Stage 2: ‘Ellydium’ gunship ‘Thar'ga’ is now available to pilots[HUN] 2. szakasz: Az 'Ellydium' gunship, 'Thar'Ga mostantól elérhető a pilótáknak.

 

9ab4aec428ad74f259fb43da8bac.jpg 

Január 3.-án megkezdődik az ‘Ellydium’ gunship ‘Thar’ga’ gyártásának második szakasza — mostantól minden pilóta gyárthatja a hajót.

A hajó megépítéséhez a pilótáknak először le kell gyártani egy hajó kabint és Xenokristályokat szerezni. A gyártás után az ‘Ellydium’ hajó megtervezhető 5-15 rangban. Ezeknek a hajóknak a fejlesztéséhez egy speciális nyersanyagra, a ‘Xenokristályokra’ van szükség.

Az összetevpket a ‘Xenokonténer’ csomagban lehet megvásárolni amiben Xenokristályok és ritka Idegen ötvözet nyersanyagok találhatók. A Xenokonténert a játékáruházban lehet megvenni Xenochipért.

  • Xenochipet kaphat mindenki, aki részt vesz a ‘Tech versenyben’:
  • Xenochipet lehet szerezni Miss Frost és Selena Galo küldetéseinek teljesítésével.
  • Xenochipet lehet kapni a tornákon való részvétellel.
  • A Xenochipek Január 17.-én el lesznek távolítva a játékból.

A December 20. és Január 17. közötti időszakban nagyobb eséllyel szerezhettek egyedi nyersanyagokat, mint az ünnepek után.

‘Ellydium’ hajófa

Az ‘Ellydium’ tudósok által Idegen technológiával készített hajók a növekvő ‘élő kristályok’ hatására fejlődnek ki.

  • A hajó rangja változik
  • A hajó megjelenése változik
  • Az elérhető modulok, ágyúk és speciális modulok változnak

A hajó minden változását a pilóták csinálják, amikor a hajófa megfelelő csomópontját kiválasztják.

‘Ellydium’ hajó modulok

Az új hajófa minden csomópontja több osztályra osztható:

2b456789d2dc2cafb0bc594f4e36.jpg 
Speciális modul ’ csomópont osztály. Lehetővé teszi, hogy a hajót különböző speciális modulokkal szereljétek fel, a hajó rangjának és céljának megfelelően.

57eb98a1decffe4f2365f28668a7.jpg 
‘Tervrajz kutatás ’ csomópont osztály a modulok, módosítók és ágyúk számára van. Az ‘Ellydium’ társaságtól származó speciális modulok, módosítók és ágyúk gyártásához szükséges. A kutatás után a csomópont nem lesz látható a hajófában.

093c7f017995b3b04e543679b1d8.jpg 
Alap hajó jellemzők ’ csomópont osztály, fejleszti az irányítást, megnöveli a maximális tárolt energiát és az elérhető visszatöltési sebességet. Növeli a hajó maximális sebességét. Növeli a maximális páncél ellenállást. Növeli a maximális pajzs méretet. Fejleszti az ágyú paramétereit.

12b0dd6d60d724fb4c1ca64b1f0f.jpg 
‘Kiegészítő hajó tartó ’ csomópont osztály. További tartókat ad a páncélhoz, kondenzátorhoz, aktív modulokhoz, pajzs módosítókhoz, motorhoz és CPU-hoz.

5f40a7e5e7ea0135b52b7c514e24.jpg 
További bónuszok ’ csomópont osztály. Bónuszokat ad a védelemhez és a támadáshoz. Egyszerre csak egy modult tudtok aktiválni.

A pilótának először a kívánt csomópontot kell kutatni és ezután aktiválni azt vagy a kutatott csomópontok csoportját. Csak az ‘Alkalmaz’ gomb megnyomása után lesznek a kiválasztott változások aktiválva a hajótokon.
Minden csomópont deaktiválható, így meg lehet változtatni a hajó konfigurációját és képességeit, hogy megfeleljen a kihívásoknak, amivel a pilóta szembenéz.
A hajón lévő tartók száma korlátozott! Figyelmesen nézzétek át a lehetséges csomópontokat és csak azokat aktiváljátok, amire szükség van.

