Special offer. DLC ‘Star Conflict: Evolution Factor — Tai'Kin’

 

0972066909c3aac5babd3e6b4401.jpg 
 
Csak az ‘Űrhajósok Napja’ ünnep és az új ‘Ellydium’ hajó indulása miatt egy egyedi ajánlatot készítettünk a Star Conflict pilótáinak — egy ünnepi ‘Star Conflict DLC-t: Evolution Factor - Tai’Kin’. A DLC csak április 11 és 27 között elérhető a hivatalos áruházban és a Steamen.
 
A csomag tartalma
    Ellydium scout interceptor Tai’Kin 
    Egyedi hajódekoráció ‘Éjszakai orvvadász’
    Egyedi titulus ‘Apex Predator’
    Egyedi és ritka matrica készlet:
        ‘Ellydium’ társaság
        Crystalline DNS
        ‘Ellydium’ koponya

 
Egy különleges bónusz azoknak, akik megveszik a csomagot április 11-től — 90 napos prémium licenc!

Az új innovatív hajó, amit az Ellydium hajógyárak bemutatnak a peremszektorok pilótáinak a Tai’Kin scout interceptor. A hajó tartalmazza az Ellydium laboratóriumok legújabb tudományos eredményeit, amelyek új magasságokat értek el az Idegen technológia alkalmazásában. A hajónak hihetetlen a fordulékonysága és a manőverezhetősége. 

A hajónak és a moduljainak fejlesztését Dr. Matthew Gilmore-val végezték,a titokzatos és szigorúan őrzött ‘Tudományos Komplex #2’ vezetőjével az ‘Ellydium theta’ állomáson. És ezt maga Conrad Dimeni irányította. A Tai’Kin lett az első hajó, ami teljesen ki tudja használni a szinguláris bozon elképzelhetetlen tulajdonságait a téridő megváltoztatására.
A prémium licenc jogot ad a pilótáknak, hogy több csata díjat szerezzenek. Továbbá, amikor a pilóták végrehajtanak egy szerződést, akkor több hűségpontot kapnak! Egy pilóta, aki prémium licencet vesz a parancsnokságtól, gyorsabban megtanulja az új hajókat a csatákban megnövelt szinergia miatt. És amikor a csata befejeződik a licenccel rendelkező pilótáknak kettővel több trófea keresési lehetősége van — ami azt jelenti, hogy nagyobb az új és egyedi felszerelések megszerzésének esélye!
Ha több DLC-t vesztek, a kredit, szinergia és hűség bónuszok halmozódnak. Egyótt egy nagyobb bónuszt adnak! A prémium licenc ideje és a Galaktikus Standart is halmozódik!
Időt takaríthattok meg és egyenesen a csatába mehettek!
 
 
 
Tisztelettel,
Star Conflict csapat