Release anniversary![HUN] A kiadás évfordulója!

Egy évvel ezelőtt, 2014. szeptember 14.-én hivatalosan kiadtuk a Star Conflict-ot… Egy éve van bójafoglalás, harc az Alienek ellen, dicsőséges győzelmek és hihetetlen veszteségek.

Az elmúlt évben láttuk a félelmetes dreadnoughtok csatáit, küzdelmet a Defiler ellen és számos érdekes fordulót a tournament sorozatokban. Hozzáadtuk a hajótervezés csúcsát — ‘titkos projektek’, számos új csatamezőt, és más fejlesztéseket — minden, amit csinálunk a játékuniverzummal az a jelen.

 

Ajánljuk, hogy merüljetek el a múltban és emlékezzetek vissza, hogy változott a játék világa ezalatt az idő alatt.

 

 

37065f57a4ac8aaf66363b4a3800d7cc.png

 

 

Az Alien invázió, ami egy éve indult a projektünkben, és a játékuniverzumban több évtizedes, a mai napig tart. Most az Alienek nem olyan aktívak, mint tavaly, de ez nem jelenti azt, hogy kevésbé veszélyesek. Ezalatt az idő alatt a zsoldosok elpusztítottak körülbelül fél millió támadót, visszaverték a Defilerként ismert nagy hajó ezernyi támadását, épült több száz dreadnought, alakult néhány száz corporation, eltelt egy csomó idő a helyek irányításáért folyó csatákkal, termeltek millió Iridiumot, százezer tonnányi ércet és ritka földi fémet, amik nélkülözhetetlenek az új tipusú fegyverek és védelmi modulok gyártásához. Pilóták ezrei vettek részt körülbelül fél millió PvP csatában, és teljesítettek legalább kétszázezer PvE küldetést. A zsoldosok—a mi pilótáink — a projekt fö hajtóerejévé váltak.

 

Ünnepi  ‘Spark’  rakétákat lehet venni Szeptember 4.-től Szeptember 9.-ig. 
 

Figyelem!! Az 1.2 frissítésben a következő prémium hajók csak az új DLC-ben lesznek elérhetők valamint prémium napok előfizetésével.

 

  • Imperial fighter Loki

  • Jericho fighter Razor

  • Jericho fighter Blood Tormentor

  • Jericho fighter Sawtooth

  • Jericho interceptor Cutter

  • Jericho frigate Mauler

 

A frissítés után nem lehet megvenni őket Galaktikus Standardért…

Mostantól az 1.2 frissítésig ezeket a hajókat 40% diszkont áron lehet elérni

 

Ha tervezitek, hogy hajókat vesztek Galaktikus Standardért, akkor ez a legjobb idő!

 

 

[Társalgás erről angolul](< base_url >/index.php?/topic/27998-release-anniversary/)