‘Scrapyard’ location Panorama [HUN] 'Scrapyard' panoráma

Az EZsK folytatja a beszélgetést a Star Conflict univerzumban napjainkban végbemenő történésekről. A külső szektorok története épp a szemünk előtt íródik…

 

Egykori Birodalmi Szektorok

Rendszer: Pride

 

 

A Pride rendszer mindíg is az egyik legbarátságtalanabb hely volt a Guardian-17 állomás közelében. Sokáig, a háború előtt, a fő kereskedelmi és szállítási útvonalak keresztül haladtak a rendszeren. Még akkor is, a Scrapyard egy szomorú emlékeztető volt arra, hogy a birodalmi parancsnokság túl későn reagált a növekvő kalózfenyegetésre. Ráadásul ez volt az a hely, ahol hosszú ideig kirakták a hulladékot, valamint az elavult vagy sérült műszaki eszközöket.

 

Most, hogy az aktív harcok gyakorlatilag megszűntek és a Birodalom szétesett, a Scrapyard az értékes erőforrások egyik fő forrásává vált, amiért a Birodalom maradéka és a Szövetséges köztársaságok egyaránt harcolnak. Különösen az Elszakadt Világok Köztársaságának vállalkozói fizetnek készségesen a kalózoknak a megtalált erőforrásokért. Emellett a kalózok nagyban bonyolítják a Guardian-17 és Spárta között kialakuló kereskedelmi kapcsolatokat.