Selamun Aleyküm

Oyuna yeni başladım arkadaşlar. Engin bilgilerinize sığınarak bir kaç soru sormak istiyorum.

 

1-) Ortadaki fraksiyondan Frigate:Engineer kasmaya başladım. O seriden devam ediyorum. Lakin bu gemiye hangi silahları kuşanmalıyım ? Hangi aktif modülleri tavsiye edersiniz ?

 

2-) Oyunda rakibi otomatik hedeflememizi sağlayacak bir şey var mıdır ? Orta menzilli termal silahlarla vurması zor oluyorda :smiley:

 

3-) Bu engineer’in special modülü ne işe yarıyor ?

 

4-) O seriden gitme bence bu seri iyidir diyecek olsanız hangi seriden gitmemi önerirdiniz ?

 

Sorularımı cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Hayırlı günler.

Aleyküm Selam.  :snowgirl:  

 

1- Ortadaki fraksiyon yani Federasyon Engineer’leri çok sağlam ve başlangıç için iyi bir seçim. Silah olarak takima yararım dokunsun diyorsan “ECLİPSE” (Küçük hedefleri vurmakta iyidir.) Hasar vermek istiyorsan özellikle büyük hedeflerde Heavy Blaster öneririm. Tabi hem küçük hedef hemde büyük hedefler için istiyorsan Coil Mortar öneririm başlangıç için çok iyi bir silahtır. 

 

2- “T” ve “R” tuşları otomatik hedefi seçiyor. Fakat hedefi tuttarmak senin işin :D 

3- Engineer Special Modülü etrafında 35 saniyede 1 droit(En fazla 2 tane çıkar)  çıkmasını sağlar.“Pasiftir” F tuşu ile aktif ettiğinde droitlerinden biri kaybolur ve saninle yakınındaki oyunculara anlık olarak Kalkan verir. 

 

4- ilk Ranktaki tüm gemileri oyna. Belirli bir gemi alma sınırı olmadığı için istediğin gemiyle oynayabilirsin. Hepsi eşittir… 

 

İyi eğlenceler  :01212: