Star Conflict 1.3.12: Phase One[HUN] Első fázis.

 

Star Conflict 1.3.12: Első fázis

Ezzel a frissítéssel megkezdjük az Idegen szektorok őszi és téli támadását a pilótákkal karöltve. A következő hónapokban új hajók válnak elérhetővé a pilóták számára: egy Szövetségi interceptor, egy Jerikós fighter, egy Birodalmi fregatt és a 14 rangú rombolók — az ilyen osztályú hajók legmagasabb rangja. A pilóták új fegyvereket és egyedi modulokat kapnak. Új küldetések és új játékmódok jelennek meg. Rengeteg egyéb fontos változást fogtok látni. De a legnagyobb esemény a nagy téli frissítés lesz, amit hagyományosan Újév napján jelentetünk meg. Eljött az ideje a műveletek első fázisának.

Kriptogram: BBIM22-100104
Küldő: Natasha Cortez
címzett: Az ‘Ellidium Theta’ megbízott igazgatója, Dr. Conrad Dimeni
Tárgy:  Project A.L.I.E.N.

Saját osztályom vizsgálata közvetlenül a ‘Leviathan’ szektorba érkezés után kiderítette, hogy az ütemtervet mélyen beépült alaposan felkészült összeesküvő csoport zavarta meg. Az állomás indítása több hónapot csúszik.
Lehetséges, hogy a csoportot az úgynevezett ‘Visszatérők’ vezetik. Sajnos a csoport kulcsfigurái öngyilkosságot követtek el, mielőtt elfoghattuk volna őket. A vizsgálat folyamatban van.   

_ ‘Ellidium Theta’ biztonsági szolgálat vezetője Natasha Cortes _

Hajók
1dfbfaa1259d9ddd6a2958e60b9e.jpg

Látható, hogy az Idegen nyomás a konfliktus minden fő területén csökken. A belső területek útvonalai részben helyreálltak. Az információs hálózat továbbra is instabil. Számos vállalat hamarosan charter járatokat indít a Fővárosba. A Peremszektorok még mindig az Idegenek területei. 

A Főváros új hajókat szállít a pilótáknak. Ezek között vannak a 14 rangú rombolók! Csakúgy, mint egyedi új fegyverek és modulok. Az új hajókat és rombolókat megkapják a pilóták, amint a Főváros megkapja az összes szükséges dokumentumot. Pillanatnyilag csak a Szövetség adta át a dokumentációt. És a hajóik, beleértve a 14 rangú rombolót, már elérhető a pilótáknak!

Rombolók

Ezzel a frissítéssel egy új 14 rangú Szövetségi romboló vált elérhetővé minden pilótának. Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a rombolók egy új nehéztüzérségi támogató osztályú hajók jelentős tűzerővel, amik további energia pajzsokat és speciális fegyvereket használnak.

    Minden új romboló Elnyomó osztályú
    A 14 rangú rombolóknak 9 módosító tartója van
    Ezeknek a rombolóknak a megépítéséhet egy speciális összetevő — Electrum kell
        Az electrumot az EZsK feladatainak teljesítéséért kaphatjátok
        Az Electrum megszerezhető speciális konténer csomagokban is

Szövetségi romboló: Sirius
5726812e403c24134c7e04dbc4fc.jpg

Az első ‘nyilvános’ Sirius rombolót a hiper népszerű ‘A Hajógyár’ show-ra tervezték és fejlesztették, ahol megdöntött minden rekordot. Harminc mérnök küzdött hat hónapig a ‘Hajógyárak Királya’ címért, ami a nézők szavazatai alapján dőlt el. A katonai vezetők eleinte nem hittek a projekt sikerében, de engedélyezték az egyik hajógyáruknak, amikor a gyártók összegyűjtötték a szükséges kredit mennyiséget egy közösségi finanszírozási felületen. Mindenki meglepetésére a Sirius nem csak egy jó minőségű hajó, erős és megbízható szerkezet, hanem viszonylag alacsony az előállítási költsége. A show után a Siriust szolgálatba állították és a tervrajzait elküldték az EZsK-nak. Jelenleg a gyártók a projekt második évadjára gyűjtik a pénzt.

