PvE pályák megoldása

Kezdő játékosoknak a PvE pályák megoldása.

Mindegyik PvE pályán három kört kell teljesíteni. Ha már a második körig eljutottatok, akkor kaptok díjat. A napi első teljesített PvE díjai között lesz lila zsákmány is. A pályák teljesítésének a lényege, hogy minél előbb a kitűzött célt kell teljesíteni. Fontos a csapatmunka!

 

Operation “Ice Belt” T1

 

 

Az első körben a Missile turreteket kell szétlőni.

A második körben a Control stationokat kell elfoglalni. (melléállsz és foglalod)

A harmadik körben a két hullámban érkező támadókat kell megsemmisíteni. A második hullámmal érkezik a Cartel Destroyer(Boss. Ő a főellenség.

 

 

Base Ellydium

 

Egy kicsit elrontottam a feliratot  :fed014: (Majd még gyakorlom)

Tehát az első körben a két kerek Charging Stationt kell szétlőni.

A második körben a szállítóhajók útvonalát kell végigkísérni és az útba eső ágyúkat, turreteket szétlőni.

A harmadik körben két hullámban biomorphok jönnek. Az első hullám “könnyű”. A második hullámmal jön egy Elite Hunter is. Ő a főellenség. Vigyázni kell vele, mert pulzározik.

(A pályát fullos hajóval csináltam meg.) PvE-re mindenféleképpen valamilyen nagy hajóval érdemes menni!

 

Crimson Haze

 

Az első körben az outpostokat kell megsemmisíteni. A két oldalukon van turret, nem árt szétlőni. A közepébe lőve pusztul az outpost.

A második körben a három control stationt kell elfoglalni. Tehát melléállsz és vársz, míg elfoglalod. Ha van a közelben ellenség, az akadályozza a foglalást.

A harmadik körben 10 csapatszállítót kell megsemmisíteni. A feladat teljesítésében sokat segít, ha a kis kék “tányérokra” ülve turreteket gyártotok.

 

Processing Rig

 

Az első körben a szállító hajókat kell szétlőni, van némi védelmük.

A második kör egy kicsit nehéz, mert a célok a Missile turretek és vannak védő turretek és időnként jön egy csapat Defender. Nem árt minél messzebbről lőni a turreteket.

A harmadik körben a szállítóhajókat kell megvédeni. Főleg az elején jön sok támadó, akik között van két Pirate Capitain. Rögtön ki kell lőni őket!

 

 

 

A poszt bővülni fog.