Show-event 'The Chase'[HUN] Parádés esemény 'A Hajtóvadászat'

 

Parádés esemény "A Hajtóvadászat"

Szombat, Február 25, 15:00 UTC (16:00CET)

 

73a787d8fbf550c04736d1074526.jpg

 

Fontos információ került a DESU társaság vezetőségéhez, hogy a Szövetségi vezetők úgy döntöttek, hogy megszakítják a Biomorphok elleni háború elején aláírt békét a Jerikó családokkal. A Szabad Világok Egyesült Flottája egy szektorra koncentrált, hogy hirtelen hatalmas támadást indítson a gyengén védett Jerikó világok ellen.

DESU Vezető összegyűjti a legjobb pilótáit és egy titkos útvonalon elmegy a Jerikó szívébe, hogy időben elhozza a Szövetség árulásának hírét. Sajnos az egyik pilótája árulő és kész a vezetőjét a Szövetségi ügynökök kezére adni. A Szövetség azonnal megkezdi a “Hajtóvadászatot” az összes szektorában és bejelenti, hogy jutalmat ad mindenkinek, aki megtalálja és elpusztítja a DESU csapatot.

 

Feladat: Megtalálni és elpusztítani egy csapat pilótát, akik ismeretlen útvonalon mennek a “New Eden” állomástól a “Mendez-IX” Jerikó állomásra. Lőjetek le minden pilótát a csapatban(lehet ismételni).

Díj: 50 xenokristály minden célpontért.

Szabályok: Ahhoz, hogy igazoljátok a feladat teljesítését, egy képernyőképet kell készíteni, amit az ölés pillanatában kell készíteni. Tegyétek ki ezt a képernyőképet a speciális fejezetbe az esemény után.