Special Bundle Object NY18 [HUN] Különleges Object NY18 csomag

caa1bf2b1b99b3b2722cbb7621c0.jpg

 

 

Az egyedi ‘Object NY18’ hajó mostantól csak prémium hajóként érhető el megépítéshez a ‘Star Conflict: Journey - Object NY18’ csomag részeként. A csomag hozzáférhető a Gaijin Online hivatalos játékboltjában és Steam-en.

 

Ez a csomag tartalmazza

  • az egyedi Object NY18 fregattot

  • 5000 Galaktikus Standardot!

 

 

Ezt a típusú hajót először a MOA-2011-BLG-322 gázóriás egyik bolygóján fedezték fel. A gigászi ősi hajó évezredek óta elhagyatott volt. Kincsvadászok véletlen fedezték fel. Egy működő mini-hajógyárat találtak a fedélzetén, ami lehetővé tette az Ellydium társaság számára a hasonló, de sokkal kisebb járművek gyártásának gyors megindítását. Ezeket a hajókat küldték át az EZsK-nak tesztelésre.

 

  • Galactikus Standardok általánosan elfogadott pénzegységként használatosak egyedi áruk és szolgáltatások vásárlásához a Star Conflict univerzumában. Galaktikus Standarddal az előrehaladásod a játékban könnyebbé és kényelmesebbé válik.

  • Ha többféle DLC-t vásárolsz, a kredit-, szinergia -és hűségbónuszok halmozódnak. Együttesen nagyobb bónuszt adnak! Prémium licenc idő és Galaktikus Standardok szintén halmozódnak!

  • Időt spórolsz és mehetsz egyenesen a csatába!