Project Evolution: Ellydium ships[HUN] Evolúció projekt: Ellydium hajók

4a6cd2e12fd079a4f3eecd9982c2.jpg

 

Az Ellydium Corporation szilárdan a tudományos és technológiai haladás és az egész emberiség jövőjének az élén áll. A háborús helyzet ellenére a társaság tudósai és mérnökei az Idegen technológián dolgoznak és elképzelhetetlen csúcsokat értek el. Így az Ellydium elindította a peremszektorok történetének legfontosabb tudományos projektjét — az Evolúciót!

 

Ideje erősíteni a flottátokat, pilóták! Az Evolúció projekt első hajói már minden pilótának elérhetők az új ‘Ellydium Theta’ állomáson — az emberiség stabil előőrse az Idegen világokban! 

 

Thar’Ga

Irigység és félelem van az ellenfelek szemében! A ‘Thar’ga’ hajó az Ellydium egyik legnagyobb áttörésévé vált. A kísérletek megmutatták, hogy a kristály növekedés irányítható, ami több, mint száz különféle hajót eredményez az igények szerint. Egy ilyen veszélyes és erős technológia az Ellydium fejlett projekjeivel a Thar’Gát ez egyik legerősebb háborús fegyverré tette és a társaság szörnyű árat fizetett az ‘Ellydium Theta’ állomás RG7 blokkjának a tragédiájával.

 

Tai’Kin

Ellenséges rombolót hoznak a bázisodhoz? Nincs probléma! A Tai’Kin magába olvasztja az Ellydium laboratóriumok összes tudományos eredményét, amelyek során soha nem látott csúcsokat értek el az Idegen technológiák fejlesztésében. A hajó hihetetlenül gyorssá és jól manőverezhetővé vált.

 

Waz’Got

Fejedelem az elveszett hajók öblében! A legújabb legkorszerűbb engineering fregatt, a Waz’Got a tudományos gondolkozás és az Ellydium Theta állomás dolgozóinak és tudósainak kollektív munkájának eredménye. A fregatt hihetetlen képességei megbízható támogatást nyújtanak a szövetségeseinek és esélyt adnak a győzelemre a csatában akár kiváló ellenséges erők ellen is.

 

[Társalgás erről angolul](< base_url >/index.php?/topic/34797-project-evolution-ellydium-ships-discussion/)