SCL Lost Trail[HUN] SCL Elveszett nyomvonal

A kalóz támadás sikeres volt - a Báró zászlóshajója fel lett töltve a páncéljaikkal és visszavonult. De ez nem olyan egyszerű** , halálos rajok járőröznek, elzárva minden ismert ugrókaput, ami a szektorból kifele vezet.**

 

Annak érdekében, hogy ez sikerüljön, aktiválnotok kell a bójákat az Alpha-7 Complexben, és ezután a zászlóshajó el tud ugrani a megtorlás elől.

 

Csapatoknak kell behatolni a szektorba és működésben tartani az irányjelzőket, amíg szükséges. Minden száz foglalás pontért a Báró 20 GS-t ad, és a csapat, amelyik a végéig kitart jutalomként 1,000 GS-t nyer!

7168b6ec87a09505444cdd62bbb3.jpg

 

 

 

 

 

 

Rendelkezések** :**

 

1.  A torna 5x5-ös egyszerű kieséses formában lesz megtartva, a legjobb az 1. (A finálé - A legjobb 3) és Robbantós mód lesz az Ice Reef térképen. Szükséges rang 11-15, hajófajta, modul és felszerelés megkötés nélkül.

 

2. 10 perccel a csata kezdete előtt egy a torna szervezői által kijelölt megfigyelő ellenőrzi a csapatok állapotát a kapitánnyal folytatott játékbeli privát üzenetekkel.

 

3. A megfigyelő létrehoz egy csata szobát és elküldi a jelszót a kapitányoknak.

 

4. A szervert és a csapatok elhelyezését a térképen megfigyelő határozza meg.

 

5. Ha a csapat teljes létszámban nincs összeállva a kijelölt szobában a létrehozás után tíz percen belül, ez automatikusan a bánatpénz elvesztésével jár.

 

6. Döntetlen esetén mindkét csapat vesztesnek számít.

 

7. Az egyik csapattag lekapcsolódása esetén, amikor bekerülnek a csatába, a kapitány egy privát üzenetben kérheti a megfigyelőtől a meccs újraindítását, de nem később, mint a harc első percének a végéig.

 

8. Azokban az esetekben, amik nincsenek ebben a szabályozásban, a megfigyelő saját belátása szerint dönthet.

 

9. Minden száz pontért minden csapattag díja 20 GS, függetlenül a csata végeredményétől.

 

10. A torna eredményei szerint az első helyre került csapat minden tagja további 1000 GS-t kap.

 

Kezdete szombaton, Júliua 30. 18 00 MSK (GMT+3) (szerintem 17:00 magyar idő).

Figyelem! A csapatok száma korlátozott! Az orosz fórumon regisztrálhatjátok a csapatotokat http://forum.star-conflict.ru/index.php?/topic/52280-scl-lost-trail-регистрация-команд/

Regisztráció kezdődik Július 26. befejeződik Július 29!

 

Tisztelettel,

Star Conflict csapat

  0