Star Conflict 1.4.0 (CZ)

Star Conflict 1.4.0 Evolu** ce**
Blahopřejeme všem pilotům k nadcházejícímu Novému Roku 2017 a představujeme velkou zimní ak** tualizaci Star Conflict - Evolu ce **! Je na čase ovládnout technologii Vetřelců pro blaho lidstva!

Kryptogram AAIM50-120600
Od : Zástupce stanice ‘Ellydium Theta’ Dr. Conrad Dimeni
Ko** mu**: all@star-conflict.com
Předmět: Projekt Evoluce

Všem pilotům v okrajových sektorech! Válka proti Vetřelcům, která záludně postihla lidstvo pokračuje. Jejich záměr je neznámý, jejich cíl nejasný. Kontakt s nimy je nemožný. Válka si vyžádala již miliardy životů. Vnitřní metropolitní světy jsou v podstatě zničeny. Celé soustavy jsou zničeny.

V těchto těžkých časech vědci a inženýři korporace ‘Ellidium’ studující technologii Vetřelců jsou schopní učinit objevy, které dávají celému lidstvu šanci na přežití.

Dnes jsme připraveni vám představit naše nálezy pilotům v okrajových sektorech. Toto jsou první lodě projektu Evoluce. Tento projekt je dostupný všem pilotům na stanici ‘Ellydium Theta’ — první předsunuté základny lidstva ve světě Vetřelců!

Zástupce stanice ‘Ellydium Theta’ Dr. Conrad Dimeni

Sta** nice ** ‘Ellydium Theta’

https://roundme.com/tour/91734/view/

Od začátku invaze zaměřovalo ‘Ellydium’ svoji činnost na studování technologie Vetřelců. Mnoho důležitých objevů a na nich založené technologie nejen že posílí reputaci korporace, ale také rozšíří její příležitosti.

S otevíráním portálů do světa Vetřelců aktivně rekrutovala organizace žoldáky pro sbírání informací o cizích světech a jejich tajemstvích. Hned jak se naskytla příležitost vytvořit opěrný bod poblíž jednoho z monstrózních Vetřelců, objevili se Leviathani, vůdci ‘Ellydium’ se okamžitě chopili příležitosti. Špičkoví specialisté byli posláni do oblasti a vystavili pozorovací a obranné předsunuté základny. O měsíc později přišlo najevo, že jakýkoli objekt poblíž by vždy přitáhl pozornost Vetřelců a byl eventuálně zničen.

Byl připraven nový plán pro vyřešení tohoto problému, a Dr. Conrad Dimeni byl zodpovědný za jeho uskutečnění. Vývoj začal s podkopáváním povrchu Leviathanu a postavil uvnitř několik struktur. Projekt trval téměř půl roku, a výsledek riskantní operace bylo sestavení jedinečné stanice ‘Ellydium Theta’ v Leviathanu.

Dr. Conrad Dimeni byl uveden do čela stanice. Bývalá vyslankyně Imperiální bezpečnostní služkby Natasha Cortes byla uvedena do čela bezpečnostní služby ‘Ellydium Theta’.

Počínaje dneškem je nová stanice ‘Ellydium Theta’ dostupná všem pilotům okrajových sektorů. Všichni piloti byli automaticky přesunuti na novou stanici, aby byli obeznámeni se všemi novinkami korporace ‘Ellydium’.

Lodě

ed9cbe7ca9c3471bfb3193d47981.jpg

Ty nejlepší lodě se staly jedním z nejlepších projektů korporace. Žoldáci musejí ze všeho nejdřív postavit kokpit lodi a poté postavit krystalinovou hmotu kolem ní pod dohledem expertů korporace ‘Ellydium’. Pro dokončení dalšího vývoje lodi budou žoldáci potřebovat zvláštní zdroj — xenokrystaly.

Kabina** palebné lodi Ellydium – ‘Thar’ga’**
af8c9bb2c6c8f9358ac4ac400358.jpg

Nejnovější lodě korporace ‘Ellydium’ nejsou jen postaveny v loděnicích stanice ‘Ellydium Theta’, vyrůstají v podstatě okolo předem postavené kabiny.

