SilentKid naplója.

Sziasztok.

Valamikor régen elkezdtem csinálni egy kezdőknek szóló segítséget. Ebben egy teljesen kezdő új játékos szemszögéből próbálom leírni az hajókat egymás után és a tapasztalatokat, ahogy fejlődik lépésről lépésre. Gondoltam most már elég sokat írtam, hogy közzé is tegyem. Nem egy részletes leírás, hanem inkább a hajók egymás után, ahogy én felszereltem őket. A lényegre szorítkoztam, ahogy én tudtam használni a hajókat. Csak az ezüst hajókról írok, próbálom mutatni, hogy lehet ezt a játékot free to play módon játszani. A hajók felszerelésében egy átlagos, a feladatában jól használható összeállítást próbáltam készíteni. Akinek gondot okoz, hogy miképpen készítsen egy hatékony hajót, tekintsen bele. (Még nincs kész, gondoltam r8-ig írom le a hajókat, utána következhet a HOWL kódex.)

Tehát: SilentKid naplója

A 2017. december 20-i patch megnövelte a hajók módosítóinak és aktív moduljainak a számát, valamint új command fighter modulokat és fegyvereket vezetett be. Tehát a leírt dolgok továbbra is jók, csak plusz cuccokat lehet berakni. Azt raktok be, amit akartok vagy amire azt írtam, hogy hiányzik a tökéletességhez.

Hogy mik vannak?! Jobb, mint a hivatalos Wiki. Kezdőknek mindenképp ajánlom.

 

Ha valamit mégsem úgy találnátok meg a játékban, mint ahogy korábban vagy egyszerűen csak szokatlan a fordítás, akkor az az én művem (bűnöm). Előre is elnézést érte. Igyekszem megtartani a megszokott stílust.