Helló mindenki! Ismét az önok örökös tudományos blog szállítója Chromakeykus! Ma a Leviathan mélyébe megyek! Jelenleg az ‘Ellydium Theata’ állomás utastermináljában állok. Ez egy hatalmas közlekedési terminál és speciális kényelmes vonatokat küld a Leviathan mélyébe minden két percben tudósokkal, mérnökökkel és munkásokkal. Barárom, Conrad Dimeni egy menetlevelet aktivált nekem, hogy meglátogathassam a rejtélyes Leviathan legmélyebb szintjeit. Azt mondja, valahol ott a mélyben még mindig megvannak a nyomai a legelső Dr. Pavlov expediciójának! Egy vonat épp most érkezik és egy csomó ember vesz körül. Úgy néz ki épp műszakváltás van a bányában.
- Hé tesó! Kell Dart alkatrész?
- Ööö… hozzám beszél?
- Igen, hozzád, barátom. Nézd mim van. Dart. Gargoyle. Van mindenem. Csak csöndben. Menjünk egy kicsit odébb.
- Nem hiszem, hogy ez kell nekem…
- Dehogynem, barátom. Nézd ezeket e részeket, a hajókat! Vegyél ágyút is! Ritka nyersanyagok! Vegyed pofi. Mind friss! Tesztelve! Nem találsz még egy ilyent. Csak nekem van!
- Nem tudom, elég új vagyok itt…
- Mindenki nyugton marad! ‘Ellydium Theta’ belső biztonsági szolgálat! Készítsék elő az irataikat!
- Futás! Ez egy rajtaütés!
- Én újságíró vagyok! Híres műsorvezető! Hová visznek?! Ártatlan vagyok!
- Pofa be, arcot a padlóra. Vágd nyakon!
- kedves nézőim. Ennyi volt mára. Nézzenek minket legközelebb a ‘Természetfeletti tudomány’ csatornán! A galaxis pereméről. Maradjanak velünk! Visszajövök, visszajövök. Nem tudja kivel szórakozik!
Helló mindenki ! Újra itt vagyunk a ‘Természetfeletti tudomány’ blog rendkívüli kiadásával! A galaxis pereméről. Mint tudják, egy félreértés áldozata lettem és letartóóztatott az állomás biztonsági szolgálata. Épp most a hatóságok bocsánatot kértek és elengedtek. És hadd igyak egy kis teát! Kiderült, hogy az összes értékes nyersanyagot csak a hivatalos EZsK csatornán lehetett adni-venni. De néhány nappal ezelőtt zöld fényt kapott néhány nyersanyag kereskedelme közvetlenül a pilóták között. Nem mindenki tud még ezekről a változásokról. Bartlenek hála barátom Conrad kimagyarázta a helyzetet és minden megoldódott. Azonban, sajnos soha nem kerülünk be a Leviathan belsejébe.
Az összes kiadás:
[Science News. Back to the future![HUN] Tudományos hírek. Vissza a jövőbe.](< base_url >/index.php?/topic/33192-science-news-back-to-the-futurehun-tudom%C3%A1nyos-h%C3%ADrek-vissza-a-j%C3%B6v%C5%91be/ “Science News. Back to the future![HUN] Tudományos hírek. Vissza a jövőbe. (Click and hold to edit title)”)
[Science News. Life![HUN] Tudományos hírek. Élet!](< base_url >/index.php?/topic/33252-science-news-lifehun-tudom%C3%A1nyos-h%C3%ADrek-%C3%A9let/ “Science News. Life![HUN] Tudományos hírek. Élet! (Click and hold to edit title)”)
[Science News: Restricted Episode - Ariadne contract[HUN] Tudományos hírek Eltitkolt epizód - Ariadne szerződés](< base_url >/index.php?/topic/33330-science-news-restricted-episode-ariadne-contracthun-tudom%C3%A1nyos-h%C3%ADrek-eltitkolt-epiz%C3%B3d-ariadne-szerz%C5%91d%C3%A9s/ “Science News: Restricted Episode - Ariadne contract[HUN] Tudományos hírek Eltitkolt epizód - Ariadne szerződés (Click and hold to edit title)”)
[Science News. Free market](< base_url >/index.php?/topic/33326-science-news-free-market/)