Legyetek készen a felszállásra!
Hosszú ideje küzdenek az SC Bajnokság csapatai és találgatják, hogy ki a legjobb.
Az első teszt szezon közeledik a végéhez. Itt az ideje, hogy megkezdődjenek a döntők! Tehát Február 15-én 10:00 MSK az értékelés lezárul és a ranglista első 8 helyezettje bekerül a döntőbe. A játékok maguk elérhetők lesznek a szezon végéig. Hamarosan kihirdetjük a díjalapot, ami egy csomó meglepetést fog okozni. Kövessétek a híreket!

Mit jelent ez nektek személyesen?
-
A csapatok kiválogtása a végső szakaszba (a döntőbe) február 15-én történik 10:00-kor MSK. A legjobb 8 csapat kapitányának nyugtázni kell a részvételt egy játékon belüli levéllel TtesportsLezort-nak. Ha a jelentkezés el van küldve, akkor a csapat rögzítve van és nem lehet megváltoztatni. ha a jelentkező levelet nem küldik el Február 19-én 10:00-ig MSK, akkor a szervezők fenntartják a jogot, hogy a bajnokság alacsonyabb helyezésű csapatát hívják meg résztvevőnek.
-
Az értékelés lezárásától a fő esemény végéig a csapatok továbbra is részt vehetnek az értékelő csatákban és küzdhetnek egy magasabb helyért a döntőbe való bekerülés esélye nélkül.
Az összesítő időszak alatt a csapatok értékelése folyamatosan változik (a szezon végéig). Tehát nincs idő a pihenésre!
Az új szezon, az első 2016-ban egy rövid megszakítás után kezdődik. A legjobb 8 csapat kitüntetései, úgymint különleges titulusok mindenkinek, aki részt vett a Bajnokság tesztelésében meg fognak jelenni a pilóták profiljában és az értékelések törlődnek, amikor az új szezon kezdődik. Az új harcok meccskeresője úgy indul újra, hogy figyelmen kívül hagyja az accountokon meglévő értékeket.
[Társalgás erről angolul](< base_url >/index.php?/topic/29549-scl-rating-closed-discussion/)