Osztály: Elnyomó osztályú romboló
Származás:  Szövetség
Rang: 14

14 rangú Szövetségi rombolók jellenzői
    Páncél tartósság 87 000 egység
    Pajzs erő 36 000 egység
    20%-al nagyobb sebesség a más frakciók rombolóihoz képest
    15%-al gyorsabb hajó fordulás a más frakciók rombolóihoz képest
    3 ‘statikus pajzsot’ helyezhettek el rajta szemben a többi frakció rombolóival
    Megnövelt energia kapacitás és regenerációs sebesség a többi frakció rombolóihoz képest
    További bónuszok a szenergia szint fejlődésével
        2. szint elérésével: EM sebzéssel szemben megnövelt ellenállás
        4. szint elérésével: csökkentett idő a túlmelegedéshez / csökkentett szórás és megnövelt tűzgyorsaság
        8. szint elérésével: egy újabb készlet elnyomó osztályú romboló modul fejlesztés

Speciális modul: ‘Attila’ Targeting Complex
A maximális sebesség 90%-ánál töltés halmozódik fel. A teljes töltéssel lehet aktiválni a modult. Aktiváláskot a fegyver sebzése 40%-al nő 5 másodpercig.

Aktív modul: ‘Destabilizing Field’
Aktív romboló modul. Egy ideig sebzi a hatótávon belüli célpontokat és bizonytalanná teszi a motorjukat. Amíg a célpont a maximális sebessége 20%-ánál gyorsabban repül, 1717 DPS-t kap.

Aktív modul: ‘Hybrid missile’
Egy hibrid robbanófejes rakétát lő ki. A robbanás után egy drón aktiválódik a robbanás pontjában és a hatótávban lévő ellenségeket sebzi.

Aktív modul: Repelling Beam  
Elnyomó osztályú romboló modul. Nanorészecskékből álló speciális sugarat állít elő, ami az iránya felé löki az ellenséget. A közelebbi célponton erősebb a hatás. A célpont páncélja 5%-ot veszít az értékéből másodpercenként. 

Motor módosító ‘Augmented Cooler’
Ez a motor módosító csak a ‘Sirius’ hajóra szerelhető. A motor hűtőrendszer a fegyvereket is hűti. A fegyver melegedés sebessége 30%-al csökken. 

Szövetségi interceptor Nightingale
2f1eaf85f72e3d9716699e76fc17.jpg

Ez a hajó közvetlenül tükrözi a Szövetség ideológiáját: a hajótest kecses alakját, drága anyagokat, nagy sebességet és könnyű irányítást. Az interceptor tervezése az egyedi lopakodó jármű technológiát valósítja meg. A módosított ‘LI -12.5’ fokozatú reaktor a hasonlókhoz képest nagyon nagy sebességet tesz lehetővé és többlet energia átirányítást. Ebből a technológiai generációból a Nightingale a legjobb választás az olyan képzett pilótáknak, akik megszokták a csinnadratta nélküli gyors akciókat. 

Osztály: Scout Interceptor
Származás: Szövetség
Rang:  8

Alternatív speciális modul: Phase Jump
Aktiváláskor a hajó 1200 métert ugrik előre és 7 másodpercre láthatatlanná válik a radaroknak

Ágyú: ‘Drone Marker’
Egy egyedi fegyver csak a ‘Nightingale’ hajónak. Kinetikus sebzés. Felderítő drónokat hordozó lövedéket lő ki. A célpont eltalálásakor a drónok megmutatják a helyzetét minden szövetségesnek és megakadályozzák, hogy láthatatlanná legyen 5 másodpercig.  

