fordulási sebesség 20%-al
    Energia visszanyerés rátája megnőtt 30%-al
    Ágyú sebzése megnőtt 7%-al

Jerikó fighter Sawtooth
Prémium Jerikó fighter modul. pajzs és ágyú erősítést kapott
    Tackler modul hatótávja megnőtt 50%-al
    Pajzs ellenállás megnőtt 10 ponttal.
    Ágyú sebzés megnőtt 20%-al

Ágyúk
Megváltozott néhány paramétere a ‘G’Thar’Du’ ágyúnak
    A lövedék repülési sebessége 800-ról 2000 m/sec.re nőtt
    Sebzés megnőtt 100%-al
    A túlmelegedési idő 9-ről 12 mp.-re nőtt

Változások az értékes nyersanyagok megszerzésének rendszerében
6516da47337c280906a76d727c54.jpg

Figyelem, pilóták! Mostantól sokkal könnyebb lesz a rombolók építéséhez szükséges nyersanyagok megszerzése. A következő változások történtek az értékes nyersanyagok megszerzésének rendszerében:
Neodium és Beryllium díjként szerezhető PvP, PvE, Co-Op csaták végén és Speciális műveletekben
    8-15 rangú hajók Neodiumot szerezhetnek
    11-15 rangú hajók Berylliumot szerezhetnek

Figyelem! Az Electrum értékes nyersanyag ideiglenesen elérhetetlen a pilótáknak a 14 rangú rombolók gyártásának felfüggesztése miatt. 

Karácsonyi hangulat az egész ünnepek alatt!

Szerencsét kívánunk minden pilótának a közelgő ünnepekre: Karácsonyra és a 2017-es Újévre! Kívánunk jö szerencsét, egészséget, boldogságot és sikereket az életben és a Star Conflictban! 
Az ünnepi hangulat megteremtéséhez egy csomó meglepetést készítettünk nektek:
    Karácsonyi díszek a hangárokban 
    Karácsonyfa a bóják helyén! És a drónok karácsonyi játékokká változtak
    Ünnepi rakétákat lehet venni
    Az EZsK személyzetének egyes tagjai, valamint a különböző frakciók hírszerző ügynökségeinek tagjai, akik aktívan dolgoznak a zsoldosokkal nagyon elegánsan és ünnepien néznek ki!

Különleges ünnepi csomagok is elérhetők mostantól a pilótáknak. ‘Cyber-Mikulás’ csomag és ‘Elit csempész csomag’ lesz elérhető a pilótáknak az ünnepek alatt: December 20-tól Januáry 17-ig. A színsémák, matricák és az összetevőkből összerakott hajó örökre megmaradnak! Nézzétek meg a játékbeli áruházat!

Csak erre az ünnepre előkészítettünk egy egyedi ajánlatot a Star Conflict pilótáknak — egy ünnepi ‘Star Conflict: Alien Winter’ DLC. A DLC csak az ünnepek alatt lesz kapható December 20-tól Január 17-ig a hivatalos áruházban és a Steamen. Ez a csomag tartalmaz: 2 hónapi prémium licencet, exkluzív Ellydium hajókra való színsémát, egy készlet egyedi és ritka színsémát a hajókra és egy exkluzív titulust a pilótáknak
Többet megtudhattok a különleges Karácsonyi ajánlatról a projekt hivatalos oldalán a hírekből. 

Változások a tervrajz megszerzési rendszerben
f98ca0b3becd246a0e3a058b769b.jpg

December 20-án megkezdődik egy új korszak kezdetének az előkészítő szakasza — kereskedelmi lehetőség a pilóták között! Mindenek előtt a kereskedelem a 7-15 rangú hajók fegyverei és moduljai tervrajzaira lesz alkalmazva. Mostantól van időtök felhalmozni a készleteket a jövőbeli használatra. Egészen Január 17-ig a tervrajzok csak az iridiumért kapható speciális konténerekben lesznek elérhetők. 
Töltsétek fel a stratégiai tartalékokat!

Tornák
7b1f1183719a3ef73c2dee9140f0.jpg

Az ünnepek alatt és egészen Január 17-ig  minden nap lesznek tornák. A napi tornák ideje hétfőtől szombatig: 01-00, 18-00 GMT. Vasárnap a torna a szokott időben van. A tornákon való részvételhez megfelelő rangú hajókra van szükség. A torna győzelmekért a pilóták xenochipet kapnak. Az ünnepi tornák szabályairól többet megtudhattok a projekt hivatalos oldalán a hírekből. 

