Special Broker missions.Rewards — Phoenix and Reaper ship components![HUN] Különleges Bróker küldetések. Díj — Phoenix és Reaper hajóalkatrészek!

 

f2089dca85bdb0e9d3bd8ac4dce8.jpg 

Pilóták! Az EZsK jelenti, hogy a Brókerként ismert megbízó új küldetéseket ajánl azoknak a pilótáknak, akiket érdekel a sürgős flotta erősítés.

Azokon a helyeken, ahol a kommunikáció nem ment tönkre, megmagyarázhatatlanul csökkent az Idegen aktivitás. És ezt a hatalmi űrt most kitöltötték a kalózok. A munkáltatónknak terve van a kiürült területtel, de néhány kalóz vezető nem hajlandó tárgyalni. Meg kell találni és elpusztítani a kalóz kapitányok hajóit a nyílt úrben. 

A jutalmatok egy szabad konténer Phoenix és Reaper hajóalkatrészekkel

Ünnepi különlegesség!

  • 50% árangedmény Phoenix és Reaper hajóalkatrészekre.

Továbbá teljesítsétek a Bróker különleges feladatait PvP-ben és Co-op-ban:

Pilóták! El kell pusztítanotok 10 ellenséges hajót PvP-ben a legnagyobb elérhető rangú hajóval a konfliktus bármelyik oldalán a felszálló helyben. A jutalmatok egy szabad konténer Phoenix és Reaper hajó alkatrészekkel. 

Egy megbízó, aki névtelen akar maradni, meg akar szabadulni a kalóz hajók összeszereléséhez szükséges részektől, mivel megbízható források arról számoltak be, hogy a közeljövőben az EZsK betilthatja ezen modellek összeszerelését. Azonban míg ezek a részek keresettek, bizonyos feladatok teljesítéséért a tietek lehetnek. 

Figyelem! Március 22-től kezdve a Phoenix Reaper hajóalkatrészeket nem szerezhetik meg a pilóták. Ezeket csak speciális DLC csomagokból lehet megszerezni a hivatalos áruházban és a Steamen.  

Az összes Bróker küldetés korlátozott ideig lesz elérhető.

Tisztelettel,
Star Conflict csapat