Az ‘Ellydium’ fighter ‘Thar’ga’ speciális moduljai
A pilótáknak lehetősége van kiválasztani, hogy melyik speciális modult használja a ‘Thar’ga’-val. A hajó megjelenése változik a kiválasztott speciális modullal. Egy speciális modul kutatásához az ‘Ellydiumtól’ kapott speciális feladatok teljesítésére van szükségetek és ritka nyersanyagok megszerzésére:

  • Idegen kompozit panel
  • Xenokristályok

Pillanatnyilag a következő speciális modulokat lehet kutatni:

Crystal hunger
809f45ff63cfe6377edca61ea2ff.jpg 

Ideiglenesen megnöveli a tűzgyorsaságot, energia regenerálódást és a maximális energia visszanyerés sebességét 50%-al. Ha egy hajó megsemmisül egy bizonyos sugáron belül, a tulajdonos páncélja megjavul.

Hive
ce850cdae56100b602f6aa1290bc.jpg 
A fejlődés ezen formájának egy egyedi szolgáltatása a 3 harci drón, ami a páncél kristály részéből készül, amikor aktiválják. A modul kézi kikapcsolásakor a drónok visszatérnek és megjavítják a hajó páncélját.

Matter absorber
23f48881f64eba9ea5fb31355017.jpg 
A modul aktiválásakor egy bizonyos sugáron belül minden ellenség sebződik. A modul működése alatt az okozott sebzés 50%-a páncél visszanyerésére lesz használva.

Condensing crystals
38ac4737058c8ea33f99ad426e60.jpg 
Ennek a formának egy megkülönböztető szolgáltatása a kristály töltés, ami sebzi az ellenségeket. Az útjuk végén a kristályok egy kapszulává állnak össze, amik a páncélt töltik vissza, ha felveszik őket. Továbbá a modul aktiválása megnöveli a hajó sebességét.

Crystal predator
e3ab94cf3d921f392202f21d041b.jpg 
Egy rakétát lő ki kristály botokkal, amik képesek a célpontot sebezni. Ha a célpont a hatás vége előtt meghal, a botok visszatérnek a hajóhoz és megjavítják a páncélt.

‘Ellydium’ fighter ‘Thar’ga’ ágyúi

A pilóták több egyedi ágyú fajtát szerelhetnek a ‘Thar’ga’ hajóra:

Thar’Ga’tok launcher
Egy erős elektromagnetikus ágyú, csak az ‘Ellydium’ 'Thar’Ga  fighterre szerelhető. Megnövelt sebzése van a rombolók ellen. A sebzés a folyamatos tüzeléssel nő.

Thar’kth cannon
Kinetikus ágyú töltés halmozással, Az ‘Ellydium’ társaság által kizárólag a gunshipekre tervezve. Megnövelt sebzése van a rombolókkal szemben. A felhalmozódással a tüzelési táv nő és a szórás csökken.

‘Ellydium’ fighter ‘Thar’ga’ aktív moduljai
 
Missile reload

49f9180688ea1e4ebbec01e32fe8.jpg
Ez az aktív modul csak az ‘Ellydium’ hajókra áll rendelkezésre. Egy rakéta rekesz bővítő, ami lehetővé teszi az azonnali teljes újratöltést.

Crystal drone

81d9535b96e3d2501f9cd9c39e26.jpg 
Egy aktív modul, ami csak az ‘Ellydium’ fighter ‘Thar’ga’-ra áll rendelkezésre. Leválik egy álló drón a páncél kristály részéről, ami több célpontot képes egyszerre lőni.

Alien intuition

e51713f46e5c2c0852d502089d6f.jpg 
Egy aktív modul, ami csak az ‘Ellydium’ fighter ‘Thar’ga’-ra áll rendelkezésre. Megnöveli a kritikus találat esélyét, de megzavarja a saját irányító rendszereket. Amikor ezt a modult használják, a célpont befogás lehetetlen.
 
Inhibitor swarm

577aecb9ded03bac47afe8a6c748.jpg
Egy nanobot rajt lő ki a célkereszt irányában. Az ellenségek, akiket a raj eltalál, EM sebzést szenvednek és az irányíthatóságuk csökken.

‘Ellydium’ fighter ‘Thar’ga’ módosítók

Displacement sphere
Egy motor módosító, csak az ‘Ellydium’ hajóknak áll rendelkezésre. Megnöveli a fordulási sebességet utánégetővel.

Swiftness sphere
Egy motor módosító, csak az ‘Ellydium’ hajóknak áll rendelkezésre. Megnöveli a hajó maximális sebességét az energiafogyasztás és mozgékonyság rovására. Utánégetővel a sebesség jelentősen megnő, de az irányíthatóság még tovább csökken.

Synthesis sphere
Egy motor módosító, csak az ‘Ellydium’ hajóknak áll rendelkezésre. Csökkenti az utánégető energiafogyasztását.

Antifriction sphere
Egy motor módosító, csak az ‘Ellydium’ hajóknak áll rendelkezésre. Jelentősen megnöveli a hajó gyorsulását utánégetővel.