Kabina je nejdůležitější komponentou lodi. Zajišťuje jak bezpečnost pilota, tak pohodlné ovládání, stejně tak i přístup k úžasným možnostem lových lodí.

Pro postavení kabiny budete potřebovat následující komponenty, které mohou být nalezeny nebo zakoupeny v balíčcích:

Kompozitní panel Vetř
elců
Struktura bitevníku Vetřelců
Monokrystaly

Kovové pláty

Grafitové plát
y

SCŽ o** hlašuje ‘Technolog ický závod ’!**
42489f8c9e31ffa7b7d33d611fa9.jpg

Kabina je nyní dostupná k postavení všem pilotům. O něco později dostanou všichni žoldáci příležitost nechat si vyrůst celou loď. Učiněno je tak proto, aby měli všichni piloti stejné šance. Zúčastněte se všech misí zadaných Centrem během novoročních prázdnin, hrajte turnaje a ligy. Buďte jedním z prvních, kteří postaví kabinu nové lodi!

Každý, kdo se účastní ‘Technologického závodu’ získá speciální herní měnu — Xenočipy.

Xenočipy mohou být získány splněním misí od Miss Frost a Seleny Galo

Xenočipy mohou být získány v turnajích

Xenočipy budou ze hry odstraněny po 17. lednu

Získané xenočipy mohou být směněny za speciální balíček ‘Xenokontejner’, kde můžete najít xenokrystaly a vzácné zdroje slitiny Vetřelců. V tomto balíčku dostanou piloti také jednu ze zvláštních zbraní od korporace Klauss Inc.

Xeno** k rystal y**
d8b826cc5da515c0469ac4d34f17.jpg

Obzvláště cenný materiál potřebný pro postavení a modifikaci lodí, zbraní a modulů vytvořené korporací ‘Ellydium’.

Xenokrystaly mohou být zakoupeny v kontejnerových balíčcích během ‘Technologického závodu’. Xenokrystaly byly dříve známy jako ‘Krystaly živých/živoucích krystalů’. Piloti, jak už to bývá nemají rádi dlouhá jména, proto je zkrátili na Xenokrystaly, aby spolu lépe komunikovali. Jako výsledek je z toho oficiální název.

Palebná loď Ellydium –** ‘Thar’ga’**
4822d81f1daeb857c34438a691be.jpg

Loď ‘Thar’ga’ se stala jedním z hlavních průlomů Ellydium. Experimenty ukázaly, že růst krystalů může být ovládaný, vykazující více než stovky různých verzí lodi pro různé účely. Taková nebezpečná a mocná technologie spojená s pokročilými projekty ‘Ellydium’ činí z ‘Thar’ga’ jednu z nejsilnějších zbraní války, a korporace za ni zaplatila hroznou cenu tragédií v bloku RG7 stanice‘Ellydium Theta’.

Pro výstavbu lodi piloti musejí nejdříve postavit lodní kabinu a získat Xenokrystaly. Po konstrukci, mohou být lodě ‘Ellydium’ vyvinuty z úrovně 5 na úroveň 15. Pro vývoj těchto lodí potřebujete zvláštní zdroj – ‘Xenokrystaly’.

Postupov** ý strom lodi Ellydium’**
2381cbcccc023f73111ef55b6b52.jpg

Lodě vytvořené vědci ‘Ellydium’ technologií Vetřelců se mohou vyvinout pod vlivem ‘Xenokrystalů’.

Úroveň lodi se mění

Vnější vzhled lodi se mění

Dostupné moduly, zbraně a speciální schopnosti se mění

Veškeré změny na lodi jsou učiněny samotnými piloty, když si vybírají náležité uzly v lodním stromě.

Výzkumné** uzly lodi Ellydium’**
Všechny výzkumné uzly v novém lodním stromě jsou rozděleny do několika tříd:

2b456789d2dc2cafb0bc594f4e36.jpg

Uzel třídy ‘Speciální modul’. Umožňuje vybavit loď mnoha speciálními moduly, záleží na úrovni lodi a jejích cílech. Loď má celkem 5 speciálních modulů.