Aktív modul: ‘Masking station’
A modul egy speciális állomást hoz létre, ami egy mezőt generál, elrejtve a szövetséges hajókat egy 1000 méteres sugáron belül. Ha egy szövetsége hajó lő, rakétát indít vagy modult használ, látható lesz. Az állomás mindenkinek látható.
    A modul csak a ‘Nightingale’ hajóra szerelhető

Motor módosító: ‘MHD generator’
A hajó sebességének 90%-ánál minden felszerelt modul növeli a fegyver sebzést.
    A modul csak a ‘Nightingale’ hajóra szerelhető
    Ebből a típusból egyszerre csak egy lehet aktív

Az új hajó speciális alkatrészből szerelhető össze — ‘hajó alkatrészek’
    A hajó összeszereléshez annak a hajónak az összetevőire van szükségetek, amit meg akartok építeni
    A hajó alkatrészeket a PvP, PvE és Co-op csaták utáni ‘trófea keresésben’ találhatjátok meg
    Továbbá a ‘Csillag Maraton’ EZsK küldetésekben
    A szükséges hajóalkatrészek elérhetők a speciális konténer csomagokban
    A hajóalkatrészes csomagok közvetlenül megvásárolhatók. Ehhez kattintsatok a ‘Vásárlás’ gombra a hajó ikon alatt

A prémium hajó alkatrészek szabályai:
    Ahhoz, hogy a ‘Csillag Maratonban’ részeket kapjatok, a csatába menő hajónak ugyanolyan vagy magasabb rangúnak kell lenni, mint amilyen tárgyakat gyűjtötök
    A hajó részek a PvP, PvE és Co-op csaták után a “kereső mezőben” vannak azon a hajón, amivel csatába mentetek és ugyanolyan rangúnak kell  lennie és a gyűjtött részek
    Csak a maximális szinergiájú hajókat veszi figyelembe
    Ha csak a megfelelő hajókkal mentek csatába, a szükséges alkatrészek megszerzésének az esélye nagyobb
    Ha nem a megfelelő hajókkal indultok csatába a prémium hajó alkatrészek szerzési esélye nulla

Rombolók elküldése háborúba
f64fa15cbbf6c08783a9d64ad731.jpg

Figyelem pilóták! Arthur Gage EZsK koordinátor bejelenti, hogy sürgősen szüksége van olyan zsoldosokra, akiknek a flottájában vannak rombolók a feladatok teljesítésére. Több megbízó, akik névtelenek akarnak maradni, készek fizetni azoknak a pilótáknak, akik a harcra képes rombolóikat speciális küldetésekre odaadják.

    Egy 8 rangú romboló odaadásáért a pilóták további három ritka Electrum nyersanyagot kapnak, ami a 14. rangú romboló előállításához kell
    Egy 11 rangú romboló odaadásáért a pilóták további öt ritka Electrum nyersanyagot kapnak, ami a 14. rangú romboló előállításához kell

Új Bróker feladatok
d7dea09a25d6a90fc38b8a7d156d.jpg

Az EZsK bejelenti a speciális küldetések kezdetét, amiket a 14 rangú rombolók megépítésére szán. A Bróker kapcsolatba lépett az EZsK-val. A megbízóit érdeklik a romboló építési technológiák tanulmányozása és hajlandók nagyvonalúan fizetni a zsoldosok részvételéért. Itt vannak az új küldetések:
    Pusztíts el vagy segíts elpusztítani három ellenséges rombolót bármilyen PvP csatában
        Ennek díjaként neodiumot vagy berylliumot kapsz
    Pusztíts el 5 ellenséges hajót bármilyen PvP csatában rombolót használva
        ennek díjaként a 14 rangú romboló előállításához szükséges ritka nyersanyagot, az Electrumot kapod  

Fejlesztések a fegyver és modul fejlesztő rendszerben
0fb0134e00ec0d0eb234f7aacffa.jpg

A fegyver és modul fejlesztési rendszer egyértelműbb lett és a pilóták mostantól könnyen nyomon követhetik az előrehaladásukat a Star Conflictban mind a mikro-célokban, mind az átfogó célokban. A modul fejlesztés most sokkal láthatóbb és ami fontosabb,könnyebb lett! Különösen az újoncoknak.

