Reinforcements Brigade Kalendárium - December 3.

Előzmények - Föld Hadművelet

 

=A Földi Élet=

-2150-től egészen az invázió végéig a Föld a Birodalom kezében volt. Ők voltak az egyetlen frakció akik nagyra becsülték a bolygót - A Szövetség számára csak egy volt a sok közül, Jerikó pedig egyenesen utálta miután száműzték őket onnan. Csak is a birodalom becsülte meg az emberiség őshazáját, így minden áron megvédték. A Földet nyugalmas és szabad bolygónak akarták, így politikaileg megpróbáltak egyszerűek maradni. A kontinensek országait egyesítették, így a kontinensek külön országok lettek. Új hadi eszközöket építettek, hatalmas pajzsokat terveztek a városok köré, olyanokat mint az emberi civilizáció központjában, a Ventur bolygón… Látszólag a Föld biztonságban volt. És mindaddig ténylegesen abban volt, amíg meg nem jelentek a Leviatánok.

 

=Az Invázió=

-Hely: Európa. Egyik reggel megszólaltak a szirénák. Toulouse lakosai kiléptek a házaikból, legfontosabb holmijaikkal a kezeikben. Az ég zöld volt, robbanások hallatszódtak. Majd egy fülsüketítő robaj, és megjelent: Egy Crystallid Romboló a város fölött. Aktiválta a szikéket, és mint kés a vajat, szétvagdosta a város részeit. Torpedókat eresztett, aztán minden elcsendesült. Füst lepte el a várost és hamu szállingózott. Vége van. Megsemmisítették a várost. Az összes többit meg fogják. El jöttek értünk, mindegyikünkért. Az emberiség bölcsőjét akarták, eltántorításképp. Ha az utukba állunk, ez a következménye… 2 héttel később több ezer települést dúltak az idegenek. De hirtelen minden elcsöndesült. A Crystallidok elrepültek. Visszavonulnak? Nem… ez valami más volt. Egy pillanat alatt, Európa egy kráterré változott. A lökéshullám minden várost megsemmisített, és mindent megfertőzött az élő iridiummal. Senki és semmi nem élte túl. A bolygó légkörének nagy része elillant. Egy leviatán volt az. Fénysebességgel közeledett, majd hirtelen megállt a bolygó légköre előtt. A bolygó felszínének egészét elpusztította, a fertőzés eredményeképp az élővilág maradványai és maroknyi túlélője is megfertőződött, majd átalakult olyanná mint ők. Vége volt. Elfoglalták a Földet. A hold egy részét már Leviatánná alakították. Nem szokványos modulokat telepítenek bele. A Hold egy ‘Scrapper’ Leviatán lesz. Kicsi, de halálos. Eljött az ideje hogy megfékezzük őket.

 

=Föld Hadművelet=

-4621 elején az Ellydium, szövetkezve a Birodalommal, elkezdte egy flotta összeállítását. A cél a Föld visszafoglalása, majd a Hold Leviatánosított részének megsemmisítése volt. Felderítő drónok segítségével rájöttek az Ellydium tudósai, hogy az élő iridium nem szereti a hideget: Minél hidegebb az éghajlat, annál kevesebb űrlény tartózkodik a területeken és annál nagyobb arányban halottak a Crystalline felszínformák. Ez alól csak a Főcélpontok kivételek, amik el tudják viselni a környezeti hatásokat és kíséretükkel biztosítják a leghidegebb kontinenst is. Az Ellydium 4621 Nyarán elindította a Föld Hadműveletet, aminek az első hullámában részt vettek a Defiant, Challenger Delta, Challenger Omega és Recursor csatahajók, ezek mellett rengeteg Birodalmi kísérőhajó is. Sikerült állomásokat létesíteni az Antarktiszon, és azok legénységének elegendő tartalékot tudtak lejuttatni hogy egy következő támadási hullámig kibírják. A vártnál jóval több Crystallid Állomás gyűlt össze az Antarktisz felett, így az első hullám flottája teljesen odaveszett: A Defiant, Challenger Delta és Challenger Omega csatahajókat megsemmisítették a Crystallid Állomások, a Recursort pedig egy hatalmas idegen flotta semmisítette meg az Antarktisz partjainál több órányi üldözés után. Hála Ferocious Dex és Veiro által gyűjtött információknak, Oscar Hazelnek és a csapatának sikerült besurrannia az Erebus csatahajóra és annak kísérőhajóira, és egy alkura kényszerítenie a hajó kapitányát: Segítenek a Föld Hadműveletben, cserébe megkapják a szerzett idegen maradványok és technológiák egy részét. Így indul most Decemberben meg a második hullám: Az Erebus csatahajó vezetésével, több támogató csatahajóval a flottájában több irányból közelítik meg a Földet, és terveik szerint végleg visszafoglalják az Antarktiszt.

omg  ![:(](<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/003j.png “:(”) why not in english ?