57eb98a1decffe4f2365f28668a7.jpg

Uzel třídy ‘Výzkum schémat’ pro moduly, modifikátory a zbraně. Potřebné pro výrobu speciálních modulů, modifikátorů a zbraní z korporace ‘Ellydium’. Po výzkumu nebudou uzly vidět v lodním stromě.

093c7f017995b3b04e543679b1d8.jpg

Uzel třídy ‘Základních vlastností lodi’. Zlepšuje navádění. Zvyšuje maximální energetické rezervy a jejich rychlost obnovy. Zvyšuje maximální rychlost lodi. Zvyšuje maximální integritu trupu. Zvyšuje maximální objem štítu. Zvyšuje parametry zbraní.

12b0dd6d60d724fb4c1ca64b1f0f.jpg

Uzel třídy ‘Přídavného lodního slotu’. Přidává slot pro trup, kondenzátor, aktivní moduly, modifikátory štítu, pohonu a CPU.

5f40a7e5e7ea0135b52b7c514e24.jpg

Uzel třídy ‘Dodatečných bonusů’. Přidává bonusy k obraně a útoku. Můžete aktivovat pouze jeden pro danou chvíli.

Pilot musí nejprve vyzkoumat svůj uzel, a pak jej aktivovat, či aktivovat skupinu výzkumných uzlů. Pouze po stisknutí tlačítka ‘Aplikovat’ budou vybrané změny aktivovány na vaší lodi. Každý uzel může být deaktivován, tudíž i konfiguraci a možnosti lodi, které by vyhovovaly specifickým výzvám, kterým pilot čelí.

Počet slotů na lodi je omezen! Opatrně si projděte všechny dostupné uzly a aktivujte jen ty, které potřebujete.

Speciá** l ní moduly bitevníku Ellydium ‘Thar’ga’**

Piloti si budou moci vybrat, který speciální modul použít na lodi ‘Thar’ga’. Vzhled lodi se mění se změnami vybraného speciálního modulu. Pro výzkum speciálního modulu potřebujete splnit zvláštní úkoly od ‘Ellydium’ a také získat vzácné zdroje:

Kompozitní panel Vetřelců

Xenokrystaly

O všem, co se týká vlastností speciálních modulů ‘Ellydium’ si můžete přečíst po 3. lednu v novinkách na oficiálních stránkách projektu.

Vybavení bitevníku ** Ellydium ‘Thar’ga’**
Piloti dostanou několik jedinečných zbraní, aktivních modulů, a modifikátorů pro instalaci na loď ‘Thar’ga’. Loď bude mít přinejmenším dostupné dvě nové zbraně, čtyři aktivní moduly a 14 jedinečných modifikátorů. O všem, co se týká vlastností speciálních modulů ‘Ellydium’ si můžete přečíst po 3. lednu v novinkách na oficiálních stránkách projektu

Nové lodě Dart a Gargoyle
5f3f92381ef949ba35fa9bdadc40.jpg

Piloti! Pouze během novoročních prázdnin od 20. prosince do 17. ledna můžete získat lodě s jedinečnými vlastnostmi — Jericho bitevník úrovně 10 Dart a imperiální fregata úrovně 10 Gargoyle. Tyto lodě mají přístup k jedinečným zbraním, aktivním a speciálním modulům. Obě lodě se dodávají s jedinečným vzhledem.

Abyste sestavily tyto lodě, budete potřebovat jedinečné zdroje — lodní komponenty, které lze najít pouze v balíčku ‘Kyber-Ježíšek’! Balíček je dostupný pouze od 20. prosince do 17. ledna.

Navrhujeme vám nechat si nalezené komponenty na skladu. Bude po nich totiž veliká poptávka i po prázdninách!