A modulok és fegyverek fejlesztésének folyamata:
    Minden modul fejlesztés Mk.2-től Mk.4-ig megtehető hűségért és kreditért
    Az Mk.5-re fejlesztés csak a műhelyben csinálható. A pilóta kiválasztja, hogy melyik modult akarja fejleszteni és elindítja a kutatását
    Az aktiválás után a modul a hajó megfelelő szlotjába kerül. Ha a modul ki van véve a szlotból, akkor a kutatási folyamat megáll
    A játékos egyszerre csak egy modult kutathat
    A játékos elkezdi megkapni a hűségpontokat a csatákban
    Amikor a kutatási folyamat eléri a 100%-ot a játékos azonnal fejlesztheti a modul szintjét kreditért
    Ahhoz hogy felgyorsítsátok a kutatást, az aktuális frakció hűségét lehet használni. Először a rendszer felhasználja a modulban összegyűjtött hűséget, azután a megfelelő frakció hűségét
    A kutatási folyamatot fel lehet gyorsítani GS-el. Ebben az esetben a rendszer először felhasználja a modulban lévő hűséget és azután a pilóta a hiányzó hűségért fizet
    A kutatás gyorsításának GS árának csökkenése a hiányzó hűségtől függ
    Amikor a játékos GS-el gyorsítja a kutatást a modul következő Mk verzióját kredit fizetés nélkül éri el
    A GS-ért történő kutatás gyorsítás többé nem at modul szinergia bónuszt
    Az Mk2 és MK4 fejlesztő készletek ki lettek véve a játékból

Figyeljetek oda! Ez különösen fontos!  
    A kutatás megállításakor az előrehaladás a modulban tárolódik és bármikor folytatható
    A kutatás ára és a kredit árak módosulnak

Hűségpontok szerzése
Minden jelenlegi küldetésekből szerzett hűség megmarad, a változások csak a frakciós szerződésekre és a csatában a hűségpont szerzésre vonatkoznak.

Új szabályok a szerződések teljesítésében
    Míg az állomáson vannak, a pilótáknak lehetősége van az aktuális hangár két frakciójának a szerződéseit végrahajtani
    Egyszerre minden frakciónak egy szerződése érhető el, azaz egy időben csak két szerződés
    Az egyik frakció szerződésének teljesítése után a következő szerződés a következő napon lesz elérhető
    A díj a játékos rangjától függ
    A hűségdíjak a játékos accountjára kerülnek

Hűségpontok a csatákban
    Hűségpontok díjként kaphatók PvP, PvE, Co-op Specops és SCL csaták után
    A díj mértéke a következő tényezőktől függ:
        A győztes csapat
        A hajó bónusz a kutatott modullal
        Globális játékos hűség bónuszok
        Prémium licenc
        A különbség a játékos által csatában használt hajó rangja és a kutatott modullal felszerelt hajó rangja között: minél alacsonyabb rangú a hajó, annál kisebb a díj
    A díj szerzéséhez csak aktiválni kell a kutatást a hajón. Nem kell betenni a hajót egy harci szlotba és használni a csatában

Minden jelenlegi hűségszerzés változatlan marad
    Trófea keresés csata után
    Trófea keresés a nyílt űrben
    A háborúba küldött hajók díja
    SCL-ben részvétel díja
   
A játékosok többé nem kapnak Mk2 és MK4 fejlesztő készleteket
    A raktárban a korábban szerzett Mk2 készletek szétszerelhetők részekre a műhelynek vagy eladhatók
    Az összegyűjtött Mk.4 készletek most szétszerelhetők CSAKIS iridiummá vagy eladhatók

