Stage 1. Gathering unique resources for future Alien ship assembly[HUN] 1. szakasz. Az egyedi nyersanyagok megszerzése a jövőbeli Idegen hajó összeszereléséhez

 

c15532c2fc5e08d90422526c9d09.jpg

December 20.-án elindítottuk az ‘Ellydium’ 'Thar’ga gunship összeszerelésének első fázisát — a jövőbeli Idegen hajó összeszereléséhez a nyersanyagok megszerzését. A teljes hajó növesztésének a lehetősége Január 3-tól lesz elérhető a zsoldosoknak. Ez azért történik, hogy minden pilótának lehetősége legyen megszerezni az új hajót.

December 20-tól Január 17-ig tartó időszakban az egyedi nyersanyagokat nagyobb arányban szerezhetitek meg, mint az ünnepek után.

A kabin a legfontosabb része a hajónak. Minden pilótának ajánljuk, hogy kezdje el összegyűjteni a kabinhoz szükséges összetevők gyűjtését.

A következő összetevők szükségesek egy kabin építéséhez:

  • Egy Idegen ötvözetből készült erős panel
  • Idegen fighter építmény*
  • Monokristályok
  • Fémlemez
  • Grafit lemez

*Az ‘Idegen fighter építmény’ Január 3-tól lesz elérhető a játékosoknak.

Az összetevőket a ‘Xenokonténer’ csomagban lehet megvenni, ahol találhattok xenokristályokat, ritka Idegen ötvözet nyersanyagokat. A Xenoconténer a játék áruházban vásárolható meg xenochipért.
 
Xenochipet mindenki szerezhet, aki részt vesz a ‘Tech versenyben’

  • Xenochip szerezhető Miss Frost és Selena Galo küldetéseinek teljesítésével
  • Xenochip szerezhető tornákon való részvétellel
  • A Xenochip el lesz távolítva a játékból Január 17 után

Ebben a csomagban a játékosok megkapják a Klauss Inc. társaság egyik speciális fegyverét is. A módosított ágyúk dupla sebzést okoznak a rombolóknak és 15%-al erősebbek, mint a hagyományos társaik.

Az Újévi ünnepek alatt ezek az ágyúk elérhetők minden pilótának téli formában. Az ünnepek után Január 17.-én az ágyúkat elveszik a pilótáktól.

Tudjatok meg többet a speciális ‘Klauss Inc.’ ágyúkról a projektünk hivatalos híreiben.

Vegyetek részt minden EZsK küldetésben az Újévi ünnepek alatt, játsszatok a tornákon és a ligában. Legyetek az egyike azoknak, akik elsőnek megépítenek egy Idegen hajót!