Figyelem! A Szektor Hódítás ideje megváltozik az ünnepek alatt
    SecCon mostantól 17-00 GMT

Társaságok
Társaságo logók lettek hozzáadva
    EXPLOSIONS
    SpaceMafia
    Gr33dy B4st4rds
    CZech Ravagers
    Gwiezdna Eskadra
    PL Space Academy
    Stellar Marines
    Dead Space
    Dark Dead Space
    Rider of Apocalypse
    Galaxy fighters
    Umbrella Corps
    Tesla
    SCORPIONS
    LUNA
    Ravens Kronos
    REGION
    ALPHA STAR

Egyebek
Új zászlók lettek hozzáadva:
    Slovakia
    St. George’s Cross (England)
Az ‘Adaptive Shield’ modul leírása mostantól pontosan megváltozik, ha többet raktok fel a modulból
Számos térkép belépési pontja változott: csökkent a térképek kulcspontjainak megközelítési ideje
Több térképen javult a fény rendszer
Néhány konténer leírása finomítva lett
Új beszólások lettek hozzáadva
A ‘Nyílt Űr’ mód oktató szövegei javultak
Megváltozott a cirkáló sebesség rendszere. A hajó most már egy kicsit gyorsabban gyorsít, manőverezik és fékez.
Új küldetést kapott az ‘Ellydium Theta’ állomás mint oktató küldetés

Hibajavítások
Több térkép hiba javítva
Javítva a ‘Reaper’ kritikus találat bónusza
Javítva egy ‘rejtélyes konténer’ hiba, ami az Iridium Strand-bej jelenik meg
Javítva a Plasma Web hatásának megjelenítése
Javítva a Tyrant festésének megjelenítése
Javítva egy hiba, ami előfordult a hologram megsemmisítésekor
Javítva egy hiba ‘Nyílt Űr’ feladatokban, a befejezésük már nem függ az utoljára meglátogatott állomástól
Javítva egy hiba az Autonomous charging station elpusztításakor. Az elsö nem lett eltávolítva, míg a másik megjelent. De csak az egyik volt aktív.
Javítva a szerződés Túlélés módban
Javítva a belépési pont a Dreadnought Debris-ben
Javítva egy hiba több konténer leírásában ahol a hajó összetevőket le lehet cserélni grafit nyersanyagra

Javítva a sebzés megjelenítése, amit egy adott hajóra felszerelt ágyútól kap
Javítva a ‘Tempest’ modul helytelen működése
Javítva a recon interceptor speciális moduljának helytelen működése
javítva egy hiba sok jelvénynél, amit egy kapitány lelövéséért lehet kapni  egy csatában
Javítva a ‘Neuroconnector Ant II’ és a ‘Neuroconnector WPN-F70’ implantok hologramok jelenlétében
Javítva a kapitány halálának kezelése
Javítva az ellentmondásos üzenetek a trófeákról és az Állomás védelemről a Nyílt űrben
Javítva a Gravi-Beamer viselkedése a hangárban
Javítva a ‘Bójavadászat’ leírása
Javítva a szerződések a ‘Túlélésben’
Javítva egy potenciális kliens halál
Javítva a hiányzó ikon egy long-range hajó hatásnál
Javítva egy hiba a Brave hajómodellnél
Megszűnt elemek eltávolítva a trófeákból
Néhány teljesítmény megjelenésének hibája javítva
Javítva a Vigilant hajó leírása
Javítva az Autonomous stations spontán megsemmisülése
Néhány konténer helye javítva a Nyílt Űrben

 

[Társalgás erről angolul](< base_url >/index.php?/topic/32197-star-conflict-140-evolution-discussion/)

 

 

0f3e83fbc062c52f724132cc58de.jpg

Pilóták! A szervereinken készült egy fontos frissítés. Néhány hibajavítást tartalmaz a játék kliensben.

Hibajavítások

  • Javítva a hiba a rosszul kiírt megszerzett xenochiprkről.

  • Javítva egy hiba a teljesítmények menüben a játék profájl ablakában.

  • Javítva egy hiba a helytelen bónusz erősítőktől a konténerekből.

  • Javítva a Galaxis térkép menü szöveges leírása.

 

Az EZsK sikeres csatákat kíván!

 

Tisztelettel,

Star Conflict csapat