September’s Developer Blog[HUN] Developer blog szeptember

Ami vár ránk
 
A várva várt szeptember végre itt van. Az idő, amire a játékosaink vártak, és amire egész nyáron gondosan készültünk. Megjelentettük a nagy és fontos 1.2 frissítést, amit “Dogs of War” néven ajánlottunk a pilótáinknak a játékban. Reméljük, hogy a híreket követve már ismeritek az összes új szolgáltatást a frissítésben. Felhívjuk a figyelmeteket, hogy az összes információ a frissítésről megtalálható a hivatalos játék fórumban. Arra is szeretnénk emlékeztetni titeket, hogy egy év telt el a játék kiadása óta. Készítettünk egy pár statisztikát az elmúlt évről és készítettünk egy kis infografikát:
 

 

image.png]

 

 

Az ősz eljövetelével a titokzatos Miss Summer legendája és a feladatai véget értek. Az már nem titok, hogy Summer egy rejtélyes szervezet képviselője. Kiderült, hogy sok követője lett és egyértelműen a kalóz klánokhoz kapcsolódik. Meglehet, hogy a szervezete veszélyesebb, mint amennyire jósoljuk. Nem köszönünk el Miss Summertől. Sikeresen elmenekült az igazságszolgáltatás elől és biztosan vissza fog térni. Talán egy újabb köntösben…
 
Fontos, hogy minden pilóta, aki elvégezte a feladatait, már megkapta az elég szokatlan hajót, a “Nyx”-et. Akiknek nem volt ideje végrehajtani a feladatokat nyáron, azok egy DLC részeként vehetik meg a hajót.
 

 

 

Most a játékosoknak új fegyverek megszerzésére van lehetősége a szétszóródott Summer követők levadászásával. Siessetek! A követők épp elrejtőznek és nemsokára szinte lehetetlen lesz megtalálni őket.
 
És mi megkezdjük a felkészülést a projektünk fejlesztésének egy nagy mérföldkövére. A következő nagy frissítés egybeesik a nem is olyan távoli Karácsonnyal és Újévvel. Természetesen folytatjuk a jelenlegi kiadás frissítéseit a holtszezonban. A közeljövőben a rangsorolt játékosok egy új rendszerre számíthatnak. Minden játékosnak lehetősége lesz csapatokat összeállítani, hogy csatákban vehessenek részt egymással. És a legjobb csapatok szuper döntőben csatázhatnak szuper nyereményért.

 

db5d1543b24e02c70b8a06c2b7c5.png

Tűz, víz és keskeny titkos átjáró közel a titokzatos ‘Ambrosia-VII’ üzemhez

 
Folytatjuk a munkát az új kísérleti helyszíneken. A fő különbség a szokásos helyekhez képest a kemény felszín közelsége. Az egyik ilyen helynek van alja és teteje, korlátozott helye és egy komplex alagútrendszere. Ez jelentős hatással lehet a csatában a stratégiára és taktikára.

Örömmel tájékoztatunk titeket, hogy egy rég várt új hajóosztályon dolgozunk! Ezek nagyon nagy hajók lesznek, nagyobbak, mint a fregattok a játékban. A új hajóknak óriási harci ereje és megnövelt teljesítménye lesz. A csatában megjelenve jelentősen megváltoztatják az erőegyensúlyt. A pilóták új taktikai kihívásokkal, új csatatervekkel fognak szembesülni. Nagyon hamar többet fogtok erről hallani, csak figyeljétek a következő bejelentéseket!

A csapat keményen dolgozik a PvP mód fejlesztésén, a játékos hozzászólásokra és ötletekre támaszkodva. Gondosan gyűjtjük a visszajelzéseiteket és elemezzük, hogy a játékunk legfontosabb módjának megváltoztatásához megoldásokat dolgozzunk ki.

Folytatódik a fegyverek és modulok kiegyensúlyozása. Ez egy soha véget nem érő feladat, amihez kell a statisztikai adatok gyűjtése, visszajelzések a pilótáktól, idő az analízisre és kísérletezés. 

A társaságok és csatahajók fejlesztése is folytatódik a projektben. A társaságok fejlesztése meg fogja növelni a hatásukat a játékuniverzumon. Egy másik lehetséges új funkció a társaságok közötti szövetség. Továbbá készülünk az Open Space nagy frissítésére.

Mint látható, egy csomó tervünk van. Sok új és izgalmas dolog vár ránk. Maradjatok velünk, kövessétek a híreket, játsszatok a Star Conflict-tal!