Helló mindenki! Ismét az önok örökös tudományos blogjának műsorvezetője Marcus Chromakeykus! A 'Természetfeletti tudomány mai adása! A galaxis permén adjuk a 'Táncoló Thar’Ga hotel 28. emeletének hangulatos bárjából. A bárszéken itt ül mellettem a páratlan Natasha Cortes, az ‘Ellydium theta’ állomás biztonsági szolgálatának vezetője és egyébként egy bájos nő.
-
Köszönöm a bókot szépfiú, de azt hiszem ezt másnak kéne mondani.
-
Natasha, ön a Birosalom biztonsági szolgálatánál dolgozott. Végül is hogy került az ‘Ellydium’ társasághoz??
-
Mutassa a biztonsági besorolását. Azt hittem, ezt nem tudhatja. És általábanAnd in general, ‘was ich nicht weiß, macht mich nicht heiß’. (Amit nem tudok, az nem árthat) Hehe.
-
Natasha, élő adásban vagyunk.
-
Oh kezdjük! Nos, helló srácok!
-
Igen, a műsorunkat több ezer pilóta látja! Ez a legnépszerűbb tudományos program a peremszektorokban! Natasha, adjon egy kis belsős infót, ön a legtájékozottabb személy a feltérképezetlen szektorokban.
-
Csókold meg. Azonban, Conrad kérte, hogy legyek kedvesebb önnel. Atrhur Gage az öreg róka pilótákat keres egy piszkos munkára a ‘Feketeerdő’ társaságnak. Az Ariadne újra működik. Vagy a Cyberek. De jól fizet. Nagyon ajánlom.
-
Veszélyes?
-
Egy bárban ülni velem veszélyes. És azok csak Cyberek. Könnyú.
-
Köszönöm Natasha, gondolom a sok pilóta, akik minket néznek máris érdeklősik. Lehet, még tud valamit mondani?
-
Természetesen. Itt száll meg ebben a hotelben, ugye? A felső emeleteken van egy csodálatos szauna és egy nagy uszoda világítással. Nekem extra VIP belépőm van.
-
Köszönöm, de ez annyira váratlan, És nekem egy fontos találkozóm van Conraddal és a tudósokkal… szó szerint rohannom kell. Köszönöm mindenkinek! Ennyi. Figyeljenek a jövő héten. Ez volt Marcus és Natasha Cortes. Maradjanak velünk!