‘Raider Range’ panorama [HUN] ‘Raider Range’ panoráma

d533c18bd9cb8e539987678e3239.jpg

Az EZsK folytatja a beszélgetést a Star Conflict univerzumban napjainkban végbemenő történésekről. A külső szektorok története épp a szemünk előtt íródik…

 

 

Egykori birodalmi szektorok
Rendszer: Kayeed.

 

Egy időben, amikor a Birodalom még nem volt kellően megerősödve a szomszédos szektorban, a Kayeed rendszer volt a fő gyülekező helye a kalózoknak, banditáknak és más söpredéknek. Itt építettek kis tankoló állomásokat, bárokat és kaszinókat. Törvénytelen üzletek, fegyver és drogcsempészet, és rabszolga kereskedelem folyt itt. Kereskedők és fosztogatók gyakran harcoltak, lelőve az árulók és a riválisok hajóit a szórakoztató létesítmények felé közeledve, ami miatt a zónát ‘lőtérnek’ becézték. Idővel, az összes helyi lakos elkülönült csoportokra oszlott irányított területekkel és még jobban kezdtek harcolni. A birodalmi erők, akik Ontregosból jöttek, hamar feloszlatták ezt a csőcseléket és még számos őrjáratot is hagytak, de az idegen invázió arra kényszerítette a birodalmiakat, hogy az összes valamire való hajót visszahívják a bázisra.

Miután a pusztító háború átsöpört a területen, a helyi söpredék elkezdett visszatérni a korábbi kalózbárók fegyverkészletiről szóló mesék nyomán. Nekik van egy önjelölt vezetőjük is, aki, kisebb-nagyobb sikerrel harcol vagy igáz le környékbeli bandákat.