Cryptogram AsII14-567834
From: Ms. Summer
To: all@pilots_star_conflict
Cc: Mercenary Centre
Sent: Friday, July 8, 2015. 15:30:58
Subject: Re: Secret ship pursuit
Figyelem, Zsoldosok!
Nagyon hamar a saját hajógyáram befejezi az első Nyx osztályú hajót.
A Nyx egy 3 tech szintű hajó. Néhány technológiát “kölcsönvettem” a Jerichotól, valamit átörökítettem egy módosított Jericho interceptortól, a “Karud”-tól. Minden, ami a hajóban van egy külső technológián alapul. Speciális kísérleti modulokat tartalmaz a hajó, amelyek pluszi előnyöket adnak a csatában és a nagy távolságú támadásban.
Ez egy egyedi hajó. És tudom, hogy alig várjátok már, hogy a ‘Nyx’-et a flottátokhoz adjátok… Nos, ezért meg kell dolgoznotok! Csak a legfelelősségteljesebb és leggondosabb pilóták kapják meg a hajót, amikor a munkát befejezik…
Ne feldjétek, szükségem van minden jelentésre, amit a hajó érzékelői begyűjtenek a harc során. Az adatok automatikusan összesítve lesznek, amikor befejezitek a feladataimat.
Minden, amire szükségetek van, hogy részt vegyetek a PvP csatákban, PvE küldetésekben és a nyílt űr felfedezésben. Minél több, annál jobb!!
Miss Summer
Itt mutatom a további jutalmakat az időnkénti feladatok megoldásáért:
PVP csaták díjainak naptára:
PvE küldetések díjainak naptára:
Inváziós díjak naptára:
Továbbá a zsoldosok különleges achievementeket is kapnak:
Ősz elejéig kell befejezni a munkát. A hajókat csak a legjobb pilóták kapják meg!
[Társalgás erről angolul](< base_url >/index.php?/topic/27343-secret-ship-pursuit-discussion/)