Velitelský bite** vník ** Dart
https://coub.com/view/ixoc1

Příslušnost: Jericho
Úrov** **: 10

Nový Jericho bitevník Dart může být vybaven jedinečnou kinetickou zbraní ‘Kvantovým railgunem’, který nejen že udílí silné poškození nepříteli, ale také urychluje nabíjení aktivních modulů lodi. Speciální modul ‘Přední štít’, dostupný pouze na Dart, kryje loď přídavným ochranným polem v boji, což činí loď v podstatě nezranitelnou. Jedinečný aktivní modul zvyšuje šanci na kritický zásah, závratně tak zvyšuje jeho bojovou efektivitu, obzvláště, když je kombinován se systémem ‘Valkýra’. A nastavení při sestavení vám umožní adaptovat plavidlo podmínkám PvP, PvE nebo otevřeného vesmíru.

Abyste sestavili jedinečné moduly lodi Dart, budete potřebovat zvláštní schémata a jedinečné zdroje. Schémata mohou být využita v budoucnu pro obchodování mezi hráči!

Speciální modu** l **: Přední štít
Jedinečný speciální modul dostupný pouze pro Dart. Kryje přední polokouli lodi přídavným štítem na pár sekund. Štít pohlcuje poškození, ale zároveň spotřebovává energii. Když je energie vyčerpána, štít zmizí.

Zbraň: Kvantov** ý ** railgun
Kinetická zbraň dostupná pouze pro Dart. Každý projektil, který zasáhne kritickým poškozením urychlí nabíjení velitelského modulu.

Aktivní modul: Harmonic** reduktor**
Jedinečný modul dostupný pouze pro Dart. Modul znatelně zvyšuje šanci na kritický zásah zbraní hostitele a jeho spojenců.

Modifikátor konden** zátoru : Re z erv gener á **tor
Jedinečný modifikátor dostupný pouze pro Dart. Pokud klesne energetická hladina pod určitou hodnotu, začne modul generovat přídavnou energii. Modul nemůže být spuštěn více než jednou za pár sekund. Pokud má loď více než jeden modul tohoto typu, je spuštěn pouze jeden z nich.

Dalekonosná fregat** a ** Gargoyle

https://coub.com/view/ixobw

Příslušnost: Impérium
Úrov** **: 10

Dalekonosná imperiální fregata Gargoyle nabízí pilotům přídavné možnosti, které činí z lodi úctyhodného protivníka dokonce i pro lodě vyšších úrovní a umožňuje plavidlu přizpůsobit se podmínkám PvP, PvE nebo otevřeného vesmíru. Jedinečný speciální modul ‘Synergetický dezintegrátor’ udílí dodatečné termální poškození fregatám a Ničitelům a zásahem snižuje nepřítelovu kadenci. ‘Bosonový kanón’ udílí poškození několika nepřátelským lodím. Modul ‘Modifikátor dezintegrátoru’ znatelně zvyšuje kadenci hlavních zbraní.

Abyste sestavili jedinečné moduly lodi Gargoyle, budete potřebovat zvláštní schémata a jedinečné zdroje. Schémata mohou být využita v budoucnu pro obchodování mezi hráči!

Speciální modu** l : Synergetic d ez integr á **tor
Jedinečný speciální modul dostupný pouze pro Gargoyle. Aktivuje odstřelovací zbraň, s každým výstřelem udílí přídavné poškození fregatám a Ničitelům. Navíc každým následujícím zásahem se poškození zvyšuje, za předpokladu, že neminete a není mezi zásahy přílišný rozestup. Poškození závisí na úrovni zbraní namontovaných na lodi.

Zbraň: Boson** ový kanó **n
EM zbraň dostupná pouze pro Gargoyle. Zasažení nepřítele jej zraní statickým nábojem. Pokud se v dosahu spojenec cíle, utrpí obě lodě poškození v průběhu času.

Aktivní modul: Modifikátor dezinteg** rátoru**
Jedinečný modul dostupný pouze pro Gargoyle. Kadence cíle se po zasažení sníží. Navíc se hostitelova kadence zvýší.

Modifikátor ** CPU **: Dvoukanálový opakovač
Jedinečný modifikátor dostupný pouze pro Gargoyle… Kadence se zvýší po zničení cíle.

Zbraně ** korporace **Klauss Inc.’
8405d22ef3e0648d4d3037b8b490.jpg

Miss Frost, představitelka korporace Klauss Inc. (= s.r.o.), ohlašuje okamžitou dostupnost zvláštních zbraní vynalezených pro efektivní souboj s Ničitely. Modifikované zbraně způsobují dvojnásobné poškození Ničitelům a jsou o 15 % silnější než jejich konvenční protějšky. Během novoročních prázdnin budou tyto zbraně dostupné žoldákům ve vánoční formě. Po skončení prázdnin 17. ledna budou zbraně všem pilotům sebrány.

Zbraně budou dostupné ve speciálním balíčku ‘Xenokontejner’, kde můžete také získat Xenokrystaly a cenné zdroje vytvořené z kompozitní slitiny Vetřelců. Kontejner je dostupný k zakoupení za Xenočipy — zvláštní herní měnu. Xenočipy bude odměněn každý, kdo se zúčastní ‘Technologického závodu’.

Celkem budou dostupné 3 typy nových zbraní pro všech devět technologických úrovní.

Fázový supresor NY
Dalekonosná zbraň se střední kadencí. Udílí dvojnásobné poškození Ničitelům. Zásah rovněž redukuje obnovu štítu a trupu cíle. Dostupné pouze během novoročních prázdnin.

Flux phaser NR
EM zbraň. Projikuje cílící paprsek. Když je stisknuta spoušť, vyletí plazmový náboj podél paprsku. Po uvolnění spouště náboj vybouchne… Udílí dvojnásobné poškození Ničitelům. Dostupné pouze během novoročních prázdnin.

Urychlovač hmoty NR
Standardní kinetická zbraň. Rychlost projektilu roste s nepřerušenou palbou. Udílí dvojnásobné poškození Ničitelům. Dostupné pouze během novoročních prázdnin.

Lodě
ebd52ce98c55fe4bc64f7551908c.jpg

Na základě analýz mnoha bitev a statistik odvozených z palubních počítačů v okrajových sektorech bylo rozhodnuto o zvýšení některých důležitých vlastností následujících lodí:

Federační stíhač Superkite
Přepadové prémiové plavidlo pro překvapivé útoky na nepřátelské lodě
Přidán navíc jeden slot pro modifikátor CPU
Zvšena rychlost otáčení o 25 %
Zvýšeno poškození zbraní o 10 %

Jericho bitevní** k ** Dragonfly
Prémiový Jericho velitelský bitevník. Navržen pro práci ve skupině.

Bonus ke snížení spotřeby energie je nahrazen bonusem, který zvyšuje dosah modulů lodní role

Odolnost štítu vůči poškození zvýšeno o 15 %

Federační bitevní** k ** Joker
Prémiový palebný bitevník pro smrtící útoky na nepřátelské lodě

Rychlost lodi zvýšena o 15 % a rychlost otáčení zvýšena
o 20 %

Poškození zbraní zvýšeno o 10 %

Jedinečný bonus k šanci na kritický zásah zvýšen z 6 % na 20 %

Jericho stíhač Nyx
Prémiový přepadový Jericho stíhač navržen pro rychlé zabírání majáků

Odolnost štítu zvýšena o 10 bod.

Jericho stíhač Cutter
Přepadový Jericho stíhač pro Speciální operace

Míra obnovy energie zvýšena o 30 %

Šance na kritický zásah o
50 %

Federační fr** e gat a ** Reaper
Prémiová federační strážná fregata pro extra ochranu týmu
Poškození beranidlem zvýšeno x3

Imperi** á l bitevní k ** Loki
Prémiový imperiální velitelský bitevník
Síla velitelských modulů zvýšena o 20 % (úr. 4)

Poškození zbraní zvýšeno o 10 %

Jericho bitevní** k ** Razor
Prémiová Jericho loď získává přídavné posílení zbraní, energii a rychlost otáčení

Zvýšena rychlost otáčení o
20 %
Míra obnovy energie zvýšena o 30 %

Poškození zbraní zvýšeno o 7 %

Jericho bitevní** k ** Sawtooth
Prémiový Jericho bitevník dostal posílení modulů, štítů a zbraní

Dosah úderných modulů zvýšen o 50 %

Odolnost štítu zvýšena o 10 bod.

