Project Evolution. Green ice[HUN] Evolúció projekt. Zöld jég

 

c5035cfd6fa34d8c19a794ece7ff.jpg

Kriptogram  42H-03.Ash
Küldő : Szövetségi Expedíciós Flotta Biztonsági szolgálat
Címzett : Dana Berner, A Harmadik Szövetségi Flotta altengernagya
Tárgy : Re: Evolúció projekt
 
A KH-10 kémműholdunk sikeresen elfogott egy naplót a Mendes család átjátszójáról a Leviathan zónában. Csatolom az átirat egy részét, aminek köze van az ‘Ellydium’ állomás RG-7 blokkjában történtekhez és érdekelheti Önt.
 

_ Winter különleges ügynök, Szövetségi Expedíciós Flotta Biztonsági szolgálat _

Utóirat:  Csatolok egy biztonsági kamera képernyő képet, amit a naplóval együtt fogtunk el.
 
00:06:26 AM
A csoport megérkezett az SV-17 objektumhoz a Leviathan zónában. Az utazás egy szabványos ‘Ellydium’ szállítmány leple alatt zajlott.
 
01:15:17 PM
A csoport készen áll a munkára. A kommunikációs kapcsolat az ‘Ellydiummal’ már sikeresen létrejött. Az SV002 ügynöktől kapott biztonsági kódok megnyitották a hozzáférést az ‘Ellydium Theta’ belső hálózatához.
 
01:16:22 PM
A vírus sikeresen áthatolt a laboratóriumi területet védő fájl jégpajzsán. Előtte egy végtelen zöld-kék térben voltunk színes gömbök között, amik egy világoskék rács csomópontjaiban voltak. Közöttük a fő információ áramlás fényes ragyogó pályái kötötték össze a hatalmas adatállományokat  és az ‘Ellydium’ vezérlő moduljait, amik úgy néztek ki, mint fényes központok az információs térben, felettük gyémántként csillogó könyvtárak borotvaéles árnyékával.
 
01:16:37 PM
Beléptünk az irányító gömbbe. Körülöttünk minden hideg neon kék, mint egy fagyott üveg. Futtatjuk a programot, hogy elvégezzük az irányító parancsok változtatását.
 
01:16:39 PM
Egy élénkvörös szálon futunk át a könyvtár jegén, egy csapatot küldtünk, hogy törje fel az adatbankra telepített további védelmet. Öt független megfigyelő rendszer győződik meg egymás munkájáról. Három trükkös zár deaktiválva, de még mindig zárva vannak. Egy rekord jelent meg a fő adatbázis könyvtárában, jelentve, hogy az adatokat gy hónappal ezelőtt adták ki egy egészen szabályos parancsra.
 
01:16:40 PM
Ideje távozni. Óvatosan dolgozni, a vírusnak gondosan meg kell javítani az ablakot.
 
01:16:41 PM
Mi ez? Zöld jég! A visszavonuló utak eltűnnek! Ez a védelmi rendszer támadása! Soha nem találkoztunk hasonlóval ezelőtt! A jég körbevesz minket. Kilépni és menekülni azonnal! Nem fog sikerülni!
 
Itt szakadt meg az elfogott napló. Azt hisszük, hogy a Mendes család harci csoportja megsemmisült az SV17 objektummal együtt.