Science News. Back to the future![HUN] Tudományos hírek. Vissza a jövőbe.

 

ccae2c5216ae77bda835d1658dfb.jpg 

Üdv mindenkinek! Ismét az önök örök tudományos blog szerzője Marcus Chromakeycus! Blogom következő kiadása, ‘Természetfeletti tudomány A galaxis peremén’ egyenesen az ‘Ellydium Theta’ állomásról kerül adásba, ahova maga Conrad Dimeni, a híres tudós és az állomás vezetője hívott meg.
 
Ma Conrad és én meglátogattuk a híres laboratóriumot az RG7 szakaszban az 502. blokkban. Igen, ez az a hely, ahol egy csapat tudós felfedezte a xenokristályok hihetetlen tulajdonságait.
 

  • Dr. Dimeni, most min dolgoznak a laboratórium tudósai?
  • Marcus, ez bizalmas információ és nekünk le kéne fagyasztanunk önt 152 évre. Csak viccelek. Néhány dolgot nem mondhatunk el és nem mutathatjuk meg. Jelenleg az idő paradoxonját kutatjuk. Nos, tudja mi történik, ha visszamegy az időben és feleségül veszi az anyját.
  • Valóban? Lehetséges visszamenni az időben?
  • Nem sokára - igen. Újra viccelek. Nagyon nehéz visszamenni a múltba. Persze, folytatjuk a kísérleteket, de már vannak meglepő eredményeink. Nézze meg maga.
  • Csodálatos, tényleg arra a pontra mozgott, ahol megelőzőleg volt, hihetetlen!
  • Ez csak a kezdet! Azért vagyunk itt, hogy valódi csodákat mutassunk! A dolog egy egyedi bozon, ami szabadon tud mozogni egy feltételezett ötödik dimenzióban. Ebből következik az úgynevezett M-elmélet. A legtöbb fizikai tárgy az univerzumunkban a szokásos három dimenzióban van. Azonban vannak kivételek és az egyedi bozon pont az. Ezek a Higgs bozon bomlási eredményei kapcsolatba tudnak lépni a xenokristályokkal a speciális berendezésünkkel. Röviden… önnek lehetséges visszatérni a múltba.
  • Köszönöm, A tudomány csodákra képes! Ennyi volt mára. Nézzenek minket a jövő héten. Ez volt Marcus. Maradjanak velünk!

Folytatása következik