Poškození hlavní zbraní zvýšeno o 2
0 %

Zbraně
Změněno několik parametrů zbraně ‘G’Thar’Du’

Rychlost letu projektilu zvýšena z 800 na 2000 m/s

Poškození zvýšeno o 100 %

Čas do přehřátí zvýšen z 9 na 12 s

Změny v systému pořizování cenných zdrojů
6516da47337c280906a76d727c54.jpg

Pozor, piloti! Nyní je mnohem snadnější nabýt cenných zdrojů pro výstavbu Ničitelů. Nastaly následující změny v systému pořizování cenných zdrojů

Neodym a Beryllium mohou být získány jako odměna na konci PvP, PvE, Co-Op bitev a Speciálních operací

Lodě od úrovně 8 až 15 mohou získat Neodym

Lodě od úrovně 11 až 15 mohou získat Beryllium

Pozor! Cenný zdroj Elektrum je dočasně nedostupný vhledem k zastavení produkce Ničitelů úrovně 14.

Vánoční povzbuzení po celé prázdniny!
https://skfb.ly/XIF6

Blahopřejeme všem pilotům ke svátkům: Vánocům a Novému Roku 2017! Přejeme vám hodně štěstí, bohatství, radost a úspěch v životě a Star Conflict!

Pro vytvoření sváteční atmosféry jsme pro vás připravili spoustu příjemných překvapení:

Vánoční dekorace v hangárech

Vánoční stromky namísto majáků! A drony se staly Vánočními hračkami

Sváteční rakety jsou nyní k prodeji

Někteří zaměstnanci SCŽ a také rozvědky různých ras a korporací aktivně pracující s žoldáky v posledních dnech vypadají velice elegantně

Zvláštní sváteční balíčky jsou také dostupné pilotů. Balíček ‘Kyber-Ježíšek’ a balíček ‘Elitní pašerák’ budou dostupné všem pilotům pouze během prázdnin: od 20. prosince do 17. ledna. Barevná provedení, emblémy a lodě vytvořené z komponent s vámi zůstanou navždy! Více v herním obchodě!

Pouze pro tyto prázdniny jsme připravili jedinečnou nabídku všem pilotům Star Conflict — sváteční DLC ‘Star Conflict: Zima v Vetřelci’. DLC bude dostupné pouze od 20. prosince do 17. ledna v oficiálním obchodě a na Steamu. Tento balíček obsahuje: 2-měsíční prémiovou licenci, exkluzivní barevná provedení pro lodě Ellydium, sadu jedinečných a vzácných barevných provedení pro lodě a exkluzivní titul pro piloty

O všem se můžete více dozvědět v Vánoční nabídce v novinkách na oficiálních stránkách projektu.

Změny v systému pořizování schéma** t**
f98ca0b3becd246a0e3a058b769b.jpg

20. prosince začíná přípravná fáze pro začátek nové éry — příležitost k obchodování! Zaprvé, obchodování bude uplatněno na schématech zbraní a modulů úrovní 7 až 15. Nyní máš čas naplnit sklad zbožím pro budoucí využití. Do 17. ledna budou schémata dostupná pouze ve speciálních kontejnerech za iridium.

Ujisti se, že máš doplněné strategické rezervy!

T** urnaje**
7b1f1183719a3ef73c2dee9140f0.jpg

Během prázdnin, až do 17. ledna budou probíhat turnaje každý den. Čas denních turnajů v pondělí až sobotu jsou: 01-00, 18-00 GMT. Nedělní turnaje jsou pořádány podle obvyklých podmínek. Abyste se účastnili turnaje, musíte mít lodě určitých úrovní. Za vítězství v turnaji dostanou piloti xenočipy. Více ohledně pravidel prázdninových turnajů naleznete v novinkách oficiálních stránek projektu.