Teleportation sphere
Egy motor módosító, csak az ‘Ellydium’ hajóknak áll rendelkezésre. Felfele mozgáskor egy hatalmas ugrást tesz a hajó irányába.

Signal router
Egy motor módosító, ami csak az ‘Ellydium’ fighter ‘Thar’ga’-nak áll rendelkezésre. Ha a hajó nem használ ágyút és aktív modulokat, a felhasználatlan energia a motorokba lesz irányítva, jelentősen megnöveli a hajó mozgási, csúszkálási és fordulási sebességét .

Emergency capsule
Egy kondenzátor módosító, ami csak az ‘Ellydium’ hajóknak áll rendelkezésre. Egy további pajzs, ami az alacsony páncél ellenálláskor kapcsol be. Ezzel egy időben a hajó a vonszolódásig lelassul. Ebből a modulból csak egy lehet aktív.

Resonating shield
Egy kondenzátor módosító, ami csak az ‘Ellydium’ hajóknak áll rendelkezésre. Amikor a hajó elveszti a pajzsát, az összes ellenség egy nagy sugárban termál sebzést szenved el.

Static shield regenerator
Egy pajzs módosító, ami csak az ‘Ellydium’ hajóknak áll rendelkezésre. Ha az ágyúkat és az aktív modulokat nem használják egy pár másodpercig, a pajzs regenerálódás jelentősen megnő a hajó méretétől függően.

Combat shield regenerator
Egy pajzs módosító, ami csak az ‘Ellydium’ hajóknak áll rendelkezésre. Ha a hajó sebzést kapott, a pajzs regenerálódás felgyorsul az ellenségek számától függően. Több ellenségtől a sebesség jobban nő.

Adaptive Membrane
Egy páncél módosító, ami csak az ‘Ellydium’ hajóknak áll rendelkezésre. Amikor a sebesség közel van a maximumhoz, a páncél ellenállása minden sebzéstípus ellen megnő.

Matter Absorber
Egy páncél módosító, ami csak az ‘Ellydium’ hajóknak áll rendelkezésre. Ha egy megsemmisített hajó egy nagy sugáron belül van, a páncél megjavul.

Matter transformer
Egy CPU módosító, ami csak az ‘Ellydium’ hajóknak áll rendelkezésre. Ha egy hajó egy nagy sugáron belül megsemmisül, az ágyú sebzése megnő.

Predator’s instinct
Egy CPU módosító, ami csak az ‘Ellydium’ hajóknak áll rendelkezésre. Egy különleges kristály, ami kódolt Ragadozó viselkedésmintát tartalmaz. Amikor a hajó a maximális sebességéhez közel repül, az ágyú sebzése megnő.
 
‘Thar’ga’ fighter fejlesztési története

Az egyedi ‘Thar’Ga’ fighter fejlesztéséért az ‘Ellydium’ társaság drágán megfizetett. A ‘Theta’ állomás közvetlenül a Leviathan felszínén helyezkedik el, példátlan lehetőség nyílt meg a tudósoknak és az ő irányításuk szerint működött. A kezdeti kísérletek az élő kristályok különböző fajta energiáinak hatását vizsgálták és az iridium-nano ötvözeteket és ezt követően folyt az élő anyag tanulmányozása. Senkit nem érdekeltek az etikai és morális elvek.

A végén az egyik tudós csoport által elfoglalt állomás blokk elnémult. Harci zsoldos csapatok által kísért műszaki brigádokat küldtek a helyzet megoldására. Csak ketten tértek közülük vissza: egy veterán zsoldos és egy tudós. A mentési folyamat folyamatának minden anyaga titkosítva lett és a blokkhoz való hozzáférést lezárták. Csak a közlekedő folyosók falán a kristályok növekedése utal a lehetséges eseményekre.

Dr. Conrad Dimeni hivatalos közleménye szerint részvétüket fejezték ki a társaság nevében a családoknak és az eseményt a ‘tudomány oltárán hozott áldozatnak’ nevezték. Az ezt követő beszédeiben többször is kifejelte a közvetlen kapcsolatot csoport kutatása és az ion kondenzátort és monokristályt használó ‘Xenokristály növekedési’ technológia fejlesztése között. Ennek a technológiának az első terméke a ‘Thar’ga’ prototípus. További kutatások bebizonyították, hogy a kristály növekedés irányítható, ami több száz különböző igényeknek megfelelő hajóváltozatot eredményez.

[Társalgás erről angolul](< base_url >/index.php?/topic/32197-star-conflict-140-evolution-discussion/)