Iridium
A Prekurzor kultúra maradványaként az iridium a legfontosabb nyersanyaggá vált a Star Conflictban. Az iridium most beszerezhető:
    A szektorfoglalás birtokolt szektorok utáni díjként
    Trófea keresésből az Idegen leletek szétszedésével
        A játékos feldolgozhat egy leletet iridiumért szabadon, GS-ért vagy eladhatja
        Ha a játékos GS-ért dolgozza fel a leletet, több iridiumot kap
        A leleteket nem lehet betenni a raktárba

Az iridiumot el lehet költeni:
    Egy társaságban a csatahajó építésére és fejlesztésére
    Ritka tárgyakat, úgy mint fegyvereket, Mk5 modulok tervrajzait, szinergia bónuszos modulokat, ritka hozzávalókat a műhelybe tartalmazó konténerekre

Hajók
Birodalom
    A hajók, amelyeknek egy további páncél módosító szlotja van: 
        Dvergr 
        Dvergr 2 
        Dvergr Knight 
        King Dvergr 
        Hercules 
        Hercules Rage 
        Hercules Arrow 
        Harpy 
        Iron Harpy 
        Steel Harpy 
Szövetség
    Az összes hajó, amely megnövelt kritikus találat esélyt kapott, amikor a maximális sebességének 90%-ánál gyorsabban repül
    A hajók, amelyeknek egy további motor módosító szlotja van:
        Swift
        Swift-M
        Lynx
        Lynx-M
        Lynx Mk II
        Tiger-M15A3
        Raptor
        Raptor-M
        Raptor Mk II
        Raptor-M-2
Jerikó
    A hajók, amelyeknek egy további pajzs módosító szlotja van modifiers:
        Dagger
        Dagger AE
        Black Death
        Axe
        Axe-X
        Axe-X S
        Machete
        Black Hort
        Zealot
        Zealot AE
        Palom

Ágyúk és modulok
Változások az ágyúknál a töltés felhalmozásban
    Most a töltés fokozatosan halmozódik fel
    A töltés növekedése most kisebb, mint 1
    Megnőtt a töltés növekedésének gyakorisága
‘Dag’tnith’ Launcher  
    Sebsés növelve 5%-al
    Lemez repülési sebesség nőtt 47%-al
    Lemez manőverezési sebesség nőtt 16%-al
‘Styx’ combat drones
    A modul többé nem működik PvE-ben az álló tárgyakon
Aktív modul ‘Particle purge’
    Bővül a célzott tárgyak listája
        Ellenfelek
        Semleges hajók
        Drónok, állomások és a többi pilóta egyéb építményei

Játék módok
Egy új játékmód lett hozzáadva  Team Deathmatch. Túlélés.
bd9f20dafa330326767a7d5132a3.jpg

A helyzet a peremszektorokban továbbra is feszült. Az EZsK azt ajánlja a pilótáknak, hogy próbálják kezelni az új csatákat megnövelt sebzéssel. Megháromszorozva a sebzést a csaták sokkal dinamikusabbak lesznek és megnyílik az út új agresszív taktikák előtt.
    A csaták a ‘Team Deathmatch’ szabályai szerint zajlanak
    Minden hajó és modul sebzése 200%-al nő

Team Deathmatch
Néha az történik, hogy az akcióban az egyik csapat sokkal erősebb, mint a másik harci tapasztalatban, képességben, csapatmunkában. Az ilyen csatában az eredmény el van döntve. A gyengébbik csapat valószínűleg veszít. Most a csata gyorsabb lesz az ilyen kellemetlen helyzetben. A pilótáknak lehetősége lesz megpróbálni magukat egy új csatában részt venni egy másik csapat részeként.
    Az ellenséges hajók elpusztításáért a pontok száma a feltámadástól kezdve 3-ra nő

