SCL Main Event ‘Pirate Raid’[HUN] SCL Fő Esemény 'Kalóz fosztogatás'

Összesen 8 csapat fog részt venni az év Fő Eseményén és lehetőséget kapnak egyedi élő kristály konténerek vásárlására és ez messze nem minden. Egyenesen az Ellydium feketepiacáról!

A cselszövés nem ért véget. A Bárónak és a Brókernek egy csomó meglepetése van és ezek szorosan kapcsolódnak a rejtélyes Jel forráshoz. De még túl korán van, hogy megosszák, amit megfejtettek! Túl sok minden forok kockán. A Bárónak fejlett technológiával kell ellátni a katonáit és a kalózoknak bizonyítani kell, hogy mire képesek.

 

A legjobbak legjobbjainak összejövetel megkezdődött!

 

1e55599bf7c9c704e24d2b080685.jpg

 

Mit jelent ez nektek személyesen?

 

Az Eliteknek: a végső szakasz kiválasztása megkezdődött a legutóbbi Fekete lista tornán, és a Team Ninja és a Team 1337 csapatok már elnyerték a jogot a torna rájátszásában a részvételre.

 

A többi Elit csapat megtartja a szezon utolsó tornája szerinti állapotát, ami december 3.-án lesz megtartva. Ez után nyugtázni kell a részvételt egy játékbeli levéllel TtesportsLezort-nak. Ha a jelentkezés el lett küldbe, a részvétel nyugtázva lesz és nem lehet megváltoztatni. Ha a jelentkezés nincs elküldve december 9. 06:00 MSK-ig, a szervezőknek joga van saját belátásuk szerint más csapatot meghívni, vagy megosztani a helyet a Kihívók között;

 

A Kihívóknak: A Kalóz fosztogatásban résztvevő csapatok maximális száma 7. Ez azt jelenti, hogy az Elitek helye után a maradékot lehet felosztani a ranglista szerinti legjobb Kihívó csapatok között.

 

A Kihívók helyének rögzítése december 7.-én 23:00 MSK -kor történik és a részvételt egy játékbeli levéllel kell nyugtázni TtesportsLezort-nak**. Meg kell adnotok a csapat nevét a névsort, a kapitány nevét és jelezni a részvételt a Kalóz rajtaütésben. Amint a részvétel nyugtázva van a csapat helye rögzítve lesz és nem lehet megváltoztatni. Ha a jelenztkezés nincs elküldve december 9.-én 06:00 MSK-ig, a szervezőknek joga van saját belátásuk szerint felajánlani a részvételt egy másik csapatnak.**

 

Az Ellydium bázis trófeáiért folyó játékok december 10-11 és december 17-18 időpontokban lesznek megtartva körülbelül 17:00 MSK-kor. A fő eseményen lesz egy csaoport szakasz és a rájátszás. További részleteket később jelentünk be.

A legjobbak legjobbjai elnyerhetik a Báró titulusait ( Báró elitje’, ‘Cyberlord’, ‘Békeszerető’, ‘Báró kedvence’) és SC Liga titulusokat, valamint beválthatják a megszerzett tokeneket értékes nyersanyagokra, beleértve az élőkristályos konténereket különleges ‘Jéghegy’ és Invázió’ burkolatokra. Van még egy csomó érdekes és hasznos cucc, amelyek hasznosak lesznek a Star Conflict jövőjében!

 

 

[Csevegés erről angolul](< base_url >/index.php?/topic/31012-scl-tournaments-discussion/&do=findComment&comment=383768)