Sixth Ellydium project: Destroyer weapons[HUN] Hatodik Ellydium projekt: Romboló fegyverek

 

19c7fa6163dd27772ec29d981444.jpg
 
Az EZsK új szerződést kapott a Brókertől. Felhívjuk a figyelmeteket, hogy ezen a nyáron és ősszel az új megbízó, az ‘Ellydium’ társaság kutatási projektjében vesztek részt. Teljesítsétek a küldetéseket és legyetek az elsők, akik kézbe veszik az Idegen technológiát.
 
Itt az ideje, hogy elinduljon a hatodik projekt. Szerezzétek meg egy egyedi Idegen fegyver, a ‘G’Thar’Du Cannon’ tervrajzait, amit minden rombolóra fel lehet szerelni.
 
Az Ellydium képviselői szerint az előző szakaszban szerzett adatok jelentősen segítettek a tudósoknak és mérnököknek az Idegen technolódia tanulmányozásában. De a prototípus legyártása hónapokba telik. Reméljük, hogy az új romboló ágyú tervrajz vidámabbá teszi a várakozást.
 
Itt van az új Bróker küldetés.

Késleltető támadás. N nap
b8b41b737370e4143cfaccc8935f.jpg 

A Bróker feladata:  

  • Pusztítsatok el öt Idegen hajót a Leviathan zónában
  • Ennek díjaként egy különleges konténert kaptok élő kristályokkal

Az Ellydium tudományos bázis építése aktív szakaszába került. Az Idegenek elhárításának reménye az ellenőrzött területen nem valósult meg. A hírszerzők Idegen csoportok megjelenését jelentik közel az állomáshoz. Minden biztonsági rendszer aktiválva van, védekező csapatok megalakultak,de Cortes további erők bevonását akarja. Ti a parancsnoksága alá kerültök.