SecCon: Csatahajó csata
689216a230a9274c1e610684a523.jpg

A társaságok, amelyek ténylegesen tulajdonosai különböző helyeknek a Peremszektorokban az Idegen invázió után elkezdik használni a legújabb katonai technológiákat, amelyek korábban nem voltak elérhetők a magántársaságok számára. A Scattering field’ katonai modul sikeresen át lett alakítva a csatahajókra. A modul hatékonyan csökkenti az ellenséges radarok hatótávját. Sajnos ez a titkos fejlesztés gyorsan ismertté vált mindenki számára.
    A ‘Csatahajó csatában’ résztvevő hajók radar távja x3-al csökkent a hagyományos csatákhoz képest

A legújabb és a korábban már minősített technológia hatása a csatahajók építésében és fejlesztésében a következő változásokhoz vezet:
    A csata maximális időtartama 18-ról 16 percre csökken
    A csatahajó kiegészítők erősebbe lettek (30000egységről 40000 egységre)  
    Csökkent az ellenséges csatahajón a kiegészítők pusztításáért kapott pont (10-ről 8-ra)
    Megnőtt az ellenséges hajók lelövéséért kapott pont  (15-ről 20)-ra
    Csökkent a bomba megjelenésének ideje (2.5 percről 2 percre)

Néhány új technológia tovább bővíti az egyes csatahajók jellemzőit
    A Jerikós csatahajó pajzs további erősítést kapott. Most a bónusza 10% a 7.5 % helyett
    A Szövetségi harci drónok kulcsfontosságú harci jellemzői megnőttek 10%-al

Star Conflict Ligák
7ad07d7a7c319bec86ec86f198a2.jpg

A Báró Elitjei és a legjobb Kihívó csapatok nemrég versenyeztek a legújabb Ellydium technológiáért az SCL Fő Eseményén  — a ‘Nagy Díj’ tornán. 
Űj speciális titulusokat adtunk a Star Conflict Liga Fő Eseményének résztvevőinek. 
    Báró Elitje
        Rész vett az SCL Fő Eseményén a Báró Elitjeivel
    Cyberlord
        Egymás után ötször nyert a tornán
    Pacifist
        Egyszer sem nyert a tornán
    Baron’s Favourite
        Legtöbbször lett a legjobb pilóta, függetlenül a harc kimenetelétől

Társaságok
A következő társaságok ikonja jelenik meg
    32nd Black Eagles
    ANTEROS
    ASTRON
    BLACK SCORPIONS
    Black Star
    Covenant
    EPECb CO
    GeTorg
    Gens Dracos
    Kitti
    Legionarios Corp
    N0RTH WIND
    Nika Sword
    Order of Infinity
    Planet Earth
    RED Stars
    SIGMA
    Slovak Ravagers
    SpecTeR SeeKerS
    Taiidan Raiders
    United Vets Militia
    WHITE SCORPIONS
    West Range
A következő társaságok ikonja egy újabbra változott

    Tricolore Italia 
    Blazing Phoenix 
    kosmanavt
    Revolt of the VIRUS
    Cerberus
    Hungarian Alliance
    Delta Star 
    Russian Federation 

Kezelőfelület
Némi javítás a játék kezelőfelületén
    A tetszik megjelenése javítva
    Lehetőség, hogy a gyártott modul a hajó szlotjábs menjen
    A raktárban a ‘Menj a hajóhoz’ lehetőség
    ‘Felszerelések’ a hajó menűben
        A gombot megnyomva megmutatja a hajó felszereléseit
Modul fejlesztés
    Vizuális hatások a modul fejlesztéshez
‘Kapitányvadászat’
Amíg a védelem aktív a kapitány akárhányszor újra használhatja a hajóját
    Egy figyelmeztetés jelenik meg a csata kezdetén, hogy amíg a védelem aktív, a kapitány akárhányszor újra használhatja a hajóját
    Az idő lejárta előtt egy figyelmeztetés jelenik meg
    Added a message at the end of this period

Egyebek
Frissített töltő képernyő tippek
Az MI viselkedése fejlődött. A ‘Kapitányvadászat’ és a ‘Robbantós’ ellenfelek
Néhány agyú modellje frissült
Az EM Scattering Field modulnak vizuális hatása van

[Csevegés erről angolul](< base_url >/index.php?/topic/31567-star-conflict-1312-discussion/)

 

Star Conflict 1.3.12 Update #1

Pilóták! Egy fontos javítás lett telepítve a szerverekre. Kritikus hibajavításokat tartalmaz.