Pozor! Čas Dobývání sektorů je po čas prázdnin změněn

DobSek je nyní v 17-00 GMT

Korporace
Přidána nová korporační loga
EXPLOSIONS

SpaceMafia

Gr33dy B4st4rds

CZech Ravagers

Gwiezdna Eskadra

PL Space Academy

Stellar Marines

Dead Space

Dark Dead Space

Rider of Apocalypse

Galaxy fighters

Umbrella Corps

Tesla

SCORPIONS

LUNA

Ravens Kronos

REGION

ALPHA STAR

Různé
Přidány nové vlajky:

Slovensk
á
Kříž sv. Jiří (Anglie)

Popisek
modulu ‘Adaptivního štítu’ se nyní správně mění, když nainstalujete několik kopií tohoto modulu

Změněny vstupní body na několika mapách: snížený přibližov
ací čas na klíčových místech mapy
Vylepšený systém osvětlení na několika mapách
Doladěné popisky některých kontejnerů

Přidány nové hlá
šky
Vylepšené texty výcvikové mise pro mód ‘Otevřený vesmír

Změněný systém rychlosti na lodi s ce
stovním pohonem. Lodě nyní zrychlují, manévrují a zpomalují o něco rychleji.

Přidána nová mi
se na stanici ‘Ellydium Theta’ jako tutoriál ke smlouvám

Opravy chyb

Opraveno několik chyb na mapách

Opravena chyba v bonusu kritického zásahu lodi ‘Reaper’

Opravena chybka v objevování ‘záhadného kontejneru’ v Iridium Strand

Opraveno zobrazení efektů Plazmové sítě

Opraveno zobrazení aerografie na lodi Tyrant

Opravena chyba, která se stávala při zničení hologramu

Opravena chyba v úkolech ‘Otevřeného vesmíru’, jejich splnění již nezáleží na poslední navštívené stanici

Opravena chyba při zničení Samostatné napájecí stanice. První stanice již není odstraněna po umístění další. Ale pouze jedna z nich je aktivní.

Opraveny smlouvy v módu Přežívání

Změněny vstupní body v Dreadnought Debris

Opravena chyba v popisku několika kontejnerech, kde byly lodní komponenty nahrazeny zdrojem Grafitu

Opraveno zobrazení poškození ze zbraní nainstalovaných na konkrétních lodích

Opravena nesprávná operace modulu ‘Tempest’

Opravena nesprávná operace speciálního modulu stíhače Recon

Opravena chyba v mnoha medailích za sestřelení kapitána v jedné bitvě

Opraveny implantáty ‘Neurokonektor Ant II’ a ‘Neurokonektor WPN-F70’ v přítomnosti hologramů

Opraveno zvládání kapitánovy smrti

Opraveny sporné zprávy ohledně trofejí a Staniční ochrany v Otevřeném vesmíru

Opraveno chování Gravi-Beamer v hangáru

Opraven popisek ‘Beacon Hunt’

Opraveny smlouvy v ‘Přežívání’

Opraveny potenciální výpadky klienta

Opravena chybějící ikona efektu dalekonosné lodi

Opravena chyba v modelu lodi Brave

Odstraněny předměty minulosti v trofejích

Opraven problém v nesprávném zobrazení některých ocenění

Opraven popisek lodi Vigilant

Opraveno spontánní zničení Samostatných stanic

Přizpůsobena pozice některých kontejnerů v Otevřeném vesmíru

0f3e83fbc062c52f724132cc58de.jpg

Pilot** i ! Na našich serverech došlo k důležité aktualizaci. Sestává z několika oprav chyb v herním klient ovi **.

Opravy chyb

  • Opravena chyba v nesprávném zobrazení získaných xenočipů

  • Opravena chyba v chybějícím menu ocenění v okně herního profilu.

  • Opravena chyba v nesprávných bonusech z kontejnerů.

  • Opraven text popisků v menu Galaktické mapy.

SCŽ vám přeje úspěšné bitvy!

S pozdravem,

Star Conflict tým