Project Evolution. Section 502, block RG7[HUN] Evolúció projekt RG7 blokk 502. szekció

 

e7e408e3069ee3418bb6699482ab.jpg

Evolúció projekt RG7 blokk 502. szekció

 

Kriptogram: BBIМ14-100521

Küldő: ‘Ellidium Theta’ biztonsági szolgálat vezetője Natasha Cortés

Címzett: ‘Ellydium Theta’ állomás megbízott vezetője Dr.Conrad Dimeni

Tárgy: Re: Evolúció projekt

 

Emlékeztető

 

Az ‘Elydium Theta’ állomás RG7 blokk 502. szekciója incidensének vizsgálata a következő eredményre jutott. A robbanás több lényeges körülmény eredménye volt.

 

Egy belső vizsgálat szerint a céziumatomok és az ‘ellenőrző minta’ felületének kölcsönhatásának kísérlete során a biztonsági előírások súlyos megsértése egy ellenőrizhetetlen láncreakcióhoz vezetett, amit energia és veszélyes sugárzás felszabadulása követett.

 

Körülbelül ezzel egyidőben egy erős behatolási kísérletet észleltek az objektumba a ‘Távoli bányák’ útvonalon. Egy csapat zsoldosnak sikerül leszállni az objektum felszínén, áthatolni az alagúthoz, elfogni egy szerelvényt és bejutni az állomás szállító termináljába. A csoportot elzárták az R12G6 blokkban, de az egyik energia alállomás, ami az RG7 blokk 502. szekciójához csatlakozik, megsérült a harcok során. Pillanatnyi áramkimaradás vezetett az irányító szerver újraindulásához. A szenzorok egy részéből már nem vette figyelembe az adatokat a kísérlet alatt a blokk vezérlése. A másodlagos védelmi rendszernek nem sikerült időben leállítani a kísérletet.

 

A technikusok teljesen belebonyolódtak a műveletbe, hogy elhárítsák a Jerikós hacker csoport behatolási kísérletét az állomás belső szervereibe. Sikerült behatolniuk a belső hálózatba. A jelet, aminek ki kellett volna kapcsolni a belső védelmi köröket és megnyitni az elérést a minősített információkhoz, az utolsó védelmi rendszer, a ‘Zöld Jég’ fogta el. A jel egy része jelentősen megváltozott és át tudott hatolni az MI kutatási komplexum információs rendszeréhez és túlterhelte a karbantartó áramköröket. A rendszer adminisztrátor csoport hanyagsága és hozzá nemértése miatt nem volt másodlagos biztonsági rendszer, ami egy lépcsőzetes ellenőrizhetetlen xenokristály növekedéshez vezetett.

 

Lenyomoztuk a csoportot. A szivárgások megelőzése miatt megsemmisítettük a csoportot egy ‘Ellydium’ teherhajóval együtt, ami álcázva behatolt a Leviathan rendszerbe.

 

A zsoldosok és a Jerikós csoport megsemmisítése megzavarta szinte az egész Biztonsági személyzetet. A kísérletek ellenőrzése a Biztonsági Szolgálat részéről nagyon meggyengült. Most épp egy belső vizsgálatot folytatunk. Van egy gyanúnk, hogy ezeknek az eseményeknek az egyidejű történése nem volt véletlen. Lehetséges, hogy egy tégla van az állomás személyzete között.

 

Csak az én személyes beavatkozásom és a tartalék csoport részvétele tette lehetővé, hogy lokalizáljuk és megakadályozzuk a xenokristály további növekedését, felszámoljuk a következményeket és megmentsük az értékes tudományos adatokat. A Tudományos Tanács úgy véli, hogy csak ezeken az adatokon keresztül sikerül elérni a technológiát ami az elképzeléseinket hadihajók építésébe fordítja.

 

’Ellydium Theta’ Biztonsági Szolgálat vezetője Natasha Cortés

 

U.I. A fő állomás kapujának munkálatai gyakorlatilag kész vannak. A kapu megnyitására a tervek szerint kerül sor.