Hibajavítások:
Szabad szinergia szerzés hibája javítva
Modulok árai javítva, ahol rosszul voltak kiírva
Sirius romboló leírása javítva
“Tűztámogatás” cirkáló sebessége javítva
Feladatok kiírásának hibája javítva
Szöveg javítások

 

Star Conflict 1.3.12 Update #3

5311c227e6623d6062a4ee4fc8a5.jpg

Egyebek

Jelentősen megnőtt a konténerből való beryllium, neodium és electrum szerzés esélye

Csökkent a “Tűztámogatás” PvE küldetés nehézsége

Megváltoztak a ‘Thi’Lith’ ágyú paraméterei

 • Kritikus sebzés bónusz most 10%
 • Kezdeti szórás most 0.5
 • Sebzés megnőtt 2%-al

Romboló aktív modulok jellemzői

Változott a ‘Repelling Beam’ modul újratöltése. Újratöltés most 24 másodperc

Változott a ‘Destabilizing Field’ modul": csökkent a működés alatti sebzés 20%-al, újratöltés javítva 35 másodpercre

Az aktív romboló modulok ellenállása most a rangtól függ.

 • Rang 8 - 2000
 • Rang 11 - 2800
 • Rang 14 - 3600

Hibajavítások

Egy csomó szöveg javítva a játékosok jelentése alapján

Változott a Stingray’s speciális modul leírása

Javítva a Jerikó torpedó ikon

Kisebb javítás a hajófában

A szerződés előrehaladása nem törlődik az állomás váltással és a szerződések újra a mentett előrehaladással lesznek elérhetők, amikor visszatértek az állomásra

Visszajöttek a társasági iridium szerződések

 • Díj - 50
 • Szükséges győzelmek száma - 5
 • Elérhető 6. rangtól
 • Teljesíthető 6. vagy magasabb rangú hajóval
 • A szerződés naponta ismétlődik
 • Teljesíthető PvP, PvE, Co-op, Special Operations

Javított képernyő egyes mintákban és hajókon (Ronin és Flamberge)

Javított fejlesztés nyugtázó ablak. Információ lett hozzáadva a felhasznált hűségről

‘Gyártás’ gomb többé nem jelenik meg a műhely legördülő listájában, ha a műhely elérhetetlen. Ha ráviszitek az egeret a gombra, akkor egy speciális figyelmeztetést ír ki, ami elmondja, hogy a műhely 6. rangtól elérhető

Javítva egy hiba a támadó drónok rakétaindítóból kilövésével kapcsolatban

Javítva a Cutter aktív moduljainak megjelenítése

Javítva az ECM speciális modulja, az ‘Ion Diffuser’ és ‘Stasis Generator’ aktív modulja. Most ezek a modulok csak az aktív ellenséges modulokat szakítják meg.

 

Pilóták! A szervereinken beállítottunk egy fontos frissítést. Különböző kritikus hibajavításokat tartalmaz a játék kliensben és megnöveli a Bróker küldetések díját.

19c467bf34ebdf6a275b0adc4c76.jpg

 

A különleges küldetések díjai, amik a 14. rangú rombolók építésére szolgálnak nagyobbak lettek. A Bróker megbízóit nagyon érdekeltek ezeknek a technológiáknak a tanulmányozásában és készek megemelni a fizetséget.

 

Javasoljuk, hogy a pilóták derítsék ki a játékbeli díjakat, amikor elvállalják a Bróker feladatait.

 

Az EZsK sikeres csatákat kíván!

 

Tisztelettel,

Star Conflict csapat